Pentru dovlecei cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza. Dovleceii proaspeti se curata de coaja si se taie bucati....
Dovlecei cu carne de vitelPentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata,...
Escalop de vitel cu ciuperciPentru escalop de vitel cu ciuperci si vin alb carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Morcovii si cartofii...
Escalop de vitel cu ciuperci si vin albPentru escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile...
Escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantanaPentru tocana cu carne de porc ungureasca carnea se spala, se taie bucati si se sareaza. Costita se taie in fasii lungi....
Tocana cu carne de porc ungureascaPentru tocana de ficat de porc carnea se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri....
Tocana de ficat de porcPentru cartofi cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie felii pe lungime....
Cartofi cu friptura de porcPentru tocana piperata cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana piperata cu carne de porcPentru varza cu carne de porc carnea de porc se spala, se taie bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Varza cu carne de porcPentru bame cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Bame cu carne de vitelPentru snitel parizian din carne de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ouale se trec sub...
Snitel parizian din carne de porcPentru spanac cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in...
Spanac cu carne de porcPentru tocana cu carne de porc ardeleneasca carnea se spala, se taie bucati mai mici, se sareaza. Ceapa se curata, se spala...
Tocana cu carne de porc ardeleneascaPentru tocana cu carne de porc si smantana carnea se spala, se taie fasii inguste (julien). Ceapa se curata, se spala si se...
Tocana cu carne de porc si smantanaPentru snitel de porc Praga carnea de porc se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. sunca presata se taie felii...
Snitel de porc PragaPentru snitel Figaro carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. sunca se taie in 5 felii....
Snitel FigaroPentru snitel pane delicios din carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se bate, se sareaza. Ouale se trec sub jet de...
Snitel pane delicios din carne de porcPentru snitel papricat cu smantana carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Ceapa se curata,...
Snitel papricat cu smantanaPentru cartofi cu cotlet de porc la cuptor carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se fierb in coaja si se taie...
Cartofi cu cotlet de porc la cuptorPentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Papricas din carne de porc cu cartofiPentru papricas din carne de porc cu galuste carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se...
Papricas din carne de porc cu galustePentru cartofi cu cotlet de porc si cascaval carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Cartofii se spala,...
Cartofi cu cotlet de porc si cascavalPentru rulouri din carne de porc carnea se spala, se taie felii subtiri, se bate putin si se sareaza. Costita se taie felii...
Rulouri din carne de porcPentru pilaf oriental cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se...
Pilaf oriental cu carne de porcPentru snitel de porc cu sos de lamaie carnea se spala, se portioneaza, se bate putin, se sareaza si se trece prin faina....
Snitel de porc cu sos de lamaiePentru legume cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Morcovii se curata, se spala si se...
Legume cu cotlet de porc (Jardinier)Pentru legume cu cotlet de porc si ciuperci carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat putin si se sareaza....
Legume cu cotlet de porc si ciuperciPentru ostropel cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ostropel cu carne de porcPentru rulou din carne tocata de porc in suc propriu carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina. Prapurul se tine in...
Rulou din carne tocata de porc in suc propriuPentru carne de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Carne de porc cu sos de smantanaPentru varza cu carne de vita carnea se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se portioneaza. Varza...
Varza cu carne de vitaPentru vinete cu carne de vita carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se...
Vinete cu carne de vitaPentru chiftele de cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa....
Chiftele de cartofi cu carne de porcPentru chiftele din carne de porc carnea se spala, se curata si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Chiftele din carne de porcPentru coltunasi din cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa....
Coltunasi din cartofi cu carne de porcPentru tocana din carne de vita cu smantana carnea se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Tocana din carne de vita cu smantanaPentru tocana macelareasca carnea se curata de pielita, se spala, se taie in bucati mici si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Tocana macelareascaPentru tocana marinareasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana marinareasca cu carne de vitaPentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana taraneasca cu carne de vitaPentru stroganoff carnea de vita se spala, se taie fasii subtiri de 1-2 cm si se sareaza. Usturoiul si ceapa se curata, se...
StroganoffPentru stufat cu carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul...
Stufat cu carne de vitaPentru telina cu carne de vita carnea se spala, se curata de pielita, se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala...
Telina cu carne de vitaPentru tocana bulgareasca cu carne de vita carnea se spala, se taie bucati (mai mici). Slanina afumata se taie bucati mici....
Tocana bulgareasca cu carne de vitaPentru gulas secuiesc cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Gulas secuiesc cu carne de porcPentru gutui cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Gutuile se spala, se curata casa seminala si se...
Gutui cu carne de porcPentru ficat de porc cu sos de smantana carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Lamaia se spala si se extrage sucul....
Ficat de porc cu sos de smantanaPentru ficat de porc pane carnea se spala si se taie bucati subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se...
Ficat de porc panePentru ficat papricat de porc cu smantana si galuste carnea se spala, se taie in fasii lungi. Ceapa se curata, se spala si se...
Ficat papricat de porc cu smantana si galustePentru friptura din carne de porc marinareasca ceapa se curata si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea...
Friptura din carne de porc marinareascaPentru galuste cu rinichi de porc carnea se taie in doua, se inlatura capsula, se tin in apa cu otet 15 minute, se curata, se...
Galuste cu rinichi de porcPentru ghiveci bulgaresc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Ardeiul...
Ghiveci bulgaresc