Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Deliciu sfaramicios cu fructe de padure

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se pun fructele, zaharul si apa, intr-un recipient pe aragaz. Se fierb la foc mic, timp de 30 min, pana cand

detalii rețetă—

Pandispan in forma rotunda, ceva pufos ...

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

1. Mai intai se face un sirop fiert din 11 linguri de apa si cantit. de o cana si jum. de zahar., dupa care se lasa

detalii rețetă—

Turta dulce cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru turta dulce cu miere, 1 kg. de zahar se pune la ars si se stinge cu 2 l de apa, dupa care lasam siropul la

detalii rețetă—

Turta dulce cu scortisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru turta dulce cu scortisoara se ard 250 g zahar, apoi se sting cu 500 ml apa, dupa care se adauga inca 250 g

detalii rețetă—

Fursecuri cu ananas

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se face un sirop bine legat din apa, vanilie si zahar. Se bat albusurile spuma foarte tare si se toarna peste ele

detalii rețetă—

Baigli cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Din apa si zahar, coaja de lamaie si cuisoare se face un sirop. Cand e gata se adauga unt cat o nuca si

detalii rețetă—

Cornulete bicolore

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se pune la dospit drojdia dizolvata, sa creasca un pic. Siropul se fierbe cam 3 minute si se lasa la racit.

detalii rețetă—

Capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca margarina cu nuca, se pune siropul, se lasa la rece, apoi se fac forme de capsuni. Se dau prin vopsea

detalii rețetă—