Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gogosele ardelenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Gogosele ardelenesti sunt aperitive delicioase cu telemea sau cascaval. Se bat spuma ouale. Se rade branza sau

detalii rețetă—

Knedly(galuste) cu branza dulce si carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Branza se mixeaza bine cu mixerul pana devine fina si cremoasa. Se aduga untul si galbenusurile si se

detalii rețetă—

Cas cu oua si smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru branza cu chimen si boia branza sau casul se dau prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se

detalii rețetă—

Tort din cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Tortul de cascaval este un aperitiv delicios cu sunca. O bucata de cascaval rotund sau patrat se taie pe latime in

detalii rețetă—

Pasta de cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata cascavalul de coaja si se da pe razatoare. Se bate untul spuma, apoi se adauga cascavalul ras si boiaua

detalii rețetă—

Budinca cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Galbenusurile se bat spuma cu untul. Cele 4 chifle se curata de coaja si se inmoaie in . Adaugam albusurile batute

detalii rețetă—

Budinca de conopida cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Conopida fiarta in apa clocotita cu sare si bine de tot scursa de apa se da prin sita si se amesteca cu untul

detalii rețetă—

Sufleu de piine alba cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se moaie feliile de piine in laptele indulcit. Se freaca untul, se amesteca cu galbenusurile, se bat spuma, se

detalii rețetă—

Brinza cu chimen si boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Brinza sau casul se da prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu

detalii rețetă—