Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cosulet cu salata de Paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Cosuletul cu salata de Paste este un aperitiv deosebit perfect pentru orice ocazie festiva. Poate fi umplut cu o

detalii rețetă—

Oua umplute cu salata de ton

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton este o reteta de aperitiv potrivita pentru orice sarbatoare sau

detalii rețetă—

Oua delicioasa cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ouale cu sos de mustar sunt aperitive delicioase. Se taie ouale felii. Se face sosul din: mustar, galbenusuri,

detalii rețetă—

Oua cu sos de maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale cu sos de maioneza este o mancare cu oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se fierb ouale, se

detalii rețetă—

Oua cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si

detalii rețetă—

Oua surpriza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale se fierb tari, se curata de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun apoi pe un platou, cu galbenusul

detalii rețetă—

Oua umplute cu salata de ciuperci cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ciupercile, curatate si spalate, se pun la fiert intr-un vas in care s-a turnat un pic de suc de lamaie, sare si

detalii rețetă—

Oua cu masline si salata verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se fierb tare ouale, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se

detalii rețetă—