Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Nectar de corcoduse

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 45m 

Corcodusele rosii sunt delicioase pentru sucuri si nectare!Pentru concurs toamna se numara borcanele

detalii rețetă—

Sirop de porumbe

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 45m 

Fructe mici care cresc in tufisuri ,lamarginea padurilor si se culeg toamna, tarziu, dupa prima bruma. Au gust

detalii rețetă—

Nectar de caise

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h:20m 

Rezultatul este unul uimitor si nici macar nu am depus prea mare efort...

detalii rețetă—

Sirop de cirese negre

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:40m 

Siropul de cirese negre este delicios si foarte sanatos. Pentru a face aceasta reteta de sirop de cirese amare

detalii rețetă—

Sirop de catina

complexitate reteta Ridicata 

Dupa ce adunam catina, separam fructele de crengute, ajutandu-ne de o furculita si cu mare grija sa nu ne intepam.

detalii rețetă—

Sirop de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Apa se fierbe impreuna cu zaharul pe foc mare timp de 5 minute. In acest timp se taie portocalele in doua si se

detalii rețetă—

Sirop de cirese amare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata fructele de codite si se spala in mai multe ape. Se zdrobesc cu mana si se lasa 10 ore in frigider, apoi

detalii rețetă—

Sirop de cirese amare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Curatam fructele de codite si le spalam in mai multe ape. Se zdrobesc cu mina si se lasa 10 ore in frigider, apoi

detalii rețetă—