Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din 50 gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne. Nu se lasa sa se ingroase tare, se

detalii rețetă—

Sos suprem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incalzeste untul, se incorporeaza faina, se stinge cu supa si se fierbe putin. Smantana calda se amesteca cu

detalii rețetă—

Sos pentru creier

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se introduc intr-un vas toate ingredientele, in afara de mustar. Se pune vasul pe foc in alt vas cu apa fierbinte

detalii rețetă—

Sos remulade

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron se amesteca mustarul cu sare, piper si se freaca bine cu lingura, se adauga cu picatura otetul si

detalii rețetă—

Sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune o lingura cu unt intr-o tigaie pe foc iar cand s-a topit se adauga faina si se amesteca repede si bine pana

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati

detalii rețetă—

Crema de ciuperci cu tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Curatati zarzavaturile si ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scoateti-le din apa

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin

detalii rețetă—

Sos de hrean cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se spala hreanul, se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu nucile

detalii rețetă—

Sos de macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala frunzele de macris, se toaca marut si se prajesc in unt. Se pune faina in ploaie, se amesteca incet, se

detalii rețetă—

Sos acru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se toaca ceapa marunt si se pune se se caleasca cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se ia

detalii rețetă—

Sos alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se pune untul intr-o cratita emailata si se inmoaie usor, la foc mic. Peste unt se adauga faina in ploaie, se

detalii rețetă—

Sos alb II

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune untul intr-o cratita emailata si se inmoaie usor pe foc mic. Se pune faina in ploaie si se omogenizeaza

detalii rețetă—

Sos cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se taie marunt prazul sau ceapa verde, se caleste, se frige in continuare cu sunca taiata felii. Se adauga mustar

detalii rețetă—