Pentru pere cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o lingura de...
Pere cu carnePentru tocana cu rosii se alege came de la piept, mai grasa, sau came de pe coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se...
Tocana cu rosiiPentru gulas cu galuste de casa se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa...
Gulas cu galuste de casaPentru cartofi deliciosi cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajesc in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o...
Cartofi deliciosi cu carnePentru fasole verde cu carne se taie carnea in bucati potrivite. Se prajeste cu doua cepe taiate si cu o lingura de untura....
Fasole verde cu carne si rosiiPentru musaca de varza se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina. Se adauga sare si piper. Se aleg...
Musaca de varza cu carne macraPentru varza clujasca se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina. Se toaca potrivit de marunt o varza...
Varza clujascaMusaca de cartofi se poate pregati cu cartofii cruzi sau fierti. Cartofii cruzi se curata, se taie felii groase de un deget....
Musaca delicioasa de cartofiPentru musaca de taitei se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se...
Musaca de taitei cu carne macraParjoalele moldovenesti se pot face din carne de vaca, de porc si de miel. Se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta...
Parjoale moldovenesti cu carne macraPentru chiftele cu sos de rosii se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta. Odata cu carnea, se da prin masina si o...
Chiftele gustoase cu sos de rosiiPentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru...
Chiftele ca de piept de pasarePentru omleta cu cartofi prajiti se curata cartofii, se taie subtiri si se prajesc in untura sau in ulei. Cand sunt rumeni,...
Omleta delicioasa cu cartofi prajitiPentru ochiurile in cuib se taie parizerul in felii. Se incinge untura intr-o tigaie si se asaza feliile de parizer. La...
Ochiuri in cuib de parizerSupa de linte cu usturoi este o mancare usor de preparat dar si gustoasa. Pentru a prepara aceasta supa aveti nevoie de...
Supa de linte cu usturoiSupa cu galuste de gris este delicioasa. Aveti nevoie de 4 linguri de gris si untura sau unt.
Supa de carne cu galustePrajitura cu rahat este o prajitura delicioasa. Ingredientele pentru a pregati reteta sunt: drojdie, untura, smantana, sare.
Prajitura cu rahatPrajitura cu cacao simpla este o prajitura care se poate servi la cafea. Ingredientele sunt: untura, zahar, cacao, oua.
Prajitura cu cacao simplaBisuiti aromati in forma de stea este o reteta de biscuiti pe baza de aluat fraged. Se pot servi cu ceai cald. Ingredientele:...
Biscuiti aromati in forma de steaMielul cu rozmarin si cimbru este o reteta pentru meniul de Paste. Pentru a prepara aceasta reteta de miel cu rozmarin si...
Miel cu rozmarin si cimbruPentru a prepara aceasta reteta de sarmale in foi de spanac sunt necesarele urmatoarele: spanac, ficat de pui, carne de porc,...
Sarmale in foi de spanacPentru a prepara aceasta reteta de foi cu ciocolata si cocos sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, untura,...
Foi cu ciocolata si cocosPentru a prepara aceasta reteta de pulpa de berbec cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de berbec, vin,...
Pulpa de berbec cu vinPentru a prepara aceasta delicioasa reteta de placinta sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, branza de vaca, lapte,...
Placinta poale-n brauPentru a realiza aceasta reteta de placintele prajite sunt necesare urmatoarele ingrediente: ulei, faina, apa, untura si sare.
Placintele prajitePentru a prepara aceasta delicioasa reteta de cornulete cu nuca sunt necesare urmatoarele ingrediente: nuca, untura,...
Cornulete cu nucaPentru a realiza aceasta reteta gustoasa de blinele cu cartofi aveti nevpoe de urmatoarele ingrediente: cartofi, faina,...
Blinele cu cartofiPentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure, usturoi,...
Friptura de iepure cu usturoiPentru a prepara potarnichi prajite, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, ceapa, slanina, ou, unt, untura,...
Potarnichi prajitePentru a realiza aceasta reteta de pasta din carne de iepure aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de iepure, unt,...
Pasta din carne de iepurePentru a gati reteta prepelite fripte aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: prepelite, slanina, untura, vin si sare.
Prepelite fripteIngredientele necesare prepararii prepelitelor fripte vanatoreste sunt urmatoarele: prepelite, unt sau untura si sare.
Prepelite fripte vanatoresteFriptura de rata salbatica va iesi foarte bine daca puneti prima data carnea la marinat. Pentru reteta friptura de rata...
Friptura de rata salbaticaReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru realizarea retetei de papanasi prajiti sunt necesare urmatoarele ingrediente:...
Reţetă de preparare a papanaşilorPentru a realiza reteta macaroane cu carne, sunt necesare urmatoarele,: macaroane, carne, ceapa, untura, piper, sare.
Macaroane picante cu carne si ceapaPentru realizarea crochetelor de gris sunt necesare urmatoarele ingrediente: gris, faina, ou, lapte, unt, untura.
Crochete de grisO reteta delicioasa si usor de preparat o constituie puiul cu usturoi. Aceasta mancare cu pui are ca principale ingrediente...
Pui cu usturoiO friptura usor de realizat dar delicioasa este puiul la cuptor. Pentru realizarea ei este nevoie doar de pui, untura si...
Pui la cuptorO reteta aspectuasa si gustoasa o reprezinta placinta cu praz. Aceasta are ca principale ingrediente urmatoarele: faina,...
Placinta cu prazBiscuiti Spritati este o reteta de biscuiti pentru care aveti nevoie de faina, untura, praf de copt, cacao, zahar si arome
Biscuiti SpritatiTortul cabana este un desert delicios, a carui reteta o gasiti printre multe alte retete de torturi si prajituri pe...
Tort cabana cu cremaPe langa pulpa de berbec, pentru aceasta reteta cu carne mai aveti nevoie de slanina, untura, iar pentru marinata va trebuie...
Pulpa de berbec marinataSupa de varza cu carnati afumati este o reteta traditionala pentru toate gusturile. Pentru prepararea acestei supe aveti...
Supa de varza cu carnati afumatiGustarea taraneasca necesita pentru preparare cartofi, untura, ceapa, sare, carnaciori, oua si lapte.
Gustare taraneascaMancarea de rata contine carne de rata, varza, untura si condimente. Se prepara rapid si usor.
Mancare de rata pe pat de varzaVrabiile se curata, se spala, se sareaza, se pipereaza si apoi se pun intr-o tava cu unt sau untura. Se introduce tava in...
Friptura de vrabiiPrepelitele se curata, apoi se sareaza si se pun la prajit in untura incinsa. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se prajesc in...
Mancare de prepelite cu varzaRata se curata, se taie bucati si se prajeste in untura. Se scoate apoi, iar in untura ramasa se prajesc ceapa, morcovii,...
Rata salbatica cu portocaleSe taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in untura...
Papricas din carne de ursCarnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in untura...
Snitel din carne de urs, inabusit