Gogosi simple cu mere este o reteta simplapentru un desert rapid. Pentru aceasta reteta de gogosi trebuie sa folositi doua mere.
Gogosi simple cu mereSalata de ciuperci cu usturoi si maioneza este delicioasa si simplu de preparat. Daca nu folositi maioneza este buna si ca...
Salata de ciuperci cu usturoi si maionezaBiscuitii spritati cu ciocolata sunt deliciosi. Acesti biscuiti ii puteti servi la micul dejun sau la o gustare. Merg bine la...
Biscuiti spritati cu ciocolata
Pentru sosul de branza pentru paste fainoase 2 cepe se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga 4 rosii, sare, piper si...
Sos de branza pentru paste fainoase
Pentru acest sos de rosii cu mustar si telina se fierb si se paseaza legumele, apoi adaugam otet, mustar, zahar si...
Sos de rosii cu mustar si telina
Pentru acest sos de rosii simplu la borcan rosiile curatate de pielite si rase pe razatoare si apoi gogosarii curatati de...
Sos de rosii simplu la borcan
Pentru acest sos de rosii cu mustar si zahar se curata rosiile, se toaca si se amesteca toate la un loc, apoi se fierb pana...
Sos de rosii cu mustar si zahar
Pentru acest sos de rosii cu ceapa si ardei iuti se fierb rosiile si se paseaza, se amesteca cu ardeii, ceapa si condimentele...
Sos de rosii cu ceapa si ardei iuti
Sosul de smantana se serveste la salata verde, andive si salata de telina. Se amesteca bine smantana cu mustar si sare dupa...
Sos simplu de smantana si mustar
Sosul de usturoi se serveste cu oua moi sau rasol de vita, vitel sau pasare sau cu ficat prajit. Folosim o legatura de...
Sos simplu de usturoi cu smantana
Sosul de usturoi si cartof se serveste ca garnitura la friptura de miel, vitel sau pasare si la carne rasol. Se zdrobeste...
Sos de usturoi si cartofi
Acest sos crema cu frisca si maioneza se serveste rece, la peste, rasol, sparanghel si la conopida fiarta. Peste maioneza se...
Sos crema cu frisca si maioneza
Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se amesteca...
Sos cu branza de vaci si verdeata
Pentru sosul cu marar se amesteca iaurtul cu sare, piper, lamaie si la urma mararul tocat. Poate fi servit la cartofi si nu...
Sos cu marar
Sosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se serveste la...
Sos de ardei cu smantana si busuioc
Pentru pasta picanta Cristina, rosiile se fac bulion, gogosarii se coc si se dau prin masina, ceapa se caleste intr-un pahar...
Pasta picanta Cristina
Pentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de...
Sos a la creme
Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un pahar de...
Sos a la crema cu ciuperci si smantana
Pentru sosul alb cu ciuperci, 500 g ciuperci fierte se pun la fiert cu o cana de apa, pana dau cateva clocote. Se adauga...
Sos alb cu ciuperci
Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita...
Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel
Pentru sosul bernaize punem intr-o cratita 3 galbenusuri cu 100 g unt, adaugam 300 ml apa si amestecam pana se ingroasa. Apoi...
Sos bernaize
Cu acest sos brun gelatinos se pot glasa orice fel de preparate care se servesc reci. Veti avea nevoie de unt, faina, supa de...
Sos brun gelatinos
Pentru pasta de oua cu cartofi si ceapa ouale si cartofii se paseaza si se amesteca cu restul, pana se face o pasta cremoasa....
Pasta de oua cu cartofi si ceapa
Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine. Un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu unt, mustar, smantana,...
Pasta frantuzeasca
Pentru pasta de fasole, se fierbe fasolea, ceapa tocata marunt se caleste in margarina, adaugam o lingura de paste de tomate...
Pasta de fasole
Pasta de fasole alba este foarte gustoasa pentru tartine. Se fierbe fasolea, ceapa se caleste in margarina, se pune sare,...
Pasta de fasole alba
Pasta de vinete picanta se serveste la tartine. Coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei,...
Pasta de vinete picanta
Pentru pasta pentru tartine de post va trebuie margarina, boia dulce, masline fara sambure, Secretul Gustului, o ceapa tocata...
Pasta pentru tartine de postGogosi cu morcovi este o reteta portugheza delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 grame morcov ras.
Gogosi cu morcoviSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti cu rahat este o prajitura delicioasa bine cunoscuta cu mici modiicari. Rupe...
Salam de biscuiţi reţetă cu rahatTaieteii cu lapte sunt deliciosi si hranitori. Copiii vor adora acest desert, mai ales daca il aromatizati cu zahar vanilat...
Taietei cu laptePainea fantoma pentru Halloween este gustoasa si amuzanta. Copii, dar si adultii vor fi incantati de aceasta reteta de paine.
Paine fantoma pentru HalloweenMarul taiat in acest fel il puteti folosi pentru a orna prajiturile sau salatele pentru Halloween. De asemenea e o metoda...
Ranjet de marPaianjenul din masline e simplu de facut si il puteti folosi ca ornament pentru salate sau sandwichuri.
Paianjen din masline
Pentru acest ketchup iute rosiile se oparesc ca sa le curatam de pielite, apoi le dam prin masina de stors. Intre timp, punem...
Ketchup iute la borcan
Pentru ketchup pentru pizza se toaca toate ingredientele si se fierb timp de trei sferturi de ora din momentul fierberii....
Ketchup pentru pizza
Lutenita este un sos de rosii iute aperitiv pentru care se aleg rosii mari si bine coapte, se spala, se aseaza intr-o tava...
Lutenita-sos de rosii aperitiv
Pentru maioneza andaluza se curata rosiile de pielita si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei impreuna cu ceapa tocata...
Maioneza andaluza
Pasta de unt se serveste la sandwich-uri. Veti avea nevoie de unt, ceapa, mustar, galbenus fiert, masline si verdeata. Toate...
Pasta de untSupa de sange cu ochi este o reteta delicioasa pentru halloween. Cu siguranta va veti surprinde oaspetii cu o astfel de...
Supa de sange cu ochi pentru HalloweenPrajitura cu lamaie si portocale este foarte gustoasa si sanatoasa. Pentru aceasta reteta de prajitura aveti nevoie de suc de...
Prajitura cu lamaie si portocale
Rulada chec cu ciuperci este o mancare cu ciuperci delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se taie ceapa marunt si se...
Rulada chec cu ciuperci
Rulada cu ciuperci si paté de ficat este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. Se bat ouale cu...
Rulada cu ciuperci si paté de ficat
Sufleul de ciuperci este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. 600 g ciuperci desarate se dau prin...
Sufle de ciuperci
Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb...
Bait pentru carne de iepure
Bulionul simplu poate fi folosit la diverse mancarurui, sosuri, etc. Este delicios si sanatos. Rosiile se rup bucati si se...
Bulion simplu
Pentru ketchup cu cuisoare si dafin rosiile si ceapa se dau prin masina de tocat, se pun la fiert pana devin ca un bulion, se...
Ketchup cu cuisoare si dafin
Hribi cu smantana este o ciulama de ciuperci delicioasa. Ceapa se caleste, adaugam hribii tocati peste ceapa si lasam sa...
Hribi cu smantana
Hribi cu sos tomat este o tocanita de ciuperci cu bulion delicioasa sau poate fi folosita ca si garnitura la carne. Topim...
Hribi cu sos tomat
Hribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...
Hribi cu usturoi
Rascovii marinati este o conserva de ciuperci delicioasa. Acestia se fierb in apa cu sare, timp de 15-20 de minute, dupa care...
Rascovi marinati
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc