Pentru pandispanul pufos aveti nevoie de 7 oua, 300 g zahar, zeama si coaja de la o lamaie, o lingura de cacao.
Pandispan pufosUsor de facut, pentru checul cu branza dulce aveti nevoie de 3 oua, 19 linguri de ulei, optsprezece linguri de lapte.
Chec cu branza dulcePentru checul delicios cu mere si nuci aveti nevoie de 500 g mere curatate si taiate in felii, ½ de lamaie (suc si coaja rasa).
Chec delicios cu mere si nuciPentru checul cu nuca glazurat aveti nevoie de un pachet de praf pentru chec, 2 oua. Se face usor.
Chec cu nuca glazuratPentru ruladele mici, 6 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar, apoi se adauga pe rand galbenusurile.
Rulade miciPentru rulourile cu mere se face un aluat din 180 g faina, 2-3 linguri de smantana si putina sare.
Rulouri cu mereAluatul pentru rulourile delicioase cu mere, se face ca sa fie moale la mana, apoi se face foaie, se taie fasii si se adauga...
Rulouri delicioase cu merePentru rulada delicioasa cu ciocolata, ouale se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga ciocolata rasa si faina.
Rulada delicioasa cu ciocolataPentru rulada cu ciocolata si budinca aveti nevoie de 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina. Este delicioasa.
Rulada cu ciocolata si budincaSimplu si rapid de facut, rulada din biscuiti este un desert foarte bun. Pentru aceasta reteta va trebuie 150 g unt sau...
Rulada din biscuitiCartofii cu branza de oaie sunt delicioase, sanatoase si se prepara in doar 20 de minute. Poate fi servit si ca mancare...
Cartofi cu branza de oaieBaclava cu nuca macinata este un desert turcesc, ce devine tot mai popular si la noi. Ingredientele pentru aluat se amesteca...
Baclava cu nuca macinataPentru placintele fragede cu branza de oaie se incalzeste 100 ml lapte si se adauga drojdia. Dupa ce s-a topit se pune...
Placinte fragede cu branza de oaiePlacinta cu gem de corcoduse este un desert usor si delicios, ce poate fi servit si pentru musafiri. Se face maiaua din...
Placinte cu gem de corcodusePentru orezul cu legume se curata si se rad morcovii si pastarnacul, se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga legumele rase,...
Orez cu legumeCrema cu mere caramelizate este un desert delicios si usor de preparat. Pentru aceasta se curata merele si se taie in 4.
Crema cu mere caramelizatePentru pilaf de orez picant se curata puiul si se taie bucati apoi se pune la fiert in 2 l de apa, se ia spuma mereu si se...
Pilaf de orez picantPentru vegeta la borcan aveti nevoie de 1 kg morcovi, 1 kg pastarnac, 1 kg patrunjel, 1 kg gogosari. Se pregateste usor.
Vegeta la borcanVinetele cu gogosari sunt gustoase iare pentru aceasta reteta va trebuie 3 kg vinete, 2 kg gogosari.
Vinete cu gogosariBudinca aromata de orez se serveste rece, ornata cu fructe din dulceata. Este o reteta de post.
Budinca aromata de orezSalata de toamna cu legume se pregateste usor. Pentru aceasta ceapa se taie solzi si se inmoaie intr-o cana de ulei.
Salata de toamna cu legumePentru salata de toamna gustoasa aveti nevoie de 3 kg gogonele, 3 kg gogosari sau ardei, 1 kg morcov.
Salata de toamna gustoasaPentru salata vinegreta va trebuie 2 kg ardei, 2 kg gogosari, 3 bucati de telina. Se pregateste usor si este gustoasa.
Salata vinegretaPentru tocana de legume aveti nevoie de 1 kg de ceapa, care se taie pestisori si se caleste intr-un litru de ulei.
Tocana de legumePentru varza rosie cu bait de otet punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea turnam un bait.
Varza rosie cu bait de otetMerluciu cu legume la cuptor este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu peste aveti nevoie de merluciu, morcovi,...
