Pentru escalop de vita voievodal cu ciuperci si cascaval taiati carnea in felii, bateti-o cu ciocanul de snitele, pudrati-o...
Escalop de vita voievodal cu ciuperci si cascavalPentru budinca de varza cu carne de porc si costita carnea se spala si se trece prin masina de tocat impreuna cu costita....
Budinca de varza cu carne de porc si costitaPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru cartofi umpluti cu carne macra dati prin masina de tocat carnea, verdeata, tocati fin ceapa si auriti-o putin in ulei...
Cartofi umpluti cu carne macraPentru bors delicios de iepure vanat dupa ce ati scos carnea de iepure din bait, separati pulpele si pieptul pentru friptura.
Bors delicios de iepure vanatPentru bors delicios cu slanina si varza carnea spalata se taie bucati potrivit de mari si se pune la fiert intr-o oala cu...
Bors delicios cu slanina si varzaPentru bors de perisoare cu legume si orez carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, paine...
Bors de perisoare cu legume si orezPentru ciorba greceasca cu carne de vaca si orez carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote,...
Ciorba greceasca cu carne de vaca si orezPentru bors de iepure cu smantana si zarzavaturi se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma,...
Bors de iepure cu smantana si zarzavaturiPentru ciorba de perisoare cu zeama de varza carnea se toaca si se amesteca bine intr-un castron cu o ceapa taiata marunt si...
Ciorba de perisoare cu zeama de varzaPentru ciorba cu carne de vita si tarhon cu smantana spalati carnea, taiati-o in bucati si puneti-o la fiert in 2 ½-3 l de apa.
Ciorba cu carne de vita si tarhon cu smantanaPentru ciorba de perisoare de pasare cu smantana si orez se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se...
Ciorba de perisoare de pasare cu smantana si orezPentru ciorba taraneasca cu carne de vaca si legume se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala cu...
Ciorba taraneasca cu carne de vaca si legumePentru ciorba de berbec cu oua si zarzavaturi se spala carnea si se opareste in apa clocotita. Se limpezeste bine in apa rece...
Ciorba de berbec cu oua si zarzavaturiPentru ciorba de carne de porc cu oua si zarzavaturi se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie...
Ciorba de carne de porc cu oua si zarzavaturiPentru supa de vaca si gaina limpede carnea de vaca si de gaina se spala, se taie in bucati si se pune la fiert cu apa rece.
Supa de vaca si gaina limpedePentru supa de cartofi cu carne si legume se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 l apa.
Supa de cartofi cu carne si legumePentru supa dietetica cu carne si cartofi carnea se taie in bucati potrivite, se pune la fiert in 2 l de apa, se spumeaza.
Supa dietetica cu carne si cartofiPentru supa de carne de vaca cu galuste carnea se spala, se curata de pielite si se pune cu apa rece la fiert, pe foc moale....
Supa de carne de vaca cu galustePentru supa de carne traditionala carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta, sau poate fi folosita la...
Supa de carne traditionalaPentru supa de curcan ca in Ardeal carnea se spala si se pune la fiert intr-o oala maricica, se fierbe la foc mic, se spumeaza.
Supa de curcan ca in ArdealPentru supa de carne de vita tocata carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se...
Supa de carne de vita tocataPentru supa delicioasa din carne macra se pregateste o supa de carne care, dupa ce s-a strecurat se pune la fiert. In aceasta...
Supa delicioasa din carne macraPentru mititei de casa din carne de vaca se trece carnea de 3 ori prin masina de tocat, se adauga sare, piper, bicarbonat si...
Mititei de casa din carne de vacaPentru aperitiv delicios cu carne de porc carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa se curata si se toaca, apoi se pune in...
Aperitiv delicios cu carne de porcCarnea de somon pentru gratar este in general destul de grasa. Aceasta reteta de somon pe grill cu dressing de portocale,...
Somon pe grill cu dressing de portocalePentru vinete umplute cu carne si sos de smantana taiati carnea in cubulete si caliti pana devine alba. Taiati vinetele pe...
Vinete umplute cu carne si sos de smantanaPentru cartofi umpluti cu carne se caleste ceapa, se adauga carnea tocata si patrunjelul si se mai lasa la foc mic inca 5...
Cartofi umpluti cu carne tocataPentru legume gratinate cu piept de pui carnea este bine sa-l pregatim cu cel putin 1 ora inainte. Spalam si taiem cubulete...
Legume gratinate cu piept de puiPentru rulouri de pui cu ou carnea o taiem felii si o batem cu ciocanul pentru snitele. Amestecam condimentele si condimentam...
Rulouri de pui cu ouPentru escalop de vitel carnea o spalam, o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le condimentam...
Escalop de vitel aromatPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiOuale a la Moscova sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Se amesteca smantana cu hreanul. In jumatate din acest...
Oua a la MoscovaCocktailul “Mara House” cu carne de pui si fructe este un aperitiv delicios si consistent. Carnea de pui se taie julienne...
Cocktail “Mara House” cu carne de pui si fructePentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porcPentru caltabosi cu orez si stafide carnea de porc se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se...
Caltabosi cu orez si stafidePentru mititei de casa carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati, se da prin masina de tocat si se amesteca cu...
Mititei de casaPentru carnati oltenesti carnea se spala si se taie bucati. Grasimea se taie cuburi mici. Usturoiul se curata, se piseaza cu...
Carnati oltenestiPentru friptura de vitel la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii....
Friptura de vitel la tavaPentru pulpa de vita la tava cu vin carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se...
Pulpa de vita la tava cu vinPentru pulpa de vita la tava cu usturoi carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul...
Pulpa de vita la tava cu usturoiPentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se...
Friptura din carne de vita impanata cu slaninaPentru friptura din carne de vita la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curata, se...
Friptura din carne de vita la tavaPentru tocana cu carne de oaie carnea se curata, se spala si se portioneaza. Ceapa si ardeii grasi se curata, se spala si se...
Tocana cu carne de oaiePentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie...
Friptura inabusita de miel cu usturoiPentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata,...
Friptura de miel la tava cu usturoiPentru fundulii de berbec la gratar carnea se spala, se curata de pielite, se taie in lungime, se cresteaza si se ung cu...
Fundulii de berbec la gratarPentru cotlet de porc la tava carnea se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie...
Cotlet de porc la tavaPentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina...
Muschi de porc impanat cu slanina si usturoiPentru pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi carnea se curata, se spala si se sareaza. Morcovii, ceapa, usturoiul se...
Pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoiPentru pulpa de berbec cu sos vanatoresc usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se...
Pulpa de berbec cu sos vanatoresc