margarina

Romania

Gogosi pufoase

Pentru aceasta reteta de gogosi aveti nevoie de oua, margarina, lapte, zahar, drojdie, faina, sare si ulei.

Gogosi pufoase
Briose simple
Romania

Briose simple

Briose simple sau muffins este o reteta de prajitura pe care oricine o poate face. Pentru a face reteta de briose simple...

Briose simple
Romania

Chiftele de legume

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ceapa, usturoi, dovlecei, morcovi, cartofi, varza, ulei, verdeata, condimente, pesmet...

Chiftele de legume
Romania

Cartofi copti cu ulei de masline

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de cartofi, margarina, marar, salata verde, ardei, castraveti, rosii si ulei de masline.

Cartofi copti cu ulei de masline
Romania

Foi de primavara

Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de oua, lapte, gris, zahar, miere, bicarbonat, margarina, faina, gem si lamaie

Foi de primavara
Romania

Legume la tigaie

Pentru aceasta reteta de post aveti nevoie de legume, condimente si margarina vegetala.

Legume la tigaie
Fursecuri Oaca-Oaca
Romania

Fursecuri Oaca-Oaca

Fursecurile Oaca-Oaca sunt o reteta simpla si delicioasa pentru care aveti nevoie de faina, margarina, stafide si zahar.

Fursecuri Oaca-Oaca
Romania

Fursecuri cu dulceata

Fursecurile cu dulceata se prepara rapid. Sunt un desert delicios si se prepara cu margarina, oua, zahar.

Fursecuri cu dulceata
Romania

Placinta cu branza

Pentru placinta cu branza aveti nevoie de branza de vaci, oua, foi de placinta, zahar, esente de vanilie si rom, stafide si...

Placinta cu branza
Romania

Prajitura cu suc de portocale

Prajitura cu suc de portocale este usor de facut. Ai nevoie de oua, faina, zahar, lapte, margarina si suc acidulat de portocale.

Prajitura cu suc de portocale
Romania

Chec cu ficatei

Checul cu ficatei este o reteta usor de preparat. Aveti nevoie de faina, oua, ficatei de pasare, verdeata, usturoi si putina...

Chec cu ficatei
Strudel cu prune
Romania

Strudel cu prune

Strudelul cu prune este o reteta simpla de realizat. Contine zahar, faina, margarina, prune, scortisoara si biscuiti.

Strudel cu prune
Romania

Prajitura de post cu gem

Prajitura de post cu gem este foarte gustoasa. Pentru prepararea ei aveti nevoie de zahar, faina, nuci, arome, cacao si...

Prajitura de post cu gem
Romania

Foi de dobos cu crema de ness

Se amesteca toate ingredientele pentru foi si se formeaza o coca, din care se fac 4 foi, ce se coc pe fundul unei tavi....

Foi de dobos cu crema de ness
Romania

Placintele cu zacusa

Drojdia dizolvata in apa calda se amesteca impreuna cu faina, margarina si putina sare. Se framanta bine, apois e lasa...

Placintele cu zacusa
Romania

Chec simplu

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul pudra si margarina. Se adauga laptele, coaja de lamaie, zaharul vanilat, faina,...

Chec simplu
Romania

Cornulete cu nuci

Se freaca margarina cu zaharul, coaja de lamaie, miezul de nuca macinata, faina, sare si bicarbonatul stins cu o lingurita de...

Cornulete cu nuci
Romania

Aluat rapid pentru placinta cu branza

Se framanta un aluat din faina, ulei, apa si otet. Se intinde cu sucitorul, o foaie subtire si rotunda si se unge cu...

Aluat rapid pentru placinta cu branza
Romania

Cartofi polonezi

Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se dau prin razatoarea mica. Se amesteca cu faina, jumatate din margarina, sare...

Cartofi polonezi
Romania

Oua cu crema de ciuperci

Ouale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu...

Oua cu crema de ciuperci
Romania

Cornulete cu carne

Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si se lasa...

Cornulete cu carne
Salam de biscuiţi reţetă - om de zapada
Romania

Salam de biscuiţi reţetă - om de zapada

Salam de biscuiţi reţetă Apa si zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul. Se tine oala pe foc si se adauga margarina,...

Salam de biscuiţi reţetă - om de zapada
Bilute de Rafaelo
Romania

Bilute de Rafaelo

Margarina si zaharul pudra se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste margarina. Se da deoparte, se adauga 150...

Bilute de Rafaelo
Romania

Negresa

Cum se prepara glazura si blatul pentru prajitura Negresa: Se pune la fiert margarina sau untul impreuna cu zaharul (din care...

Negresa
Romania

Prajitura cu visine

Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul si galbenusurile. Se toarna laptele si faina, praful de copt stins cu zeama de...

