Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Zabaione

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zabaione este o reteta de crema italiana, pe baza de oua si zahar. Crema este usoara si poate fi folosita la

detalii rețetă—

Crema de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca intr-un vas, pe foc mic oul cu zaharul si sucul si coaja rasa de la o portocala. Cand crema incepe sa

detalii rețetă—

Crema engleza cu ananas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat galbenusurile impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza. Atentie ouale sa fie proaspete si reci la

detalii rețetă—

Crema caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun 200 gr zahar pe foc, sa se caramelizeze. Se amesteca bine, apoi se ia vasul de pe foc si se tapeteaza

detalii rețetă—

Crema de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Fuctele proaspete sau congelate se trec prin sita. Piureul obtinut se amesteca cu zaharul pudra. Se topeste

detalii rețetă—

Jeleu de fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Fructele proaspete sau congelate se aleg si se spala cu apa rece, se strivesc cu o lingura sau cu un pisalog de

detalii rețetă—