sos-pentru-salata-de-fructe

Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Turta dulce Natalia

Pentru turta dulce Natalia aveti nevoie de 200 g zahar, 1 ou, 3 linguri de miere, 3 linguri de ulei.

Turta dulce Natalia
Prajituri

Mere umplute cu gem, branza si bezea

Merele umplute cu gem, branza si bezea se servesc stropite cu putin lichior de fructe. Sunt delicioase.

Mere umplute cu gem, branza si bezea
Tort aniversar cu mousse de kiwi si fructe exotice
Dulciuri

Tort aniversar cu mousse de kiwi si fructe exotice

Acest tort aniversar cu mousse de kiwi si fructe exotice este un desert cu adevarat delicios si nici nu necesita atat de mult...

Tort aniversar cu mousse de kiwi si fructe exotice
Torturi

Tort Mascota

Pentru tortul mascota untul se amesteca cu 4 linguri zahar si cacao, apoi ouale se bat la baie de aburi cu 5 linguri de zahar...

Tort Mascota
Torturi

Tort rece

Tortul rece se face foarte simplu. Pentru aceasta reteta va trebuie 250 g unt, 250 g piscoturi, 250 g zahar pudra.

Tort rece
Torturi

Tort special de ciocolata

Tortul special de ciocolata se serveste umplut cu doua creme. Pentru blat va trebuie 225 g ciocolata amaruie.

Tort special de ciocolata
Torturi

Tort Doina

Pentru tortul Doina aveti nevoie de 2 pachete de piscoturi, 300 g unt, 2 tablete de ciocolata. Este foarte bun.

Tort Doina
Prajituri

Placintica simpla cu mere

Pentru placinta simpla cu mere faina se pune intr-un castron. Se adauga untul si zaharul, apoi galbenusurile pe rand. Se lasa...

Placintica simpla cu mere
Torturi

Tort delicios fara ou

Tortul delicios fara ou se umple cu crema iar pentru acesta va trebuie 2 cani de gris, 2 cani de nuca macinata.

Tort delicios fara ou
Torturi

Tort de post cu fructe si frisca

Pentru acest tort de post cu fructe si frisca aveti nevoie de 1 kg frisca Hulala, 2 cani de zahar, 2 pachetele zahar vanilat.

Tort de post cu fructe si frisca
Torturi

Tort de post cu cacao

Pentru tortul de post cu cacao, crema se face din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de nes.

Tort de post cu cacao
Tort Diplomat de post
Torturi

Tort Diplomat de post

Tortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...

Tort Diplomat de post
Torturi

Tort cu nuci

Pentru blatul tortului cu nuci aveti nevoie de 8 albusuri, 400 g zahar pudra, 5 lingurite cacao, 250 g nuci macinate.

Tort cu nuci
Torturi

Tort cu suc de portocale (de post)

Aceasta este o reteta de post, iar pentru tortul cu suc de portocale va trebuie o cana de zahar, o cana de ulei.

Tort cu suc de portocale (de post)
Torturi

Tort cu fructe din compot

Tortul cu fructe din compot, pe margine il barotam cu alune prajite. Este un desert delicios, usor de facut.

Tort cu fructe din compot
Torturi

Tort de post cu fructe

Tortul de post cu fructe este foarte bun si va trebuie 2 kg frisca Hulala, 500 g zahar, 6 portocale, 4 mandarine.

Tort de post cu fructe
Torturi

Tort cu fructe si gelatina

Deasupra, tortul de fructe si gelatina, il ornam cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc aromat cu...

Tort cu fructe si gelatina
Torturi

Tort cu gem si fructe

Tortul cu gem si fructe este usor de facut. Aveti nevoie de 7 oua, 300 gr. de zahar, o cana de faina.

Tort cu gem si fructe
Torturi

Tort cu mere si crema

Pentru tortul cu mere si crema aveti nevoie de 6 oua, o cana de zahar, o cana de faina, 2 linguri de ulei.

Tort cu mere si crema
Torturi

Tort cu banane

Tortul cu banane este un desert delicios pentru care aveti nevoie de 1 blat de tort, 5 banane, 1 plic gelatina.

Tort cu banane
Torturi

Tort cu branza de vaci

Tortul cu branza de vaci se serveste decorat cu frisca si fructe colorate -kiwi, portocale sau caise.

Tort cu branza de vaci
Tort cu capsuni
Torturi

Tort cu capsuni

Crema pentru tortul cu capsuni se face din 1 kg branza de vaci, 150 g zahar, sucul si coaja de la o lamaie.

Tort cu capsuni
Torturi

Tort 3x3

Pentru tortul 3x3 primul blat se face din 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, coaja de lamaie si vanilie.

Tort 3x3
Torturi

Tort buturuga cu crema

Tortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.

Tort buturuga cu crema
Torturi

Tort cremos cu ciocolata

Pentru tortul cremos cu ciocolata aveti nevoie de 175 g margarina, 150 g zahar, 3 plicuri zahar vanilat.

Tort cremos cu ciocolata
Torturi

Tort cu ananas si frisca

Tortul cu ananas si frisca este foarte bun. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 3 oua, 200 g zahar.

Tort cu ananas si frisca
Prajituri

Tarta delicioasa cu fructe

Pentru tarta delicioasa cu fructe aveti nevoie de 3 oua, 300 g zahar, 300 g smantana, 300 g faina.

Tarta delicioasa cu fructe
Prajituri

Tarta cu tot felul de fructe

Tarta cu tot felul de fructe este un desert delicios care se serveste cu zahar pudra deasupra.

Tarta cu tot felul de fructe
Alt fel de tarta cu fructe
Prajituri

Alt fel de tarta cu fructe

Aceasta tarta cu fructe este un desert usor, sanatos, ce poate fi ornat in diferite feluri si reinventat de fiecare data...

Alt fel de tarta cu fructe
Prajituri

Tarta delicioasa cu prune

Pentru aceasta reteta va trebuie 30 drojdie, 100 ml lapte caldut. Tarta delicioasa cju prune este un desert simplu.

Tarta delicioasa cu prune
Aluaturi

Tarte pentru umplut

Tartele pentru umplut se servesc cu spuma, sarlota sau frisca. sunt usor d efacut si sunt foarte bune.

Tarte pentru umplut
Torturi

Tiramisu reţetă reinterpretata

Pentru Tiramisu reţetă reinterpretata fara cuptor va trebuie 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra.

Tiramisu reţetă reinterpretata
Torturi

Tort delicios

Tortul delicios se serveste ornat deasupra cu frisca si fructe. Este usor de pregatit si aveti nevoie de 7 oua.

Tort delicios
Aluaturi

Foi pentru cremschnitt

Foile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.

Foi pentru cremschnitt
Aluaturi

Foi rulada

Foile pentru rulada se pot servi umplute cu orice fel d ecrema. Sunt usor de facut si sunt foarte bune.

Foi rulada
Aluaturi

Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu

Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.

Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu
Torturi

Foi delicioase de tort

Pentru foile delicioase de tort va trebuie 400 g faina, 280 g unt, 120 g nuci, 120 g zahar.

Foi delicioase de tort
Preparate cu miere

Alte foi cu miere de albine

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 5 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de miere de albine, o lingurita de bicarbonat.

Alte foi cu miere de albine
Aluaturi

Foi cu crema de lamaie

Pentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.

Foi cu crema de lamaie
Prajituri

Foi delicioase cu miere de albine

Pentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.

Foi delicioase cu miere de albine
Prajituri

Foi simple cu miere de albine

Pentru foile simple cu miere aveti nevoie de 250 g miere de albine, 250 g zahar, trei oua intregi.

Foi simple cu miere de albine
Preparate cu miere

Foi cu miere de albine cu diverse creme

Pentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.

Foi cu miere de albine cu diverse creme
Preparate cu miere

Foi bune cu miere de albine

Pentru foile bune cu miere de albine se bat ouale cu zaharul si mierea, dupa care se adauga restul din compozitie.

Foi bune cu miere de albine
Torturi

Blat de tort cu nuca

Pentru blatul de tort cu nuca aveti nevoie de 4 galbenusuri, 100 g nuci macinate, 300 g zahar pudra, 200 ml apa clocotita.

Blat de tort cu nuca
Torturi

Blat de tort cu cacao

Pentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si foarte bun.

Blat de tort cu cacao
Prajituri

Blat pentru tarta cu zmeura

Blatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.

Blat pentru tarta cu zmeura
Aluaturi

Foi cu amoniac

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.

Foi cu amoniac
Cozonac

Cozonac bucovinesc

Aceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.

Cozonac bucovinesc
Prajituri

Prajitura delicioasa cu nuca de cocos

Pentru prajitura delicioasa cu nuca de cocos facem un blat normal, albusurile vin batute spuma cu 200 g zahar, apoi...

Prajitura delicioasa cu nuca de cocos
Prajitura de casa cu mere
Prajituri

Prajitura de casa cu mere

Pentru prajitura de casa cu mere se amesteca apa cu sarea, margarina, otetul si faina cat cuprinde pentru a framanta un aluat...

Prajitura de casa cu mere
Cozonac moldovenesc cu nuca sau mac
Cozonac

Cozonac moldovenesc cu nuca sau mac

Pentru cozonacul moldovenesc cu nuca sau mac aveti nevoie de 1 kg faina extra, 6 oua, 250 g zahar.

Cozonac moldovenesc cu nuca sau mac