Pentru turta dulce Natalia aveti nevoie de 200 g zahar, 1 ou, 3 linguri de miere, 3 linguri de ulei.
Turta dulce NataliaMerele umplute cu gem, branza si bezea se servesc stropite cu putin lichior de fructe. Sunt delicioase.
Mere umplute cu gem, branza si bezeaAcest tort aniversar cu mousse de kiwi si fructe exotice este un desert cu adevarat delicios si nici nu necesita atat de mult...
Tort aniversar cu mousse de kiwi si fructe exoticePentru tortul mascota untul se amesteca cu 4 linguri zahar si cacao, apoi ouale se bat la baie de aburi cu 5 linguri de zahar...
Tort MascotaTortul special de ciocolata se serveste umplut cu doua creme. Pentru blat va trebuie 225 g ciocolata amaruie.
Tort special de ciocolataPentru tortul Doina aveti nevoie de 2 pachete de piscoturi, 300 g unt, 2 tablete de ciocolata. Este foarte bun.
Tort DoinaPentru placinta simpla cu mere faina se pune intr-un castron. Se adauga untul si zaharul, apoi galbenusurile pe rand. Se lasa...
Placintica simpla cu mereTortul delicios fara ou se umple cu crema iar pentru acesta va trebuie 2 cani de gris, 2 cani de nuca macinata.
Tort delicios fara ouPentru acest tort de post cu fructe si frisca aveti nevoie de 1 kg frisca Hulala, 2 cani de zahar, 2 pachetele zahar vanilat.
Tort de post cu fructe si friscaPentru tortul de post cu cacao, crema se face din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de nes.
Tort de post cu cacaoTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postPentru blatul tortului cu nuci aveti nevoie de 8 albusuri, 400 g zahar pudra, 5 lingurite cacao, 250 g nuci macinate.
Tort cu nuciAceasta este o reteta de post, iar pentru tortul cu suc de portocale va trebuie o cana de zahar, o cana de ulei.
Tort cu suc de portocale (de post)Tortul cu fructe din compot, pe margine il barotam cu alune prajite. Este un desert delicios, usor de facut.
Tort cu fructe din compotTortul de post cu fructe este foarte bun si va trebuie 2 kg frisca Hulala, 500 g zahar, 6 portocale, 4 mandarine.
Tort de post cu fructeDeasupra, tortul de fructe si gelatina, il ornam cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc aromat cu...
Tort cu fructe si gelatinaTortul cu gem si fructe este usor de facut. Aveti nevoie de 7 oua, 300 gr. de zahar, o cana de faina.
Tort cu gem si fructePentru tortul cu mere si crema aveti nevoie de 6 oua, o cana de zahar, o cana de faina, 2 linguri de ulei.
Tort cu mere si cremaTortul cu banane este un desert delicios pentru care aveti nevoie de 1 blat de tort, 5 banane, 1 plic gelatina.
Tort cu bananeTortul cu branza de vaci se serveste decorat cu frisca si fructe colorate -kiwi, portocale sau caise.
Tort cu branza de vaciCrema pentru tortul cu capsuni se face din 1 kg branza de vaci, 150 g zahar, sucul si coaja de la o lamaie.
Tort cu capsuniTortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.
Tort buturuga cu cremaPentru tortul cremos cu ciocolata aveti nevoie de 175 g margarina, 150 g zahar, 3 plicuri zahar vanilat.
Tort cremos cu ciocolataTortul cu ananas si frisca este foarte bun. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 3 oua, 200 g zahar.
Tort cu ananas si friscaPentru tarta delicioasa cu fructe aveti nevoie de 3 oua, 300 g zahar, 300 g smantana, 300 g faina.
Tarta delicioasa cu fructeTarta cu tot felul de fructe este un desert delicios care se serveste cu zahar pudra deasupra.
Tarta cu tot felul de fructeAceasta tarta cu fructe este un desert usor, sanatos, ce poate fi ornat in diferite feluri si reinventat de fiecare data...
Alt fel de tarta cu fructePentru aceasta reteta va trebuie 30 drojdie, 100 ml lapte caldut. Tarta delicioasa cju prune este un desert simplu.
Tarta delicioasa cu pruneTartele pentru umplut se servesc cu spuma, sarlota sau frisca. sunt usor d efacut si sunt foarte bune.
Tarte pentru umplutPentru Tiramisu reţetă reinterpretata fara cuptor va trebuie 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra.
Tiramisu reţetă reinterpretataTortul delicios se serveste ornat deasupra cu frisca si fructe. Este usor de pregatit si aveti nevoie de 7 oua.
Tort deliciosFoile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.
Foi pentru cremschnittFoile pentru rulada se pot servi umplute cu orice fel d ecrema. Sunt usor de facut si sunt foarte bune.
Foi ruladaPentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.
Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosuPentru foile delicioase de tort va trebuie 400 g faina, 280 g unt, 120 g nuci, 120 g zahar.
Foi delicioase de tortPentru aceasta reteta aveti nevoie de 5 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de miere de albine, o lingurita de bicarbonat.
Alte foi cu miere de albinePentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.
Foi cu crema de lamaiePentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.
Foi delicioase cu miere de albinePentru foile simple cu miere aveti nevoie de 250 g miere de albine, 250 g zahar, trei oua intregi.
Foi simple cu miere de albinePentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.
Foi cu miere de albine cu diverse cremePentru foile bune cu miere de albine se bat ouale cu zaharul si mierea, dupa care se adauga restul din compozitie.
Foi bune cu miere de albinePentru blatul de tort cu nuca aveti nevoie de 4 galbenusuri, 100 g nuci macinate, 300 g zahar pudra, 200 ml apa clocotita.
Blat de tort cu nucaPentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si foarte bun.
Blat de tort cu cacaoBlatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.
Blat pentru tarta cu zmeuraPentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.
Foi cu amoniacAceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.
Cozonac bucovinescPentru prajitura delicioasa cu nuca de cocos facem un blat normal, albusurile vin batute spuma cu 200 g zahar, apoi...
Prajitura delicioasa cu nuca de cocosPentru prajitura de casa cu mere se amesteca apa cu sarea, margarina, otetul si faina cat cuprinde pentru a framanta un aluat...
Prajitura de casa cu merePentru cozonacul moldovenesc cu nuca sau mac aveti nevoie de 1 kg faina extra, 6 oua, 250 g zahar.
Cozonac moldovenesc cu nuca sau mac