margarina

Romania

Chec cu nuca

Se amesteca miezul de nuca macinat cu faina. Se freaca margarina cu jumatate din cantitatea de zahar, la care se adauga...

Chec cu nuca
Romania

Prajitura Plazma sarbeasca

Inmuiati stafidele in apa sau in rom daca nu serviti copiilor. Bateti margarina spuma cu mixerul, puneti oul si zaharul. De...

Prajitura Plazma sarbeasca
Romania

Prajituri in forma de migdale

Se amesteca bine margarina cu zaharul. Se adauga nucile pisate, faina, pudra cacao, praful de copt si esenta se rom. Aluatul...

Prajituri in forma de migdale
Romania

Prajituri in forma de migdale

Se amesteca bine margarina cu zaharul. Se adauga nucile pisate, faina, pudra cacao, praful de copt si esenta se rom. Aluatul...

Prajituri in forma de migdale
Romania

Napolitane cu budinca de ciocolata

La bain marie se topeste margarina si zaharul pudra, cand sunt gata topite se adauga cele 2 pachete de budinca de ciocolata,...

Napolitane cu budinca de ciocolata
Romania

Prajitura cu miere si branza

Pentru a obtine aluatul amesteca zahar pudra, bicarbonat de sodiu, margarina, faina si smantana. Cand e gata framantata...

Prajitura cu miere si branza
Romania

Prajitura cu visine si budinca

Fierbe amoniacul in lapte si amesteca cu celelalte ingrediente (faina, zahar si oua). Coace 3 foi di aluatul rezultat. Freaca...

Prajitura cu visine si budinca
Romania

Oua din biscuiti

Untul sau margarina se amesteca bine cu zahar praf si cacao pudra, adaugam biscuitii macinati si gemul, apoi se framanta cu...

Oua din biscuiti
Romania

Ciocolata cu biscuiti si nuca

Fierbem 200 ml lapte, 500 g zahar, 40 g cacao, apoi adaugam 300 g margarina RAMA, 100 g nuca macinata, 500 g biscuiti...

Ciocolata cu biscuiti si nuca
Romania

Piept de curcan gratinat cu cascaval

Se feliaza pieptul de curcan si se lasa sa stea 2 ore intr-o saramura din lapte si usturoi. Se bat ouale. Se ia un vas iena...

Piept de curcan gratinat cu cascaval
Romania

Coronita de linzer

Se amesteca zaharul pudra cu galbenusurile si putin lapte. Se adauga margarina, faina, zaharul vanilat, praful de copt si se...

Coronita de linzer
Romania

Cornulete cu nuca

Se da pe razatoare coaja de lamaie si se amesteca cu faina, iar apoi se aduaga margarina, zaharul, nucile macinate, praful de...

Cornulete cu nuca
Romania

Linzer

Din faina, margarina, zahar pudra, albusurile de oua, smantana si putina sare se framanta un aluat si se lasa sa stea o ora....

Linzer
Romania

Kuglof

Drojdia se pune la fermentat in 30 ml lapte cald. Margarina, zaharul, sarea, stafidele, zahar vanilat si galbenusurile se...

Kuglof
Romania

Kuglof cu stafide

Se freaca zaharul, margarina, ouale, si zaharul vanilat si treptat se adauga si celelalte ingrediente. Jumatate din...

Kuglof cu stafide
Romania

Cub de ciocolata

Se pun la fiert 200 ml apa , se adauga zaharul si se lasa 7 minute(de la fierbere). Dupa aceea le luati de pe foc si...

Cub de ciocolata
Romania

Prajitura cu biscuiti

Se amesteca zaharul cu ouale, cacao si margarina se pune la fiert. Intre timp biscutii se rup in bucati mici. Dupa ce s-au...

Prajitura cu biscuiti
Romania

Prajitura simpla

Freaca spuma galbenusurile cu margarina si cu zaharul pudra. Adauga zeama si coaja rasa de lamaie, iar apoi faina amestecata...

Prajitura simpla
Romania

Cubulete de piept de pui condimentat

Pieptul de pui se taie cubulete. Se condimenteaza si se lasa sa stea 1-2 ore. Carnea condimentata se da prin faina si se...

Cubulete de piept de pui condimentat
Romania

Rulada de biscuiti

Se fierb ingredientele lichide, topim in amestec margarina, apoi o turnam peste biscuiti. Totul se pune intr-o forma si o...

Rulada de biscuiti
Romania

Ou de Paste de biscuiti

Untul sau margarina se amesteca bine cu zahar praf si cacao pudra, adaugam biscuitii macinati si gemul, apoi se framanta cu...

Ou de Paste de biscuiti
Romania

Ciocolata cu biscuiti si nuca

Fierbem 200 ml lapte, 500 g zahar, 40 g cacao, apoi adaugam 300 g margarina Rama, 100 g nuca macinata, 500 g biscuiti...

Ciocolata cu biscuiti si nuca
Romania

Prajitura cu capsune

Margarina inmuiata se amesteca cu oul, zaharul si bicarbonatul de sodiu, se adauga coaja de lamaie si 100 ml lapte. Se adauga...

Prajitura cu capsune
Romania

Cubulete a la Pozsony

Amestecam margarina cu galbenusurile de ou, faina si jumatate din cantitatea de zahar, apoi adaugam smantana si stafidele....

Cubulete a la Pozsony
Romania

Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu...

Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”
Romania

Sufleu de orez

Orezul se fierbe intr-un litru de lapte. Margarina si stafidele se adauga in orezul cald. Cand se raceste, galbenusurile se...

Sufleu de orez
Romania

Pastrav condimentat

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu...

Pastrav condimentat
Romania

Raffaelo

Se fierbe un sirop din apa si zahar. Se ia de pe foc si se amesteca cu margarina, se raceste. Se adauga laptele praf si nuca...

Raffaelo
Romania

Ciuperci umplute cu sunca

Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper....

Ciuperci umplute cu sunca
Covrigei
Romania

Covrigei

Drojdia o dizolvam in lapte caldut. Frecam margarina, untura si smantana pana devin o pasta omogena apoi incorporam faina,...

Covrigei
Romania

Prajitura cu buline

Faina, praful de copt, margarina, 1 ou, 100 g zahar, sucul si coaja de la lamaie se framanta bine. Aluatul se imparte in...

Prajitura cu buline
Romania

Prajitura cu budinca

Margarina se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam ouale si smantana. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, lingura...

Prajitura cu budinca
Romania

Prajitura in forma de ochelari

Framanta faina cu untura/margarina, dupa care adauga galbenusurile si drojdia crescuta, incat sa obtii un aluat usor de...

Prajitura in forma de ochelari
Romania

Prajitura cu ciocolata

Desparte galbenusurile de albusuri. Bate spuma tare albusurile si pune spuma la frigider. Amesteca bine galbenusurile cu...

Prajitura cu ciocolata
Romania

Crema substantiala fiarta

Se amesteca faina cu laptele, avand grija sa nu faca cocoloase, si se fierbe. Dupa ce se raceste se adauga margarina...

Crema substantiala fiarta
Romania

Prajitura cu ciocolata

Desparte galbenusurile de albusuri. Bate spuma tare albusurile si pune spuma la frigider. Amesteca bine galbenusurile cu...

Prajitura cu ciocolata
Romania

Prajitura simpla cu branza

Amestecam 300 g faina, 250 g zahar si 1/2 pachetel de praf de copt. Ungem cu margarina o tava de marime mijocie. Margarina...

Prajitura simpla cu branza
Romania

Prajitura nuci in vin

Se amesteca faina cu margarina, galbenusurile, zaharul (dupa gust), se framanta un aluat ce se intinde usor. Se imparte in 5...

Prajitura nuci in vin
Romania

Tort delicios

Batem galbenusurile de ou in mijlocul fainii, apoi preparam un aluat tare adaugand margarina, praf de copt, zahar, smantana,...

Tort delicios
Romania

Prajitura cu vanilie

Se pregateste margarina, zaharul, zaharul vanilat si spuma din albusul de ou. Se adauga faina, praful de copt si se amesteca...

Prajitura cu vanilie
Romania

Saratele gustoase, ieftine si usor de preparat

Aceasta reteta de saratele este foarte buna. Pentru prepararea saratelelor avem nevoie de faina, margarina, smantana si...

Saratele gustoase, ieftine si usor de preparat
Romania

Minciunele

Untul/margarina se topeste. Faina se cerne intr-un castron adanc, se adauga zaharul si zaharul vanilat, un praf de sare. Se...

Minciunele
Romania

Beigli

Incalzeste smantana, adauga oul, amesteca, dupa care adauga drojdia sfaramata. Sfarama 250 g de unt sau margarina in 500 g de...

Beigli
Romania

Chec de ciocolata

Se topeste margarina la aburi se adauga celelalte ingrediente, se amesteca bine si se toarna intr-o tava chec. Se patreaza la...

Chec de ciocolata
Romania

Prajitura cu visine

Se dizolva drojdia in lapte, iar apoi se amesteca cu faina, galbenusurile de ou, margarina si se lucreaza bine pana se obtine...

Prajitura cu visine
Romania

Prajitura cu branza si spuma

Se amesteca faina, margarina, galbenusurile de ou, zaharul, praful de sare si smantana pana se obtine o masa omogena. Aluatul...

Prajitura cu branza si spuma
Romania

Biscuiti cu glazura de ciocolata si fructe uscate

Margarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga faina pentru a...

Biscuiti cu glazura de ciocolata si fructe uscate
Romania

Biscuiti cu glazura de ciocolata si fructe uscate

Margarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga faina pentru a...

Biscuiti cu glazura de ciocolata si fructe uscate
Romania

Prajitura cu cacao si nuci

Zaharul se amesteca bine cu margarina si oul, si se adauga cacao, nucile macinate, faina, coaja de lamaie, si scortisoara....

Prajitura cu cacao si nuci
Romania

Rata umpluta

Curatam castanele, le punem intr-o cratita si adaugam atata apa cat sa le acopere. Presaram Delikat, punem margarina, apoi le...

Rata umpluta
Romania

Prajiturele de bere

Se amesteca margarina cu faina, se adauga galbenusurile, coniacul, smantana, sarea si laptele, si se framanta un aluat moale....

Prajiturele de bere