Prima zi din februarie mi-a adus o raceala groaznica si asa m-am hotarat sa imi pregatesc o ciorba care sa ma scoata din...
Ciorba radauteana cu muschi de porcCiorba de pui este o reteta de ciorba usoara, potrivita in zilele reci. Ciorba de pui este aromata de la zarzavat.
Ciorba de puiZarzavatul pentru iarna este intotdeauna binevenit in gospodarie, iar cel deshidratat se poate pastra si folosi luni in sir.
Zarzavat deshidratat pentru iarnaPentru mancare delicioasa de dovlecei cu rosii ceapa tocata se inabusa in ulei incins. Se adauga faina, apoi dovleceii si...
Mancare delicioasa de dovlecei cu rosiiPentru chiftele delicioase de zarzavat cu parmezan se fierb zarzavaturile in apa cu putina sare, se scurg bine de apa si se...
Chiftele delicioase de zarzavat cu parmezanPentru ciorba de burta simpla cu zarzavat de supa si oua se curata burta si se pune la fiert cu apa fierbinte si o ceapa...
Ciorba de burta simpla cu zarzavat de supa si ouaPentru bors de gaina moldovenesc cu verdeata se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert...
Bors de gaina moldovenesc cu verdeataPentru ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantana se curata zarzavatul, se taie marunt si se pune la fiert cu unt,...
Ciorba de zarzavat cu zeama de varza si smantanaPentru supa din cartofi fierti cu zarzavat si bulion se rumeneste ceapa intr-o tigaie cu ulei incins si se adauga slanina...
Supa din cartofi fierti cu zarzavat si bulionPentru supa de mazare cu carne si zarzavat se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la muiat se pune in supa si se fierbe...
Supa de mazare cu carne si zarzavatOkonomiyaki este un fel de pizza japoneza cu umpluturi dintre cele mai diverse, de la muschiulet de porc la fructe de mare...
Okonomiyaki – pizza japonezaCiorba de pastaie cu ardei iute este delicioasa. Pentru a prepara aceasta ciorba aveti nevoie de 1 punga de pastaie, 1...
Ciorba de pastaie cu ardei iuteZarzavatul pentru ciorbe si alte mancaruri este delicios. Pentru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 3 kg ardei sau...
Zarzavat pentru ciorbe si alte mancaruriPentru a prepara zarzavatul pentru supe de post aveti nevoie de 3 kg morcovi, 2 teline, 2 pastarnac, 500 ml ulei, sare,...
Zarzavat pentru supe de postZarzavatul din pastai pentru ciorba se pregateste usor si da o aroma deosebita mancarii.
Zarzavat din pastai pentru ciorbaPentru zarzavatul cu pastai aveti nevoie de 2 kg pastai, 2 kg conopida, 2 kg dovlecei.
Zarzavat cu pastaiAceatsa este o conserva delicioasa pentru iarna. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume aveti nevoie de gogosari si ulei.
Zarzavat de gogosariSupa de pui cu galuste de gris este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de supa aveti nevoie de carne de pui,...
Supa de pui cu galuste de gris si zarzavatRaciturile moldovenesti sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta reteta aveti nevoie de picioare de porc, un buturel...
Racituri moldovenesti (sau piftie de porc)Piftia din carne afumata de porc este delicioasa. Pentru prepararea acesteia aveti nevoie de carne de porc, zarzavat si...
Piftie din carne afumata de porcFriptura de porc cu usturoi si dafin este o mancare de carne foarte delicioasa ce se se poate servi cu cartofi. Punem in...
Friptura de porc cu usturoi si dafinRata pe varza cu zarzavat este o mancare cu carne si legume deosebita si delicioasa. Rata se unge cu ulei, sare, piper si...
Rata pe varza cu zarzavatPentru rasolul de pasare cu hrean si smantana se fierbe carnea cu zarzavat si sare, apoi se scoate din supa. Carnea se...
Rasol de pasare cu hrean si smantanaPieptul de curcan cu zarzavat in aspic este o mancare cu carne deosebita si delicioasa si se poate servi ca gustare la mese...
