Tortul cu gem si fructe este usor de facut. Aveti nevoie de 7 oua, 300 gr. de zahar, o cana de faina.
Tort cu gem si fructePentru tortul cu mere si crema aveti nevoie de 6 oua, o cana de zahar, o cana de faina, 2 linguri de ulei.
Tort cu mere si cremaTortul cu cacao se face simplu si va trebuie 4 oua, 10 linguri de apa, o cana de zahar, 6 linguri de faina.
Tort cu cacaoPentru tarta delicioasa cu fructe aveti nevoie de 3 oua, 300 g zahar, 300 g smantana, 300 g faina.
Tarta delicioasa cu fructeDeasupra foilor Mandica se presara nuca macinata. Sunt delicioase si se fac usor. Va trebuie 500 g de faina.
Foi MandicaPentru foile delicioase de tort va trebuie 400 g faina, 280 g unt, 120 g nuci, 120 g zahar.
Foi delicioase de tortPentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.
Foi cu crema de lamaieFoile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.
Foi cu cacaoAceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.
Cozonac bucovinescInimioarele cu gem sunt prajituri delicioase ce pot fi servite oricand si se pot pastra chiar si mai multe zile. Se cerne...
Inimioare cu gemPentru prajitura de casa cu mere se amesteca apa cu sarea, margarina, otetul si faina cat cuprinde pentru a framanta un aluat...
Prajitura de casa cu merePentru cozonacul moldovenesc cu nuca sau mac aveti nevoie de 1 kg faina extra, 6 oua, 250 g zahar.
Cozonac moldovenesc cu nuca sau macRulourile cu creme diferite sunt delicioasa si usor de facut. Aveti nevoie de 300 g faina, 150 g unt sau margarina.
Rulouri cu creme diferiteRulourile cu gem sunt simplu de facut. Va trebuie 150 g branza de vaci, 150 g unt, 150 g faina.
Rulouri cu gemPentru rulourile cu mere se face un aluat din 180 g faina, 2-3 linguri de smantana si putina sare.
Rulouri cu merePentru rulada delicioasa cu ciocolata, ouale se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga ciocolata rasa si faina.
Rulada delicioasa cu ciocolataPentru rulada cu ciocolata si budinca aveti nevoie de 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina. Este delicioasa.
Rulada cu ciocolata si budincaPentru placintele fragede cu branza de oaie se incalzeste 100 ml lapte si se adauga drojdia. Dupa ce s-a topit se pune...
Placinte fragede cu branza de oaiePlacinta cu gem de corcoduse este un desert usor si delicios, ce poate fi servit si pentru musafiri. Se face maiaua din...
Placinte cu gem de corcoduseTartele cu struguri si crema de migdale sunt delicioase. Pentru a prepara aceste tarte aveti nevoie de unt, oua, faina, lapte...
Tarte cu struguri si crema de migdaleMerele coapte in aluat sunt un desert cu fructe foarte creativ, delicios si decorativ. Pentru acestea faina se amesteca cu...
Mere coapte in aluatTagliatele cu ciuperci sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta cu ciuperci aveti nevoie de faina, unt, lapte,...
Tagliatele cu ciuperciAluatul pentru aceasta rulada se face din 2 cani de cafea cu bors, 2 cani de cafea cu ulei, drojdie cat o nuca, faina.
Rulada aperitiv gustoasaPentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de cutit de...
Pizza cu cuperci si branzaPentru acest aluat pentru pizza va trebuie o cana de iaurt, ½ de cana de ulei, 2 oua, sare, piper, 1 ½ cana de faina.
Aluat pentru pizzaCovrigeii sunt deliciosi. Pentru a prepara acesti covrigei aveti nevoie de ulei, ou, lapte, drojdie si faina.
Covrigei de-ai caseiStelutele cu telemea sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de lapte, oua, faina, ulei, telemea si...
Stelute cu telemeaCrochetele din creier sunt foarte gustoase. Pentru a prepara acest aperitiv aveti nevoie de creier, faina, lapte si cascaval.
Crochete delicioase de creierVinetele de post cu usturoi sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta de post aveti nevoie de vinete, faina, catei...
Vinete de post cu usturoiClatitele cu carne de vita sunt foarte bune. Pentru a prepara aceasta reteta de clatite aveti nevoie de oua, faina, ulei,...
Clatite gustoase cu carne de vitaFicateii cu lapte sunt deliciosi. Pentru a prepara aceasta reteta cu ficat aveti nevoie de ficatei de pasare, lapte,...
Ficatei cu laptePainea gustoasa cu lapte se face in 2 zile, in prima zi se face un amestec de faina si lapte si apoi a doua zi ce continua cu...
Paine gustoasa cu lapteMumie de Halloween este o prajitura delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de unt, zahar, faina, oua, cacao, drojdie,...
Mumie de HalloweenPentru prajiturele paianjen untul se mixeaza cu zaharul, se adauga sarea, galbenusurile, laptele, esenta si faina.
Prajiturele paianjenReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase. Se amesteca...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaciPizza cu sunca si ciuperci este o mancare populara ce se poate prepara in mai multe feluri. Pentru aceasta varianta se...
Pizza cu sunca si ciuperciPrajitura cu crema caramel este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de zahar, unt, miere, lapte,...
Prajitura cu crema de caramelAlcazarul este un tort deosebit, pentru ocazii deosebite, tort care impresioneaza pe toti cei care il gusta. Pentru a prepara...
Tort delicios AlcazarMaslinele panne sunt aperitive delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de masline verzi, oua, faina si...
Masline panneCosuletul cu piept de pui este o mancare de carne gustoasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, smantana, orez,...
Cosulet cu piept de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi moldovenesti cu sos se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu...
Reţetă de preparare a papanaşilor moldovenesti cu sosCocosul cu sos de vin este o mancare cu carne speciala pentru care veti avea nevoie de un cocos, ceapa, arpagic, usturoi,...
Cocos cu sos de vinPentru preparare de copan pane cu sos picant se condimenteaza copanele cu sare si piper. Se trec prin faina amestecata cu...
Copan pane cu sos picantPentru pizza pe vatra mai intai pregatim aluatul. Punem faina intr-un vas, adaugam un praf de sare. In alt vas dizolvam in...
Pizza pe vatraPentru sardelele cu ceapa, se dau sardelele prin faina si se prajesc in ulei. Ceapa se taie pestisori si se caleste putin,...
Sardele cu ceapaPentru bagheta frantuzeasca pune apa si drojdia intr-un bol si lasa deoparte 5 minute. Adauga sarea si faina, putin cate...
Bagheta frantuzeascaAceste placinte rapide sunt delicioase. Pentru a prepara aceste placinte aveti nevoie de faina, smantana si coaja de lamaie.
Placinte rapidePrajitura Fanta este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura cu crema aveti nevoie de faina, cacao, branza si praf de...
Prajitura cu crema FantaPentru tocineii cu zahar si smantana avem nevoie de cartofi, 3 oua, 4-5 linguri de faina si putina sare. Se servesc cu zahar...
Tocinei cu zahar si smantana