Dupa Pasti imi raman multe oua,asa ca niste oua umplute cu icre pe un platou de hering marinat este o minunatie!!
Oua umplute cu albus coloratStelutele glasate sunt niste biscuiti de Craciun deliciosi, cu alune de padure, blat din albus si glazura alba sunt perfecte...
Stelute glasatePentru oua moi se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat.
Oua moi delicioasePentru prajitura cu albus se face un blat din 10 albusuri, 300 g zahar pudra, 300 g nuca macinata si 2 linguri de faina.
Prajitura cu albusRulada de bezea cu capşuni este un desert delicios, pentru care aveti nevoie doar de albus, capsuni, ciocolata alba, frisca...
Rulada de bezea cu capşuniPentru un parfait de casa delicios aveti nevoie de albus de ou, zahar, frisca, apa si putina sare. Iar modul de preparare sau...
Parfait - reteta de bazaCosuletul cu piept de pui este o mancare de carne gustoasa pentru care veti avea nevoie de piept de pui, smantana, orez,...
Cosulet cu piept de puiPentru ouale de albus cu ciocolata se pregateste pe masina o cratita cu apa fierbinte. Se bat albusurile spuma cu 100 g...
Oua de albus cu ciocolata delicioasePentru spuma de albus cu capsuni se pun intr-un castron albusurile, zaharul pisat si capsunile. Se bate totul cu telul, cel...
Spuma de albus cu capsuniPentru painea de albus se bat albusurile spuma, adaugand incet zaharul pisat. Se adauga faina si un pahar de nuci amestecate...
Paine de albus cu nuci si stafidePentru tortul de albus se freaca spuma untul proaspat, se adauga incet zaharul pudra si faina. Separat se bat opt albusuri...
Tort de albus cu nuci si vaniliePentru glazura alba de albus se freaca cu o lingura curata de lemn (nu se bate cu telul), un albus cu zahar pisat, trecut...
Glazura alba de albusCand dorim sa fie crema de vanilie cu spuma de albus mai cu spor si in acelasi timp mai spumoasa, se adauga la urma albus...
Crema de vanilie cu spuma de albusPentru crema cu ou se freaca un galbenus cu o lingurita de zahar si o lingurita de rom. Separat se bate un albus spuma si se...
Crema cu ou (A la minut)Pentru sufleul de albus cu marmelada se bat spuma albusurile. Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se intareste...
Sufleu de albus cu marmeladaPentru budinca de albus cu sos de vin se bat spuma albusurile. Se pun patru linguri de zahar pisat si trei linguri de peltea...
Budinca de albus cu sos de vinPentru sufleu de branza numai cu albus se face un rantas alb dintr-o lingura de faina si o lingura de unt. Se stinge cu lapte...
Sufleu de branza numai cu albusSpuma de albus cu mere este foarte gustoasa si simplu de pregatit. Rpima data trebuie sa pregatiti piureul de mere.
Spuma de albus cu mereRulada cu albus batut este simpla,. perfecta pentru musafiri. Ingredientele sunt: faina, unt, oua.
Rulada cu albus batutPentru a prepara aceasta reteta de supa de perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne tocta, ceapa, orez, unt,...
Supa de perisoarePentru a prepara aceasta delicioasa retete de covrigei cu miere sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, faina de grau,...
Covrigei cu mierePentru a prepara aceasta gustoasa reteta de pesmeciori din albus sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, zahar pudra,...
Pesmeciori din albusChec din albus este un desert delicios care se prepara foarte rapid. Pentru aceasta reteta de chec aveti nevoie de faina,...
Chec din albusSe bat albusurile cu telul, pana cand devin spuma, se adauga zaharul, se mai bat cateva minute, apoi se adauga capsune date...
Spuma de albus cu capsuneSe freaca albusul cu zaharul, apoi se adauga zeama de lamaie si se mai amesteca bine 5-6 minute.
Glazura de albusSe bat albusurile spuma tare, cu zaharul si sarea. Se adauga apoi zeama de lamaie, faina, miezul de nuca macinat, dupa care...
Tort de albus cu miez de nucaAlbusurile se bat bine, pana devin spuma tare. Se adauga sare, zeama de lamaie si se mai bat putin. Se introduce in...
Gogosele din albus de ouaAlbusurile se bat bine, apoi se adauga zaharul, faina cate putin, iar la sfarsit se adauga miezul de nuca, coaja rasa de...
Chec din albusSe separa galbenusurile de albus; albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie se freaca cu zaharul...
Tort aniversar cu doua cremeSe separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la...
Pandispan cu visineCastravetii se spala si se taie felii subtiri, mararul se toaca, oul se fierbe tare si se separa apoi galbenusul de albus....
Salata de castraveti cu smantanaSe amesteca faina, untul, galbenusul si zaharul. Se incorporeaza apoi un albus batut spuma cu putina sare. Din aluatul format...
BiscuitiSe amesteca bine zaharul cu zeama de lamaie, apoi se adauga 2 linguri de apa, 1 albus de ou si la final coaja de lamaie. Se...
Glazura de lamaieAlbusurile se freaca cu zaharul pudra. Cand compozitia devine ca o pasta alba, se adauga zeama de lamaie si se mai freaca putin.
Glazura de albusAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul, pe foc mic. Se adauga apoi faina si nuca macinata. Compozitia se toarna intr-o forma...
Tort din albus cu nuca sau aluneAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul, se adauga apoi nucile prajite, coaja de lamaie rasa si bicarbonatul. Se unge apoi o...
Tort cu crema de cafea si albusUntul se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, faina, coaja si zeama de lamaie, nucile maruntite si praful de...
Chec din albusSe amesteca faina cu untul, un galbenus, zaharul, vinul, smantana si sare. Se framanta aluatul bine si se intind apoi doua...
Prajitura cu mere si albusCarnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou...
Snitel din carne de vitelCarnea se taie in felii subtiri. Acestea se sareaza, se dau prin faina, apoi prin albus de ou batut si pesmet. Se pun la...
Escalop de vitelBlat: Se separa galbenusurile de albus; albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie sefreaca cu...
Tort de ciocolataPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineSe freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se albesc. Se adauga pesmetul cernut, faina si albusurile batute spuma....
Savarina cu spuma de albusSe fierb caisele in apa in care s-a dizolvat aspartamul, se trec prin sita si se pun intr-un vas, pe foc, pana scad, ca un...
Spuma de albus cu caiseSe bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul cate putin, batand mereu, pana cand albusul se tine de tel. Se inglobeaza in...
Biscuiti de albusSe rumenesc putin nucile, se freaca in maini, pentru a le curata de coaja si apoi se maruntesc. Cele 10 albusuri se bat spuma...
Tort cu blat de albusSe amesteca untul, zaharul, ouale cu praful de copt, stins in zeama de lamaie. Se inglobeaza in faina si se framanta aluatul...
Tarta cu crema de albusSe bat bine albusurile cu zaharul si se inglobeaza, pe rand, vanilia, faina, nucile si stafidele, amestecand cu lingura de...
Paine de albusSe bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se mai bate pana cand spuma devine sticloasa si nu mai cade de pe tel. Se...
Sufleu de albusCoace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul si spuma...
Spuma de mereSe separa galbenusurile de albus si se bat spuma cu patru linguri de zahar. Amestecul se ingroasa cu o lingura de faina...
Sufleu cu smantana