Canapelele sunt obiecte de mobilier. Dar mai pot fi si gustari interesante, formate de obicei din felii de paine HapiHap...
Canapele cu ochiuri romanesti si crema de branzaPieptul de pui sarat si taiat mai subtire se da prin lapte, faina, ou batut si apoi pesmet. Cartofii se fierb in apa cu putin...
Snitel din piept de pui cu piure de cartofiCartofii se ung cu ulei de masline si se condimenteaza. Se pun pe hartie de copt si se strange bine hartie. Se baga la...
Peste cu cartofi si sos pestoCartofii se fierb in coaja, apoi se decojesc si se taie felii potrivit de groase. Carnatul se taie felii si se rumeneste in 2...
Cartofi in straturiPrajitura cu branza si stafide este o reteta de prajitura simpla si delicioasa, potrivita si pentru copii. Prajitura se...
Prajitura cu branza si stafidePieptul de pui se taie bucati si se fierbe in 2 l apa cu delicat, luand spuma care se formeaza. Morcovul se curata si se taie...
Supa de pui cu orezOparim foile de vita in apa fierbinte. Orezul se caleste in putina apa si suc de rosii si se lasa sa se raceasca. Se face...
Sarmalute in foi de vitaCarnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin. Se pune capacul si se lasa sa fiarba...
Varza murata cu carneFeliem carnea apoi o saram si o piperam . O punem sa se rumeneasca in 2 linguri de ulei pe ambele parti. Ceapa tocata marunt,...
Tocanita de legumeTaiteii se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scurg si se amesteca cu branza, ouale, putina sare si o...
Taitei cu branza de vaciTaiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg. Separat se taie marunt varza, se sareaza si se soarce,...
Taitei cu varzaFaina se amesteca impreuna cu untul, sare, oua si lapte. Se framanta bine, dupa care se aduna totul ca o minge si se lasa in...
Aluat pentru taiteiMacaroanele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se strecoara in apa calda. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Separat,...
Macaroane cu conopidaCartofii se pun la fiert in coaja, apoi se curata si se taie felii. Separat se fierb macaroanele in apa cu sare, apoi se...
Macaroane cu cartofi la cuptorSpaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Se pune limba la fiert, separat, apoi sunca iar ciupercile se inabusa in unt....
Macaroane milanezeMacaroanele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intrun vas, se amesteca cu unt si nuca macinata. Se baga...
Macaroane cu nucaMacaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina...
Macaroane cu ficat de pasareSe pun la fiert in apa clocotita cu sare, macaroanele. Se fierb apoi rosiile, se dau prin strecuratoare si se lasa la fiert,...
Macaroane cu sos de rosiiMacaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul...
Macaroane cu sos de ceapaMacaroanele se fierb in apa cu sare iar apoi se scurg. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit in unt fierbinte. Se...
Macaroane cu sos de ceapaMacaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Separat se feliaza ciupercile, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la...
Macaroane cu ciuperciMacaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite...
Mancare de macaroane cu rosii si sos de carneMacaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite...
Mancare de macaroane cu rosii si sos de carneMacaroanele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se scurg intr-o strecuratoare. Se amesteca apoi cu untul, cu branza...
Macaroane gratinateMacaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aceea se iau de pe foc, se scurg bine intr-o strecuratoare si se...
Macaroane cu cascavalSe prepara un aluat din oua, faina, apa si sare. Se framanta bine si se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm grosime. Se lasa...
Aluat pentru macaroane de casaSpanacul se spala si se pune la fiert. Apoi se scurge si se toaca bine, se amesteca cu un galbenus de ou fiert, un galbenus...
Coltunasi cu spanacSe fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Cepele se toaca si se clesc in ulei, pe foc mic, dupa...
Coltunasi cu cartofiRulada din piept de pui este un aperitiv delicios si aspectuos, un aperitiv perfecte pentru mesele de sarbatoare.
Rulada din piept de puiAceasta reteta de coltunasi cu branza este foarte delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de faina, oua, branza si smantana.
Coltunasi cu branza la cuptorSe pune margarina intr-o tigaie de teflon si se topeste timp de 2 minute la foc potrivit. Se adauga puiul si se lasa 4...
Pui cu legumeAceasta reteta de pui nu este chiar atat de picanta ca reteta originala thailandeza. Se pune intr-un vas puiul peste care se...
Pui picant thai panColtunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina,...
Coltunasi cu branza sau carnecoltunasii sunt un desert obligatorui in meniul oricarui copil. Fie ca ii prepari cu cirese, capsuni, caise sau prune, ei...
Coltunasi cu cireseSe taie capacele la chifle si se scobesc de miez. In caus se pune cate o feliuta de unt. Se pun mezelicurile si branza. Se...
Oua in cos de paineSe spala ardeii, se pun pe plita la copt si se intorc pe toate partile. Cand sunt gata se pun intr-un castron, se presara cu...
Salata de ardei coptiFaina se amesteca impreuna cu drojdia muiata in 50 ml lapte, intr-un castron, se adauga 1 lingura de zahar, putin ulei, sare...
Paine de casaCarnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper....
Cotlete de mistretSe pune carnea de capra la oparit si se sareaza si se pipereaza. Se adauga apoi usturoiul tocat marunt, zeama de lamaie,...
Friptura de carneDin pulpa se taie felii subtiri, care se bat apoi cu batatorul de carne. Se dau feliile prin faina, prin ouale batute si se...
Snitele de caprioaraCotletele se taie dupa care se bat cu batatorul si se sareaza. Se pune unt si uleiu intr-un vas, pe foc mic si se adauga apoi...
Cotlele de caprioaraPulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati,...
Pulpa de caprioara la tavaIntr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara...
Carne de caprioara sotePieptul se lasa la fezandat, cu sare si piper. Se pune apoi la fript intr-o tigaie, la foc mic, cu pielea in jos, pana capata...
Piept de rata cu ciuperci si otet balsamicSe pune varza la calit, cu putin ulei. Cand se inmoaie se pune zeama de lamaie si usturoiul tocat. Separat se fierb pastele...
Varza cu lamaie, usturoi si pasteCeapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu usturoiul tocat. Se adauga ciupercile si se lasa la inmuiat. Se adauga...
Supa crema de ciuperciSe pun spaghetele la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie antiaderenta se pun la prajit carnatii taiati bucati inguste si...
Paste cu sunculita si carnatiIepurele se curata, se spala si se pudreaza cu sare, dupa care se inveleste in slanina. Se leaga si se pune intr-o tava cu...
Iepure de casa cu sos picantSe curata iepurele, apoi se spala si se pune la rumenit intr-un vas cu unt. Se adauga ceapa tocata marunt, impreuna cu...
Friptura de iepure de casaSe taie in bucati mici carnea, morcovul, patrunjelul si usturoiul. Se pun apoi intr-un vas cu 100 gr unt si vin si se lasa la...
Pateu din carne de iepureCarnea se curata de pielite si se impaneaza cu feliutele de slanina si bucatele de usturoi. Se pune apoi intr-o tava carnea,...
Friptura de iepureMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa