Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Dulce de leche (caramel de casa)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Dulce de leche este un desert foarte iubit in America de Sud. Caramelul de casa facut dupa reteta de baza este

detalii rețetă—

Crema pentru tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema pentru tort aveti nevoie de 150 g ciocolata alba, 8 foi de gelatina, 2 oua, 2 linguri de zahar.

detalii rețetă—

Crema pentru tort caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema pentru tort caramel se caramelizeaza 1 pahar de zahar si se stinge cu ¾ de pahar de apa.

detalii rețetă—

Crema de ciocolata pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca tare cu dosul lingurii untul inghetat, sa sa iasa din el toata apa. Separat se pun pe foc mic apa,

detalii rețetă—

Crema pentru torturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun galbenusurile intr-un vas emailat si se freaca crema spumoasa cu zaharul. Se adauga cacaoa cernuta proaspat,

detalii rețetă—

Crema de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Alunele se prajesc, se curata, dupa care se macina si se amesteca cu zaharul si cu batuta. Aceasta poate fi

detalii rețetă—

Crema de alune prajite si frisca neindulcita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Alunele se prajesc, se curata, dupa care se macina si se amesteca cu zaharul si cu frisca batuta. Se foloseste ca

detalii rețetă—

Crema pentru prajituri si tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

¼ l lapte se fierbe cu zaharul. Se amesteca restul de lapte cu faina si se toarna in laptele fiert, apoi se

detalii rețetă—