Merluciu cu legume la cuptorPasta de dovleac este sanatoasa si delicioasa, continand condimente speciale pentru a reflecta gustul specific al acestui sezon.
Pasta de dovleacSalata de toamna este o muratura gustoasa, pe care o puteti pregati usor. Salata de toamna este perfecta pentru zilele de iarna.
Salata de toamnaPentru salata de popinci cu gogosari aveti nevoie de 30 gogosari, o farfurie cu popinci fierte.
Salata de popinci cu gogosariPentru aceasta reteta de salata de popinci aveti nevoie de 2 kg popinci fierte, 1 kg gogosari curatati si taiati fasii.
Salata de popinciPentru aceasta salata de popinci cu morcovi se face un bait din trei cani de otet de 9 grade, 6 cani de apa.
Salata de popinci cu morcoviPentru salata gustoasa de popinci aveti nevoie de 4 kg gogosari, 3 kg popinci (ciuperci), 2 kg ceapa, 100 g otet, 1 l de ulei.
Salata gustoasa de popinciPentru salata de sfecla rosie se face un bait rece din 100 g otet, 8 catei de usturoi, 10 boabe de piper boabe de ghimbir si...
Salata de sfecla rosieSalata de sfecla si ciuperci este foarte buna. Se face un bait din 300 ml de otet, 500 ml de ulei, 1 l de apa.
Salata de sfecla si ciuperciTartele cu struguri si crema de migdale sunt delicioase. Pentru a prepara aceste tarte aveti nevoie de unt, oua, faina, lapte...
Tarte cu struguri si crema de migdaleMerele coapte in aluat sunt un desert cu fructe foarte creativ, delicios si decorativ. Pentru acestea faina se amesteca cu...
Mere coapte in aluatPentru muraturile asortate 9 l de apa se fierb cu 300 g sare mare, 100 g zahar, foi de dafin, piper si boabe de mustar.
Muraturi asortate pentru iarnaPentru patlagelele verzi in saramura va trebuie marar uscat, 2-3 frunze de telina, 2-3 crengute de visin.
Patlagele verzi in saramuraPentru rosiile pentru iarna, in butoiul curat, printre rosii si frunze de vita de vie, se pun intercalat hrean, patrunjel...
Rosii pentru iarnaSalata ardeleneasca se consuma dupa 60 de zile iar pentru aceasta reteta va trebuie 4 kg varza, 2 kg gogosari.
Salata ardeleneascaPentru salata de ardei kapia va trebuie 3 kg ardei kapia, 1 l de ulei, 500 ml otet, 500 ml apa.
Salata de ardei kapiaSalata de gogosari este gustoasa si se pregateste usor. Va trebuie 3 kg gogosari curatati si taiati ca pentru murat.
Salata de gogosariPentru aceasta reteta va trebuie 3,5 kg gogosari taiati, 6 linguri de bulion. Gogosarii cu sos bulion sunt gustosi.
Gogosari cu sos bulionGogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.
Gogosari in otet pentru iarnaPentru gogosarii murati aveti nevoie de 10 kg gogosari, 1 kg zahar, 1 l de ulei, 1 l de otet, piper.
Gogosari muratiPentru gogosarii murati felii, 4-5 kg de gogosari se spala, se curata si se taie felii late de un centimetru.
Gogosari murati feliiPentru gogosarii murati intregi, gogosarii, spalati, se sterg fiecare, se unge fiecare cu ulei si se inteapa de cateva ori.
Gogosari murati intregiPentru gogosarii umpluti cu ciuperci, ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi...
Gogosari umpluti cu ciuperciPentru gogosarii umpluti cu conopida aveti nevoie de 20 gogosari, 2 conopide, 2 legaturi de telina.
Gogosari pentru iarna umpluti cu conopidaCastraveţi bulgăreşti reţetă Pentru castravetii in otet, spalam castraveti sanatosi, apoi se pun intr-o oala mare peste...
Castraveţi bulgăreşti reţetăPentru compotul din dovlecei aveti nevoie de 5 kg dovlecei, curatati de coaja si de samburi.
Compot din dovlecei