Iepurele se curata, se spala, dupa care se usuca si se sareaza si se pipereaza. Pentru umplutura se toaca in masina de tocat...
Iepure umplutSe pune carnea curatata in prealabil de pielita la marinat in vin rosu, impreuna cu foaia de dafin, piper boabe si usturoi....
Ostropel de iepureCarnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se...
Mancare de iepure cu vanatCarnea de iepure se curata de pielite, apoi se taie bucati si se pune pe foc mic, cu 4 linguri de ulei, la rumenit. Se scot...
Mancare de iepure cu maslineCarnatii se taie in bucati mai mari si se pun la prajit in putin ulei. Apoi se toarna peste ei sosul de rosii preparat din...
Carnati cu sos de rosiiSe da carnea prin masina de tocat impreuna cu slanina. Carnea tocata se amesteca impreuna cu zeama de usturoi pisate, sare,...
Carnati trandafiriCarnea se curata de pielite, se trece apoi prin masina de tocat si se amesteca cu ardeiul iute tocat foarte marunt. Se...
Carnati de SapocaUsturoiul pisat se amesteca cu un sfert de pahar cu apa si se pune deoparte. Carnea se toaca prin masina de tocat, slanina se...
Carnati din carne de porcCarnea bine spalata, se pune la fiart impreuna cu o ceapa curatata si taiata in doua. Se lasa la fiert pe foc mic. Se curata...
Piftie de porcUntul se pune intr-un vas pe foc si se adauga peste el carnea. Dupa ce s-a rumenit, se toarna peste ea supa, vinul, ceapa...
Spata de porcSe curata bine intestinul de grasimi, dupa care se spala in mai multe ape si se fraca cu malai. Apoi se tine in apa rece pana...
Chisca moldoveneascaSe spala bine varza si se pune sa stea in apa calda. Carnea se trece prin masina de tocat, iar ceapa se toaca marunt. Se pune...
Sarmale moldovenesti din carne de porcPrunele se spala si se pun in apa la muiat. Intre timp se taie bucatele mici carnea si se pune impreuna cu ceapa tocata...
Carne de porc cu prune uscateCarnea se taie bucatele mici si se pune la rumenit in untura sau ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se lasa totul la fiert,...
Tocanita din carne de porcCarnea se taie bucatele si se pune la prajit cu 3-4 linguri de ulei fierbinte. Se acopera cu un capac sis e lasa carnea la...
Mancare de carne de porc cu varza dulceSe alege fasolea, se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Se varsa apa si se pune fasolea in apa care fierbe pe foc si se...
Carne de porc cu fasole boabeVarza dulce se taie subtire si se pune intr-un vas cu apa si sare, sa fiarba 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate si se...
Cotlet de porc pe pat de varza dulceUntul impreuna cu o lingura faina se pun intr-un vas, pe foc si se face un sos alb, stins cu supa de carne, amestecand mereu,...
Jambon cu sos de smantanaJambonul se pune la fiert in supa strecurata de legume, cu boabe de piper si foaie de dafin, timp de o ora. Ceapa taiata...
Jambon cu sos de ciuperciMuschiul se curata de pielite, se unge cu putin unt, se sareaza si se lasa asa aproximativ o ora. Se pune apoi intr-o tava cu...
Muschi cu sos de ciuperciCarnea se taie in bucatele mici care se infig in frigare, alternati cu feliile de ceapa. Se pun frigaruile deasupra jarului...
Frigarui de porcCarnea se taie in felii subtiri. Acestea se bat cu batatorul de carne, se sareaza, dupa care se dau prin faina, oul batut si...
Snitel de porcFleica si muschiul se taie bucati mici si se asaza intr-un vas cu putina untura. Se frig pe foc mic, amestecand des pana se...
Tochitura moldoveneascaCarnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se...
Friptura de porc combinataCarnea se curata de pielite, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-un vas cu 3-4 linguri de ulei fierbinte, pe foc mare....
Friptura de porc la cuptor50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte,...
Cotlete in sosCotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se...
Cotlete de porc pane, la gratarSe indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora. Gratarul...
Cotlete de porc la gratarUntul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca,...
Cotlete de porc la gratar cu sos picantPieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt,...
Antricot de porc cu caperePurcelul se curata, se spala si se unge cu grasimile. Se infinge apoi intr-o frigare si se asaza deasupra jarului. Se invarte...
Purcel la frigareSe curata si se spala purcelul. Se unge apoi cu amestecul de grasimi, rom, zeama de la o lamaie si se sareaza. Se lasa...
Friptura de purcelCarnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se...
Tas KebapSe spala momitele, dupa care se infig in betele de frigarui. Se pun la fript, pe gratar, invartind vergeaua si ungand...
Frigarui din momite de berbecSe pune carnea de berbec la oparit, dupa care se scoate din apa si se pune intr-un alt vas impreuna cu ceapa tocata, 2...
Tocanita de berbecSe pune orezul rosu in 4 cantitati de supa, se adauga putin cardamon, sare, piper si cand incepe sa fiarba se acopera cu o...
Orez rosu si alb cu legume si crevetiCarnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga morcovii, fasolea...
Ghiveci cu carne de berbecCarnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut,...
Carne de miel paneCarnea de miel se taie felii mai groase de 2 cm, care se pun intr-un vas, cu ulei, la inabusit, pe foc mic. Se toarna apoi...
Anghemaht de mielCarnea se spala, se taie bucatele, si impreuna cu ceapa maruntita se pune intr-un vas, cu ulei fierbinte, pe foc. Cand incep...
Mancare de miel cu orezSe taie bucatele mici carnea, se pune la inabusit in ulei, pe foc mic, cu un capac deasupra. Se toarna apa, cand carnea...
Mancare de miel cu spanacSe spala si se taie macroul in felii groase de aproximativ doua degete. Se sterge cu un prosop si se condimenteaza. Se trece...
Macrou in sos de rosiiCarnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe...
Stufat de mielCotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele unse cu unt...
Cotlete de miel la gratarCarnea de miel se taie bucati si se pune intr-un vas cu ulei fierbinte si cu cateva cepe mici. Se asaza pe foc mic sa se...
Carne de miel cu mazareCarnea taiata bucatele mici se amesteca cu boabe de piper, ceapa tocata, sare si se pune apoi intr-un vas, cu ulei, pe foc...
Mancare din carne de mielSe taie bucati carnea de miel. Separat se pune la rumenit ceapa tocata marunt, impreuna cu patrunjelul. Felia de paine se...
Chiftelute de mielDrob de miel cu ceapa verde este o reteta de drob pentru care se pune mai intai apa cu sare la fiert, iar cand incepe sa dea...
Drob de miel cu ceapa verdeSe curata carnea de miel, de pielite, se taie bucatele si se trece prin masina de tocat. Se toaca marunt si ceapa, se pune la...
Sarmalute din carne de miel, invelite in foi de stevieMielul se taie in doua pe lungime, se sareaza si se lasa asa 20-30 minute. Se pune apoi intr-o tava, se unge bine cu unt iar...
Friptura de mielIn 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate...
Friptura de miel paneMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcMerișor m-a provocat. Eu m-am documentat și am exectutat ;) Un sirop tare aromat. M-am inspirat de la Adnia ;) Simplu, de...
Sirop din flori de iasomieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa