Preparam piscotul in mod obisnuit dar adaugam nuca in aluat. Fierbem un terci din lapte si faina, frecam margarina cu zaharul...
Piscot cu nucaSfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam...
Pogaci umplute cu crema de branzaAmestecam faina si terciul de ovaz cu putina sare. Adaugam margarina si 2 linguri de apa cu gheata pentru a obtine un aluat...
Tort de morcovi englezAmestecam praful de budinca cu zaharul vanilat, cacao, lapte si rom. Frecam margarina cu zaharul pudra si adaugam la praful...
Tort cu piscoturi VienezFierbem la abur margarina si ciocolata de menaj. Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam ciocolata si margarina topita cu...
Prajiturele cu ciocolataFierbem in lapte 2 plicuri de budinca de vanilie. Amestecam 2 cuburi de margarina cu 40 dkg zahar pudra si adaugam la...
Felii de cappucinoCuratam merele si le taiem in 4. Topim margarina intr-o forma de tort, presaram zaharul si il caramelizam, apoi adaugam...
Tort de mere frantuzescInmuiem drojdia in jumate de dl de lapte si putin zahar. Preparam aluatul din galbenusuri, zahar, sare, lapte, stafide,...
Prajitura FerdinandFierbem 4 portii de cafea tare. O racim. Frecam margarina cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si galbenusul,...
Felie cu crema ce cafeaPreparam aluatul din faina, margarina, galbenusuri, sare, drojdie, lapte si sare si il dospim in 4 parti. Intindem aluatul,...
Prajitura cu gemFormele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in...
Magdalene cu ciocolataIngredientele necesare aluatului, in afara de faina, le fierbem la abur, apoi incorporam incet faina si amestecam. Coacem...
Felie KinderCuratam merele si le taiem felii subtiri. Frecam margarina sau untul cu zaharul, ouale, coaja de lamaie si sarea. Adaugam...
Prajitura cu mereAmestecam faina, margarina cu atata smantana cat sa putem intinde aluatul obtinut. Umplutura: amestecam macul macinat cu...
Prajitura cu macRazuim fin ciocolata sau o macinam. Amestecam faina cu praful de copt si sarea, sfaramama margarina si framantam cu zaharul...
Biscuiti cu portocale si ciocolataPunem intr-un litru de lapte o margarina si 2 plicuri de zahar vanilat si le topim pe foc. Topim 20-25 dkg de zahar si...
Felii cu caramelFramantam un aluat crocant din faina, margarina, zahar si galbenus, il intindem intr-o forma de tort de 26 de cm in diametru...
Tort cu branza si rubarbaPentru piscot batem o spuma usoara din albusuri si zahar. Batem spuma margarina cu zaharul pudra si adaugam galbenusurile,...
Tort cu lapte de pasareFramantam faina, untura si margarina, adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu si atat...
Prajitura cu piscoturi si glazura de ciocolataCaptusim cu hartie de copt o tava de 26 de cm in diametru. Incalzim cuptorul la 180 de grade C. Batem spuma zaharul, zaharul...
Tort cu vin rosuFramantam faina, galbenusurile, zaharul pudra, praful de copt, margarina, sarea, coaja rasa de lamaie cu putina smantana...
Prajitura cu mere si macFramantan faina, margarina, branza de oaie si drojdia inmuiata in lapte. Infasuram aluatul in folie si il punem la rece o...
Pogaci cu iaurtFramantam ingredientele pentru aluat intr-un vas, presaram faina pe o suprafata si coacem 3 foi. Fierbem budinca si dupa...
Prajitura Felie cu rosiiBatem spuma 4 galbenusuri cu 15 dkg unt sau margarina, adaugam 3 dkg de drojdie inmuiata in putin lapte, 30 dkg de faina si...
Placinta usoara cu branzaBatem spuma galbenusurile, 20 dkg de zahar pudra, margarina si praful de cacao. Adaugam laptele, praful de copt, zaharul...
Prajitura NegresaBatem spuma margarina cu zaharul pudra si galbenusurile. Amestecam faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Batem spuma...
Felii papagalAmestecam faina, zaharul pudra, margarina, praful de copt, galbenusurile cu putina smantana si impartim aluatul obtinut in 3...
Cremes KaposFramantam faina, margarina, oul, zaharul si bicarboantul de amoniu inmuiat in lapte si impartim amestecul in 2 parti, adaugam...
Prajitura cu rom si visineCoacem 2 foi de piscot din oua, faina cu gris, zaharul si bicarbonatul de sodiu. Crema: fierbem margarina, zaharul pudra,...
Prajitura simpla cu piscoturiBatem spuma albusurile a 2 oua si adaugam cate unul galbenusurile, 10 dkg de zahar, 7 dkg faina si 5 dkg de margarina topita...
Tort picior de gascaBatem spuma albusurile. Fierbem margarina cu laptele si adaugam galbenusurile amestecate cu miere. Taiem cornurile la 1 cm...
Prajitura ingenioasaFramantam faina, drojdia inmuiata in lapte, galbenusurile, zaharul, romul, sarea si margarina. Formam un aluat si il punem...
Prajitura ZserboFramantam faina, margarina, zaharul pudra, praful de copt, ouale, coaja de lamaie si smantana, lasam aluatul sa se odihneasca...
Cerculete cu gemFierbem laptele cu faina. Amestecam margarina cu zaharul pudra si o adaugam la amestecul de lapte cu faina cat e cald si il...
Tort cu visineFoaie: batem spuma 10 dkg de zahar pudra, 2 galbenusuri si 5 dkg de margarina. Amestecam 20 dkg de faina cu ½ pachet de...
Cremes SomogyiBatem spuma margarina cu 25 dkg de zahar pudra. Batem spuma galbenusurile, adaugam faina si nuca, apoi incorporam incet crema...
Patrat cu nucaAmestecam faina cu margarina, zaharul, praful de copt si zaharul vanilat, adaugam 2 oua si 1-2 linguri de smantana si...
Cremes cu mereFramantam faina, margarina, zaharul pudra, praful de copt, ouale, coaja de lamaie si smantana, lasam aluatul sa se odihneasca...
Cerculete cu gemBatem spuma ouale cu margarina si zaharul pudra, adaugam faina si bicarbonatul de amoniu. Framantam un aluat tare, la...
Biscuiti macinati cu bicarbonat de amoniuFierbem prunele intr-un dl de apa cu mierea, scortisoara si zaharul vanilat. Batem spuma margarina, zaharul, sarea si coaja...
Painici de cartofi cu prune cu scortisoaraAmestecam la baie de abur, in aceeasi directie jumatate de ora, margarina, praful de cacao, zaharul pudra, ouale si faina....
Coloana vertebralaInmuiem ceapa razuita si usturoiul in margarina, adaugam dovleacul si condimentele si fierbem amestecand continuu pana se...
Specialitate cu dovleacSe amesteca 250 g de zahar brun cu 250 g felii de margarina la temperature camerei, pana se uniformizeaza. Adaugam 4 oua...
Corn de vanilieAmestecam 400 g de faina cu 250 g de margarina racita, apoi adugam 120 g zahar brun, 10 g zahar vanilat, putina sare, coaja...
Coronita de linzertSe amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina). Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda)...
Cornulete cu cascaval si macMargarina topita se toarna peste zahar. Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa. Framantam bine,apoi procedam ca la...
Fursecuri (malatit)Cerneti faina intr-un bol, puneti margarina sau untul, uleiul, zaharul, amestecati bine apoi turanti apa de flori de...
Palmieri cu curmaleOparim migdalele si le curatam. Macinam migdalele si nucile. Amestecam migdalele, nucile, zaharul, cuisoarele si scortisoara....
Baclava delicioasaFramantam faina, zaharul, margarina, praful de copt, 4 galbenusuri si lingura de smantana (poate fi si mai multa daca este...
Cremes Kiev