Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Trufe din branza feta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Trufele din branza feta sunt niste aperitive deosebite, perfecte pentru orice petrecere. Sunt niste bilute de

detalii rețetă—

Placinta cu spanac si branza feta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Placinta cu spanac si branza feta este un aperitiv clasic si foarte apreciat pentru simplitatea ingredientelor dar

detalii rețetă—

Branza feta marinata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Branza feta marinata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu branza aveti nevoie de feta, coriandru,

detalii rețetă—

Pachetele de branza feta la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pachetele de branza feta la gratar pot fi servite ca si aperitive sau garnitura la alte mancaruri. Pentru aceasta

detalii rețetă—

Crema de branza cu ardei gras

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Zdrobim branza feta cu o furculita. Adaugam smantana peste branza si amestecam bine. Separat curatam ardeiul gras

detalii rețetă—

Crochete cu branza feta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se coc cartofii. Se scot, se lasa sa se raceasca putin, apoi se decojesc si se paseaza intr-un bol. Se

detalii rețetă—

PATE DE MASLINE SI BRANZA FETA

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Incalzeste cuptorul la treapta a IV-a(180C). Unge cu ulei o tava de chec. Amesteca intr-un castron mare branza

detalii rețetă—

Tarta cu branza feta, ceapa si masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Incinge cuptorul la treapta IV-V (180-200C). Incinge untul intr-o cratita, apoi adauga ceapa. Presara sare, piper

detalii rețetă—