Piept de curcan cu zarzavat in aspicPestele cu capac de zarzavat este o mancare cu peste si legume delicioasa si sanatoasa. Se topesc 100 g unt si cand este...
Peste cu capac de zarzavatPentru supa crema cu zarzavat cartofii se curata si se fierb, separat cu apa si sare, apoi zarzavaturile le curatam, le tocam...
Supa crema cu zarzavatPentru ciorba de pui, un pui taiat bucati se pune la fiert cu cuburi din zarzavat, apoi se adauga trei sau patru ciuperci in...
Ciorba gustoasa de puiCiorba gustoasa de peste este o supa delicioasa si sanatoasacu crap. Daca suntem pe timp de iarna, folosim zarzavat de la...
Ciorba gustoasa de pestePentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se...
Risoto cu limbaPentru chiftelele de zarzavat si branza se fierbe tot zarzavatul si cartofii fara coaja. Se scurg bine de apa, se dau prin...
Chiftele de zarzavat si branzaZarzavatul pentru iarna fara conservant este foarte bun la orice fel de mancare. Puteti sa folositi orice combinatie de...
Zarzavat pentru iarna fara conservantMusaca de cartofi cu zarzavat este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se face un piure de cartofi. Separat se...
Musaca de cartofi cu zarzavatPentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata felii cu o...
Iepure cu zarzavatToate mancarile de pui cu sos si zarzavat se pot face si din gaina. Mancarile de gaina sunt foarte gustoase si se servesc calde.
Mancari de gainaPentru rasol de vaca cu cartofi si zarzavat, carnea cea mai gustoasa este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada....
Rasol de vaca cu cartofi si zarzavatPentru rasol cu smantana se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert, adaugand...
Rasol cu smantanaPentru peste la cuptor cu ciuperci se fierbe in apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se...
Peste la cuptor cu ciuperciPentru pilaf de raci se fierb racii in apa cu sare. Dupa dorinta se poate adauga in apa zarzavat de supa si ceapa. Cand s-au...
Pilaf de raciPentru ciorba de crap cu orez si zarzavat de supa se taie marunt un morcov, un patrunjel, ceapa. Se pun sa fiarba cu apa,...
Ciorba de crap cu orez si zarzavat de supaPentru ciorba de peste cu zeama de varza se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se fierbe cu...
Supa de peste cu zeama de varzaPentru ciorba de chitici se taie marunt mult zarzavat de supa si se fierbe intr-o oala cu apa. Se curata pestisorii marunti...
Ciorba de chiticiCiorba de bureti se poate pregati cu ciuperci proaspeti, cum au fost culesi din padure, sau cu bureti uscati pentru iarna. Se...
Ciorba de buretiSupa de chimen cu zarzavat este o ciorba de legume sanatoasa si delicioasa. Se fierbe in apa o lingura de chimen si zarzavat...
Supa de chimen cu zarzavatPentru supa de ciuperci aveti nevoie de ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Este o mancare gustoasa.
Supa de ciuperci cu zarzavatSupa de zarzavat cu ulei este o mancare sanatoasa, usor de preparat. Aveti nevoie si de o mana de fasole verde.
Supa de legume si zarzavatSupa frantuzeasca cu zarzavat este o mancare gustoasa, usor de pregatit. Pentru a prepara supa aveti nevoie de zeama de...
Supa frantuzeasca cu zarzavatSupa deasa de morcovi se poate pregati, in lipsa de zeama de carne, cu apa in care a fiert alt zarzavat. Este delicioasa.
Supa crema de morcovi cu cartofiSupa de zarzavat cu carne nu numai ca este foarte sanatoasa si plina de vitamine, dar este si o mancare delicioasa. Avem...
Supa delicioasa de zarzavatSupa de zarzavat se serveste calda, este delicioasa si cu siguranta pe gustul tuturor celor aflati la masa.
Alta supa de zarzavatSupa de pasare se poate drege cu galbenus de ou. Este o supa foarte delicioasa. Poate fi pregatita din clapon.
Supa de pasare cu zarzavatGarnitura din zarzavat se poate pregati pentru fripturi si tocane. Ingredientele necesare sunt: otet, zahar, miere, ardei.
Garnitura din zarzavat