Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cosuletul brutarului

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca drojdia uscata cu faina, apoi se adauga margarina la temperatura camerei, oul, branza si cascavalul

detalii rețetă—

Tarta cu branza si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tarta cu branza si ceapa este un aperitiv sanatos si delicios. Se pun faina si sarea intr-un castron, se adauga

detalii rețetă—

Branza topita de casa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Branza topita de casa este o reteta aperitiv care se poate servi pe tartine. Ingredientele necesare sunt: lapte,

detalii rețetă—

Pate cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prajeste putin ovazul in cuptor, dupa care amesteca-l cu ceapa rasa si smantana. Amesteca cascavalul cu unt sau

detalii rețetă—

Crema de cascaval marmorat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cascavalul se rade pe razatoarea cu gauri mari (sau se zdrobeste cu furculita). Se freaca bine cu margarina,

detalii rețetă—

Branza topita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca margarina, se adauga branza de vaci bine framantata si bicarbonatul. Se pune pe foc intr-un vas de

detalii rețetă—

SARATELE SUPER-GUSTOASE

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Aceste saratele sunt intr-adevar super gustoase. Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de faina, margarina,

detalii rețetă—

Bulete de cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 25m 

Se razuieste cascavalul. Se amesteca oul cu sarea si piperul iar apoi se adauga la compozitie de cascaval. Se

detalii rețetă—

Placinta à la Follas

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se ia o tava dreptunghiulara, se unge din gros cu margarina si se tapeteaza cu pesmet. Se pun pe rand foile de

detalii rețetă—

Chec aperitiv cu brinza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Se taie cubulete salamul si parizerul, iar cascavalul sau telemea se rade. Din oua, margarina, ulei, mustar si

detalii rețetă—

Rulada cu brinza si marar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, se adauga dintr-o data faina. Se amesteca bine sa nu

detalii rețetă—

Saleuri cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca margarina cu brinza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina. Se face un aluat care se lasa la

detalii rețetă—

Galuste din brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se framinta brinza de vaci, cu margarina incalzita, oul, pesmetul si faina. Se obtine un aluat virtos din care se

detalii rețetă—