Aceste crochete de curcan se prepara rapid si sunt un aperitiv delicios. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de...
Crochete de curcan
Hot-dog-ul cu carne de pui este un aperitiv foarte gustos, usor de preparat. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie...
Hot-dog cu crenvusti de pui
Aceasta reteta de aperitiv cu ficat de pui se prepara simplu si necesita ca si ingrediente chifle, ceapa, unt, oua, sare,...
Aperitiv cu ficat de puiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanPentru acest aperitiv necesitati faina, margarina, apa, praf de copt, sare, carne de porc tocata, ulei, cartofi, ceapa si...
Placintele cu carne
Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ciuperci, carne tocata, ceapa, sare, piper, ulei, oua.
Ciupercute cu carnePentru acest aperitiv aveti nevoie de piept de pui, ciuperci, ardei, morcov, usturoi, unt, cascaval, patrunjel,sare si piper.
Clatite de pui cu legumeAceasta reteta necesita carne tocata de vita, de porc, sare, pper, ceapa, cimbru, ienibahar, cartofi, ardei si dovlecei.
Hamburgeri la gratarAceasta placinta cu varza acra si carne merita incercata. Daca veti folosi sunca afumata alaturi de varza acra, gustul va fi...
Placinta cu varza acra si carnePentru acesti burgeri aveti nevoie de carne tocata de curcan, ceapa, verdeata, condimente, oua, pesmet, cartofi si usturoi.
Burgeri de casa cu cartofiCulinar.ro iti ofera o multitudine de retete care pot fi servite ca aperitiv. Pentru aceasta reteta ai nevoie de pui,...
Aripi de pui imbracate in bacon
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de faina, unt, carne de vita, ceapa, morcov, ciuperci, usturoi, patrunjel verde si ulei.
Portofele cu carne
Pentru aceste chiftele aveti nevoie de piept de pui, masline, oua, paine, ceapa, lapte, faina, malai, patrunjel si ulei...
Chiftele de pui
Crochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.
Crochete sarbesti
Rulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada aveti...
Rulada cu sorici si carne de porc
Checul cu ficatei este o reteta usor de preparat. Aveti nevoie de faina, oua, ficatei de pasare, verdeata, usturoi si putina...
Chec cu ficatei
Rulourile de pui cu prune sunt delicioase. Mai contin cascaval, vin rosu, bulion, scortisoara, faina si condimente.
Rulouri de pui cu prune
Chiflele turcesti se prepara din lapte, zahar, drojdie, piure de cartofi, faina, carne tocata, ceapa, pasta de tormate si ardei.
Chifle turcesti
Placinta cu ceapa si ficatei este un aperitiv delicios. Se prepara din ficatei, ceapa, marar, ciuperci, condimente si faina.
Placinta cu ceapa si ficatei
Chiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.
Chiftele cu zacusca
Retete de corabioare din piept de pui este usor de preparat. Aveti nevoie de piept de pui, andive si cartofi.
Corabioare din piept de pui
Sufleul de creier este o reteta foarte usor de preparat. Ca orice sufleu contine oua, faina, lapte, unt, pesmet si condimente.
Sufleu de creier
Ruladele fantezie sunt un aperitiv rapid si simplu de preparat. Aveti nevoie de file de curcan, felii de sunca, cascaval,...
Rulade fantezie
Snitelele de porc cu ciuperci pot fi servite ca aperitiv. Se prepara din carne de porc, ciuperci, langa care mai adaugati...
Snitele de porc cu ciuperci
Carnea se inabusa timp de 1-2 minute in ulei si cateva linguri de apa. Se adauga 100 ml apa fierbinte, condimentele, dupa...
Lipii cu sos bolognez
Se toaca carnea prin masina de tocat, apoi se adauga ceapa, painea inmuiata in lapte si faramitata, 3 linguri ulei, piperul,...
Chifetele moldovenestiSe face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20 minute sa creasca. Se intinde apoi in foaie si se...
Briose pizza
Se dau morcovul si cartoful pe razatoarea mica. Se scurg bine de zeama si se amesteca impreuna cu carnea, oual, patrunjelul,...
Chiftelute de pui cu fulgi de porumb
Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se...
Suberec cu pui
Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se...
Specialitate cu pui, somon si cascaval
Se taie carnea cubulete, se prajeste in ulei incins, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Dupa ce scade putin zeama, se adauga...
Crema de curcan cu porumb
Se spala pieptul de pui si se bate cu ciocanul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu rozmarin si oregano. Se...
Rulouri din piept de pui
Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3...
Clatite umplute cu carne tocataSe taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile prin faina,...
Snitel vienez
Se fierb ficateii, apoi se scurg de apa, se curata de vinisoare si se taie marunt. Separat, se caleste ceapa maruntita, se...
Pasta din ficat de pasare
Se fierbe bine carnea, apoi se trece prin masine de tocat de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, mustarul, sarea si...
Pasta de carne
Se freaca untul spuma, apoi se amesteca impreuna cu mustarul, sunca maruntita, sare, piper si cniac dupa gust.
Pasta de sunca
Din branza amestecata cu smantana, lapte si ceapa verde tocata marunt se face un sos, care se sareaza si se pipereaza, dupa...
Clatite din pastarnac cu sos de branza de vaci
Ciupercile taiate feliute se calesc in putin unt. Se asaza pe fiecare clatita cate un strat subtire de smantana, ciuperci...
Clatite cu jambon si ciuperci
Se pune pieptul de pui la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie fasii subtiri. Andivele maruntite...
Pipet de pui cu andive
Se asaza pe fiecare clatita cate o felie de jambon, pun apoi clatitele intr-un vas incasabil, se toarne sucul de rosii cat sa...
Clatite cu jambon
Ouale fierte tari se taie pe lung, li se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce se formeaza o pasta...
Barcute cu sunca si zacusca
Creierul se curata si se spala bine. Se pune apoi la prajit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt, apoi se lasa putin...
Tartine cu creier
Arpacasul se fierbe si se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa maruntita, rosiile curatate de pielite si seminte. Se...
Chiftele cu migdale
Maduva se curata in apa rece de pielite. Se pune apoi la fiert in apa fiarta cu sare, in care se adauga ceapa curatat si...
Aperitiv cu maduva
Prepelitele se curata, se golesc de intestine, se flambeaza, apoi se umplu cu unt frecat cu sare, piper, patrunjel tocat si...
Prepelite pane
Carnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se sareaza,...
Perisoare din carne de potarnichi
Ficatul de sitari se pune la prajit intr-un vas cu unt si foarte putina faina. Se adauga apoi smantana, sarea, coniacul si se...
Omleta cu ficat de sitari
Fazanii se spala, apoi se taie bucati si se bat cu ciocanul de snitele. Se sareaza, pipereaza si se trec prin faina, ouale...
Snitel de fazan
Fazanul se taie in patru bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa fiarba se adauga sare, ceapa, morcov, foi...
Piftie de fazan
Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga...
Chiftelute din carne de urs cu sos de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori