margarina

Romania

Prajitura frageda

Din margarina, galbenusuri, smantana, zahar si faina se framanta un aluat. Se pastreaza din el un sfert, pentru a se rade...

Prajitura frageda
Romania

Prajitura cu crema de branza

Se framanta faina cu margarina, smantana, drojdia, zaharul si cele 2 oua. Se lasa apoi aluatul sa se odihneasca 30 de minute....

Prajitura cu crema de branza
Prajitura cu branza
Romania

Prajitura cu branza

Se pregateste aluatul astfel: se amesteca faina cu margarina, se adauga galbenusurile, smantana, praful de copt stins cu...

Prajitura cu branza
Puseuri
Romania

Puseuri

Se dizolva drojdia cu 1 lingura de zahar in laptele caldut. Se pune intr-un castron faina, se amesteca cu margarina, se...

Puseuri
Pulpe la cuptor
Romania

Pulpe la cuptor

Pulpele de pui se spala si se curata bine. Ceapa, ardeii, usturoiul se taie marunt. Intr-un bol se amesteca bine margarina cu...

Pulpe la cuptor
Romania

Cremsnit

Se framanta 50 gr de faina cu margarina, dupa care se pune compozitia la rece. Din restul de faina se face o coca cu putina...

Cremsnit
Romania

Prajitura cu marmelada si glazura

Margarina se freaca cu 100 gr zahar, cu zaharul vanilat si se adauga coaja rasa de lamaie, galbenusurile, 1 jumatate...

Prajitura cu marmelada si glazura
Romania

Prajitura cu cacao

Se pun la topit margarina, laptele, zaharul si cacaua si se amesteca bine intr-un vas pe foc mic. Cand amestecul este omogen,...

Prajitura cu cacao
Romania

Prajitura rulata, cu mere

150 gr faina se amesteca cu uleiul, otetul si apa cu sare. Se amesteca apoi restul de faina cu margarina pana devine ca o...

Prajitura rulata, cu mere
Romania

Prajitura cu mere, visine si prune

Se freaca bine cu zaharul untul si margarina, apoi se adauga ouale batute, smantana, praful de copt si la final faina....

Prajitura cu mere, visine si prune
Romania

Saleuri cu cascaval

Faina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi in doua...

Saleuri cu cascaval
Romania

Saleuri cu chimen

Margarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider pana a...

Saleuri cu chimen
Romania

Biscuiti bunicii

Zaharul se amesteca impreuna cu margarina, se adauga ouale, unul cate unul si se freaca bine compozitia. Se adauga apoi faina...

Biscuiti bunicii
Romania

Biscuiti

Se amesteca faina cu margarina, untul, zaharul pudra si oul. Se framanta bine aluatul si se lasa in repaus pana a doua zi. Se...

Biscuiti
Romania

Prajitura buna

Drojdia se amesteca cu o lingura de lapte cald, se adauga sarea, zaharul si se lasa apoi la crescut. Dupa aceea se amesteca...

Prajitura buna
Romania

Prajitura cu fructe

Margarina se freaca bine, iar apoi se adauga peste ea zaharul si mierea si se omogenizeaza bine totul. Se incorporeaza...

Prajitura cu fructe
Romania

Aluat romanesc in foi

Faina se amesteca cu uleiul si apa si se prepara un aluat, care se framanta foarte bine, ca pentru strudel. Margarina...

Aluat romanesc in foi
Romania

Placinta cu mere sau branza

Se amesteca apa, uleiul, sarea si faina si se freamanta bine. Separat, se freaca margarina, se amesteca cu 7 linguri faina si...

Placinta cu mere sau branza
Romania

Pui cu legume

Se pune margarina intr-o tigaie de teflon si se topeste timp de 2 minute la foc potrivit. Se adauga puiul si se lasa 4...

Pui cu legume
Tartine cu somon
Romania

Tartine cu somon

Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie,...

Tartine cu somon
Romania

Prajitura Isaura

In tava aragazului se pune la mijloc margarina asa cum o scoti din pachet. Se introduce tava in cuptor sa se topeasca...

Prajitura Isaura
Romania

Chec Marilena

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma foarte tare cu 100 g zahar. Margarina se freaca cu restul de zahar pana nu se mai...

Chec Marilena
Prajitura cu dulceata de caise
Romania

Prajitura cu dulceata de caise

Intr-un vas mare se pun 4 galbenusuri, 1 ou intreg, margarina, 100 gr zahar si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful...

Prajitura cu dulceata de caise
Choux a la creme
Romania

Choux a la creme

Dacat tot am avut curajul sa incerc eclere... urmatorul pas este sa fac si choux a la creme... dupa aceeasi reteta.Se pune...

Choux a la creme
Romania

ciupercute umpute

Se curata ciupercile si se toaca codita marunt, intr-un bol punem coditele de ciuperci tocate cu slanina facuta cubulete...

ciupercute umpute
Prajitura desteapta
Romania

Prajitura desteapta

Margarina se taie bucati si se pune la microunde aproximativ 1 minut, apoi se lasa la racit. Albusurile se bat spuma tare cu...

Prajitura desteapta
Romania

Prajitura cu fulgi de orez

Amestecati pe foc, zaharul cu margarina, cacaua, mierea si esenta de rom. Cand s-a omogenizat compozitia adaugati fulgii de...

Prajitura cu fulgi de orez
Romania

Prajitura de post

Curatati merele de coaja, dati-le pe razatoarea mica si amestecati-le bine cu zaharul, margarina, faina, scortisoara, zeama...

Prajitura de post
Romania

Placinta cu carne

Taie margarina cu cutitul si freac-o intre degeete cu faina cernuta. Adauga un praf de sare si praful de copt, otetul si apa...

Placinta cu carne
Romania

Strudel surpriza

Framanta un aluat potrivit de tare din apa, ulei, sare si faina. Separat, freaca margarina cu sapte linguri cu fulaina....

Strudel surpriza
Romania

Ciupercute

Pentru aluat, amesteca faina cu margarina cubulete si apa in care ai pus de la inceput otetul. Framanta repede un aluat...

Ciupercute
Romania

Placinta cu branza si cacao

Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful de copt,...

Placinta cu branza si cacao
Romania

Desert cu mere

Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Margarina se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga stafidele, merele,...

Desert cu mere
Romania

Rasfat cu ciocolata

Se aprinde cuptorul si se regleaza la foc potrivit. intr-un vas se topesc, pe baie de aburi, ciocolata imrepuna cu 170 gr...

Rasfat cu ciocolata
Romania

Strudel cu mere

Se curata merele, se rad, se storc bine. Se stropesc cu margarina topita 3-4 foi de strudel si se pun in tava. Se presara...

Strudel cu mere
Romania

Prajitura cu gem

Se taie margarina bucatele si se amesteca cu faina. Se pune in amestec apa, cate putin, sarea si vanilia. Se framanta un...

Prajitura cu gem
Romania

Cornulete

Se freaca faina cu margarina, se adauga galbenusurile si coaja rasa de lamaie si se framanta un aluat elastic. Se intinde o...

Cornulete
Romania

Strudel dietetic cu mere

Se incorporeaza margarina in faina, se adauga galbenusurile, otetul, apa si sarea. Se framanta totul bine. Aluatul obtinut se...

Strudel dietetic cu mere
Romania

Cornuri cu gem

Se taie margarina in bucati, se amesteca cu 60 g faina, se da forma de dreptunghi si se da la rece. Din restul de faina, ou,...

Cornuri cu gem
Romania

Tarta de post cu mere

Merele se curata de coaja, apoi se rad, se pun intr-un castron si se stropesc cu zeama de lamaie. Se freaca 150 g margarina...

Tarta de post cu mere
Romania

Tort din biscuiti

Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se...

Tort din biscuiti
Romania

Prajitura de post cu caise

Se face un aluat din 250 g faina, margarina, 100 g zahar si 100 ml apa rece. Se framanta bine, apoi se taie aluatul in doua...

Prajitura de post cu caise
Romania

Cornulete de post cu nuca si magiun

Se freaca margarina cu zaharul, cu un praf de sare si cu vanilie, apoi se incorporeaza treptat faina si se framanta aluatul...

Cornulete de post cu nuca si magiun
Romania

Biscuiti de post cu susan

Se freaca margarina cu zaharul pudra si cu vanilia, se incorporeaza faina, se amesteca bine si se framanta aluatul. Se...

Biscuiti de post cu susan
Romania

Negresa

Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaua. Dupa ce au dat cateva clocote, se iau din aceasta...

Negresa
Romania

Tort

Se freaca margarina cu zaharul, se adauga ouale pe rand, apoi se incorporeaza, cate putin, faina, cacaua si praful de copt....

Tort
Romania

Tort de alune cu frisca si cafea

Se freaca bine margarina cu zaharul. Se adauga oul, faina si alunele care au fost macinate in prealabil. Se framanta un aluat...

Tort de alune cu frisca si cafea
Romania

Tort de biscuiti

Se fierbe faina amestecata cu apa. Se amesteca pana se raceste. Separat, se freaca margarina cu zahar, cacao si vanilie, pana...

Tort de biscuiti
Romania

Fursecuri cu fistic

Se macina fisticul si se amesteca cu faina. Se framanta un aluat din margarina cu aroma de vanilie, zahar , un praf de sare,...

Fursecuri cu fistic
Romania

Cremsnit rapid

Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina frecata spuma si se...

Cremsnit rapid
Pulpe de pui la cuptor
Romania

Pulpe de pui la cuptor

Se piseaza usturoiul si se pune peste margarina. Se pun condimentele, se desface pielea de pe pulpe, formand un fel de...

Pulpe de pui la cuptor