Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciuperci umplute cu tofu

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 15m 

O reteta foarte simpla si gustoasa pentru postul Craciunului. Reteta de iarna.

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 

Ciuperci umplute cu branza este un aperitiv cu ciuperci la cuptor absolut delicios. O reteta de aperitiv aratos si

detalii rețetă—

Ciuperci pane cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Ciupercile pane cu branza sunt un aperitiv gustos, simplu de pregatit. Branza adaugata fata de reteta clasica de

detalii rețetă—

Ciuperci Portobello cu cascaval Delaco Sofia si sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

O gustare absolut delicioasa, un aperitiv ce se prepara simplu si rapid, ce poate fi pregatit pentru masa festiva

detalii rețetă—

Poienita cu ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se fierb cartofii, morcovii si ouale. Dupa ce s-au racit, se rad prin razatoarea cu ochiuri mari, in vase separate.

detalii rețetă—

Ciuperci cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata ciupercile, se spala, apoi se pun la fiert in apa clocotita cu sare si sare de lamaie. Se strecoara, dupa

detalii rețetă—

Bame a la grec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata bamele de codite, se oparesc si dupa ce s-au racit, se calesc in ulei incins, apoi se stropesc cu zeama

detalii rețetă—

Ciuperci cu maioneza si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se oparesc ciupercile si se curata de pielite, dupa care se lasa la racit si la scurs. Se pot folosi si ciuperci de

detalii rețetă—