Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos alb din lapte (Bechamel)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb din lapte (Bechamel) faina cernuta se dizolva in 50 ml de lapte rece. Restul de lapte se fierbe.

detalii rețetă—

Sos a la crema cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un

detalii rețetă—

Sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se

detalii rețetă—

Sos de marar cu smantana si lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul de marar cu smantana da mancarii un gust deosebit. Pentru prepararea acestui sos vem nevoie de unt si faina.

detalii rețetă—

Sos de maioneza economic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul maioneza economic se pregateste simplu si rapid. Aveti nevoie de o cana de lapte indoit cu apa si de faina.

detalii rețetă—

Sos Soubise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie ceapa rondele, apoi se caleste in 100 gr unt. Se adauga faina si laptele, dupa care se amesteca bine. Se

detalii rețetă—

Sos bechamel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se tine vasul pe foc foarte mic, amestecand din cand in cand. Se adauga sare,

detalii rețetă—

Maioneza din branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se toaca ceapa verde marunt si se amesteca cu branza. Se adauga laptele, ueiul, mierea si se mixeaza totul la cea

detalii rețetă—

Sos alb II

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune untul intr-o cratita emailata si se inmoaie usor pe foc mic. Se pune faina in ploaie si se omogenizeaza

detalii rețetă—

Sos de marar cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un rantas alb din unt cu faina. Se stinge cu o ceasca de lapte. Se adauga smantana, mararul tocat fin, sare

detalii rețetă—

Sos de hrean cu nuci sau migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

1. se firbe laptele si se toarna fierbinte peste faina 2. se amesteca bine pentru a se obtine o compozitie

detalii rețetă—

Sos alb normal

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se incalzeste untul, se adauga faina amestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se stinge cu lapte,

detalii rețetă—

Sos pentru salata de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se amesteca orezul macinat cu putin lapte rece, restul de lapte se incalzeste pe foc mic, se adauga si orezul

detalii rețetă—

Sos Bechamel original

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Sosul se prepara dintr-un sfert de pachet de unt, 2-3 linguri faina, lapte, toate la foc mic. Cand este suficient

detalii rețetă—