Prajitura cu visine
Romania

Fursecuri cu nuci

Margarina frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si...

Fursecuri cu nuci
Cosuletul brutarului
Romania

Cosuletul brutarului

Se amesteca drojdia uscata cu faina, apoi se adauga margarina la temperatura camerei, oul, branza si cascavalul dati pe...

Cosuletul brutarului
Romania

Chec cu branza

Margarina se freaca spuma impreuna cu zaharul, si cele 3 galbenusuri. Se adauga zeama de la o lamaie, un praf de sare si...

Chec cu branza
Romania

Cornulete cu bors si rahat

Margarina se freaca spuma, apoi se adauga untura, un praf de sare si borsul, amestecand continuu. Peste crema obtinuta se...

Cornulete cu bors si rahat
Romania

Cornulete cu margarina

Margarina moale, se freaca spuma. Se adauga apoi apa clocotita cu sare, o lingura de zeama de lamaie, sare si se amesteca...

Cornulete cu margarina
Romania

Prajitura cu cacao

Margarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se...

Prajitura cu cacao
Romania

Prajitura cu nuci

Margarina se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile pe rand. Se amesteca bine si se adauga un praf de copt, stins cu...

Prajitura cu nuci
Romania

Pateuri cu ciuperci

Faina se amesteca cu smantana si jumatate din cantitatea de margarina topita. Se adauga un praf de sare, ouale intregi si se...

Pateuri cu ciuperci
Romania

Prajitura cu gem de prune

Margarina se freaca spuma cu un praf de sare, apoi se adauga un ou intreg si un galbenus. Se adauga faina, praful de copt...

Prajitura cu gem de prune
Romania

Placinta cu carne

Margarina spuma, se amesteca impreuna cu galbenusurile, smantana si se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina. Aluatul...

Placinta cu carne
Romania

Placinta cu dovleac

Faina se amesteca impreuna cu sarea, smantan, doua oua si jumatate dinc antitatea de margarina moale. Aluatul obtinut se tine...

Placinta cu dovleac
Romania

Placinta cu ciuperci si carne

Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de margarina topita si smantana. Se framanta bine, apoi se...

Placinta cu ciuperci si carne
Romania

Fursecuri ochelari

Margarina frecata spuma se amesteca impreuna cu zaharul. Se adauga putina sare si faina cernuta, in ploaie. Se pune peste...

Fursecuri ochelari
Romania

Fursecuri grile

Margarina se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt. se adauga o lingura de otet, zaharul, un praf de sare si se freaca...

Fursecuri grile
Romania

Biscuiti evantaie

Margarina se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de unt. Se adauga apoi o lingura de otet peste amestec, se adauga...

Biscuiti evantaie
Romania

Cornulete fragede de nuca

Se freaca untul sau margarina, se adauga zaharul si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, miezul de nuca macinat, faina,...

Cornulete fragede de nuca
Patratele cu frisca
Romania

Patratele cu frisca

Amestecam ingredientele uscate (faina cu praful de copt, zaharul si cacao), apoi turnam treptat laptele si uleiul (margarina...

Patratele cu frisca
Romania

Islere

Se prepara aluatul din margarina, zaharul pudra, un ou, faina, alunele si putina sare. Se intinde o foaie din care se...

Islere
Romania

Fursecuri englezesti

Faina se amesteca impreuna cu margarina, zaharul pudra si ouale fierte si zdrobite. Se adaugaa apoi ciocolata topita, unul...

Fursecuri englezesti
Romania

Fursecuri cu nuca

Margarina se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, praful de copt, apoi faina si putina sare. Se...

Fursecuri cu nuca
Romania

Felii de capsune

Margarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de...

Felii de capsune
Romania

Rulada cu biscuiti si banane

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam, cacaoa si margarina...

Rulada cu biscuiti si banane
Romania

Tarta cu legume

Prima data trebuie sa framantam margarina taiata cu bicarbonatul stins in otet, un praf de sare, apa calduta si faina...

Tarta cu legume
Romania

Cremes cu ciocolata

Se amesteca bine margarina impreuna cu zaharul si faina. Se intinde aluatul obtinut intr-o tava cu margini joase si se...

Cremes cu ciocolata
Romania

Pajitura cu fructe de padure

Se amesteca margarina cu zaharul, galbenusurile se adauga laptele, faina, praful de copt si se amesteca bine. Separat se bat...

Pajitura cu fructe de padure
Romania

Placinta cu branza de vaci

Faina se framanta impreuna cu margarina, zaharul si apa, pana cand se obtine un aluat moale. Aluatul se imparte in doua si se...

Placinta cu branza de vaci