Pentru ragut de berbec usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Carnea se spala, se sareaza, se impaneaza cu usturoi....
Ragut de berbecPentru tocana bulgareasca de berbec carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de...
Tocana bulgareasca de berbecPentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Stufat de miel cu ceapa verdePentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Tocana cu carne de mielPentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se...
Verdeturi cu carne de miel si pasta de tomatePentru berbec cu varza si rosii carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se sareaza....
Berbec cu varza si rosiiPentru fasole boabe cu carne berbec fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa 12 ore. Carnea se spala,...
Fasole boabe cu carne berbecPentru fasole verde cu carne de miel carnea se spala, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de mielPentru mazare cu carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Mararul verde se curata, se spala si se...
Mazare cu carne de mielPentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Papricas de miel cu cartofiPentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa...
Saslac de miel (Frigarui)Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se...
Spanac cu carne de mielPentru tocana de vitel ardeleneasca carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, patrunjelul radacina, 100 g...
Tocana de vitel ardeleneascaPentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se sareaza....
Anghemacht de miel cu cartofi si legumePentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina si...
Blanchet din carne de mielPentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Ciuperci cu carne de mielPentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de grasime si...
Cotlet de miel panePentru rulou de vitel umplut cu creier si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se curata de...
Rulou de vitel umplut cu creier si orezPentru rulou de vitel umplut cu ficatei de pui carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza....
Rulou de vitel umplut cu ficatei de puiPentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de membrana, se...
Snitel cu creierPentru snitel pane de vitel carnea se spala si se taie felii subtiri, care se bat, se sareaza si se pipereaza dupa gust....
Snitel pane de vitelPentru snitel de vitel Praga carnea se spala, se portioneaza si se sareaza dupa gust. sunca presata se taie felii subtiri....
Snitel de vitel PragaPentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece....
Snitel de vitel PalermoPentru steak de vitel cu ficat de pui carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate. Ficatul de pui se spala si se...
Steak de vitel cu ficat de puiPentru rulou de vitel umplut cu ciuperci si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile se...
Rulou de vitel umplut cu ciuperci si orezPentru perisoare in sos pieptul de pui se trece prin masina de tocat. Carnea se amesteca cu branza, oul batut putin,...
Perisoare in sosPentru fasole verde cu carne de porc carnea se portioneaza in 5 bucati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de porcPentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca...
Tochitura cu carne de porc si puiPentru fasole boabe cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza. Fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in...
Fasole boabe cu carne de porcPentru escalop de porc cu sos de vin carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Faina...
Escalop de porc cu sos de vinPentru escalop de porc cu sos picant carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Painea...
Escalop de porc cu sos picantPentru escalop de porc Zingara carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Sunca se taie...
Escalop de porc ZingaraPentru cotlet de porc pane carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Ouale se trec sub jet de apa rece,...
Cotlet de porc panePentru cotlet de porc gradinaresc carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se sareaza si se bat putin. Morcovii se...
Cotlet de porc gradinarescPentru cotlet de porc cu varza alba murata carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu varza alba murataPentru cotlet de porc cu legume si rosii carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu legume si rosiiPentru cotlet de porc cu legume si smantana carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se...
Cotlet de porc cu legume si smantanaPentru cotlet de porc cu sos picant si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Patrunjelul...
Cotlet de porc cu sos picant si patrunjelPentru cotlet de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat si se sareaza. Cotletele...
Cotlet de porc cu sos de smantanaPentru cotlet de porc cu cartofi si smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata,...
Cotlet de porc cu cartofi si smantanaPentru cotlet de porc cu carnati carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Carnatii afumati se taie in bucati...
Cotlet de porc cu carnatiPentru cotlet de porc cu creier si piure de cartofi carnea se spala, se scurge de apa si se sareaza. Creierul se spala, se...
Cotlet de porc cu creier si piure de cartofiPentru cartofi inabusiti cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati egale, care se bat putin si se...
Cartofi inabusiti cu cotlet de porcPentru castraveti cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Castraveti cu carne de porcPentru ciuperci cu carne de porc si vin alb carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se...
Ciuperci cu carne de porc si vin albPentru conopida cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Conopida cu carne de porcPentru cotlet de porc cu ardei si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu ardei si patrunjelPentru medalion de vitel carnea se spala, se portioneaza in 5 felii rotunde, se bat si se sareaza. Painea se curata de coaja...
Medalion de vitelPentru osobuco milanez carnea se spala, se portioneaza, se opareste si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina se...
Osobuco milanezPentru piept de vitel umplut cu sunca carnea se spala, se scot oasele si se desprinde de pielite. Sunca se taie cuburi....
Piept de vitel umplut cu suncaPentru ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel carnea se taie bucati, se opareste si se spala. Ceapa si morcovii se...
Ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel