Pentru aperitiv cu ton si porumb se amesteca continutul conservelor de ton si de porumb intr-un vas de sticla, se adauga...
Aperitiv cu ton si porumbPentru ansoa se scor samburii de la masline, apoi acestea se taie bucatele. Se amesteca toate ingredientele cu mixerul.
AnsoaRondelele de clatite cu somon sunt niste aperitive foarte aspectuoase si gustoase, potrivite pentru o masa de sarbatoare.
Rondele de clatite cu somon si crema de branzaIcrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara pentru a se...
Icre de crap sau stiuca cu ceapa si maslineIcrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Icre taramaRosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se...
Rosii umplute cu sardeleReteta de crema de branza cu somon este o gustare rafinata si usor de preparat, care poate fi servita atat la mese festive,...
Crema de branza cu somonRosiile umplute cu icre si peste afumat este un aperitiv simplu si delicios. Salata de icre se face dupa reteta clasica....
Rosii umplute cu icre si peste afumatMaki sushi este un aperitiv delicios. Pentru a prepara suschi aveti nevoie de 10 foi de nori 2 castraveti de sera, taiati in...
Maki sushiPasta de ton este un aperitiv rapid si foarte delicios. Se introduc toate ingredientele in robot. Daca nu e destul de groasa...
Pasta de tonClatitele de cartofi cu somon afumat sunt delicioase. Pentru a prepara aceste clatite aveti nevoie de cartofi, ceapa, ou,...
Clatite de cartofi cu somon afumatTarta cu ton si rosii este o mancare delicioasa si sanatoasa. Umplutura o faceti cam asa : Puneti pe foc 150 ml lapte si...
Tarta cu ton si rosiiSandviciurile cu salata de icre sunt aperitive festive delicioase ce se prepara in doar 25 de minute. Se amesteca untul cu...
Sandviciuri cu salata de icreSandviciurile cu sardele se pot servi ca si aperitive festive. Se aplica untul pe paine, dupa care sardelele se aseaza in...
Sandviciuri cu sardelePasta delicioasa de peste se face foarte simplu. Puteti folosi ton, ansoa sau sardele. Care va place mai mult.
Pasta delicioasa de pesteIcrele de peste reprezinta un ingredient costisitor. Salata de icre imitate reprezinta o varianta mai putin costisitoare, dar...
Salata de icre imitateScrumbii marinate cu sos de mustar reprezinta o reteta cu o complexitate medie, dar rezultatul e impresionant. E un adevarat...
Scrumbii marinate cu sos de mustarScrumbiile marinate cu frunze de dafin repezinta un aperitiv cu nuante exotice, e o reteta simpla si delicioasa.
Scrumbii marinate cu frunze de dafinChiftelute de ton cu sos sunt delicioase si perfecte pentru micul-dejun. Ingredientele retetei sunt: ton, apa, sos.
Chiftelute de ton cu sosTortul aperitiv cu somon este un preparat culinar delicios. Ingredientele pentru reteta sunt: crema de branza, ceapa verde si...
Tort aperitiv cu somonPlacinta cu peste este o reteta usoara pentru week-end. Se prepara cu: peste, oua si ceapa.
Placinta simpla cu carne de pesteTolba ciobanului este o reteta delicioasa care are ca baza aluatul pentru clatite. Pentru umplutura se foloseste macrou sau...
Tolba ciobanuluiPachetele de somon este un aperitiv cu peste delicios. Pentru a face aceasta reteta cu somon aveti nevoie de ton, somon...
Pachetele de somonTarta cu sardine este un aperitiv foarte gustos si satios. Gasiti aceasta reteta de tarat pe culinar.ro, alaturi de alte...
Tarta cu sardineRulourile de somon fume cu creveti si maioneza sunt un aperitiv delicios. Gasiti pe culinar.ro aceste aperitive cu peste,...
Rulouri de somon fumeAceste delicioase rulouri festive de peste se prepara rapid si usor. Pe culinar.ro gasiti si alte retete de peste sau...
Rulouri de pestePentru reteta de rulouri de hering marinat aveti nevoie de heringi, varza, morcovi, ceapa, ardei, ulei, otet si foi de dafin.
Rulouri de hering marinatPentru acest aperitiv aveti nevoie de peste, castraveciori murati, oua, condimente, lamaie, verdeata si baghete.
Aperitiv cu peste si castraveciori muratiPentru acest aperitiv aveti nevoie de hering marinat, varza, ceapa, morcovi, ardei, ulei, otet, salata verde si condimente.
Aperitiv cu peste si morcoviChiftelele cu peste in susan sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara usor si rapid si nu necesita multe ingrediente.
Chiftele de peste in susanSe fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca apoi cu increle si se adauga treptat uleiul. Se...
Icre cu cartofiSe freaca untul moale impreuna cu sardelele maruntite. Se adauga dupa gust, sarea, piperul si zeama de lamaie, dupa care se...
Pasta de sardeleSe fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana de vine...
Pasta cu pesteCrabii se fierb in apa cu sare, ardeiul tocata marunt si cativa catei de usturoi. Cand se desprinde carnea, se ia si se...
Crabi pe paineDovleceii se curata de coaja si apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu crabii si se lasa compozitia la frigider o ora....
Crabi cu grepfruit si dovleceiCodul se tine in apa cu sare timp de 15-20 minute, se pune apoi la fiert 5 minute. Se scurge de apa se limpezeste si se...
Bulete pufoase de codSe fierbe orezul in apa cu sare. Se amesteca apoi fructele de mare crude cu orezul si se stropeste totul cu otet.
SushiSe curata pestele de solzi, capete, cozi, aripioare si organe. Se scot oasele si se taie feliute foarte subtiri.
SashimiSe prepara din unt, sare, apa minerala si faina, aluatul pentru tarta. Se tapeteaza o forma rotunda si se pune aluatul la...
Tarta cu fructe de mareSe scot crustaceele din conserva si se taie felii. Se pun pe pat de frunze salata verde, se stropesc cu zeala de lamaie si se...
Aperitiv cu crustaceeBaghetele se taie in doua pe lung, apoi in 2-3 bucati, pe lat. Se amestecamaioneza cu hreanul, se sareaza si se pipereaza....
Bagheta cu crabiCalamarul se spala si se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Cand este gata, se scoate, se raceste si se taie...
Calamar paneGrisul se fierbe in apa si se lasa la racit apoi. Ceapa se taie marunt, iar maslinele se spala, se curata d samburi si se...
Tartine cu icreSe pune la fiert o oala cu apa, vinul, otetul, frunzele de dafin si boabele de piper. Cand incepe sa fiarba se adauga...
Carpaccio de caracatitaPentru inceput se pune intr-un vas sfecla rosie la fiert iar in altul cartofii. Pestele se taie cubulete mici, dupa ce am...
Salata din peste marinatEste foarte simplu sa faci un aperitiv deliocios. Prima data trebuie sa scoateti samburii de masline, apoi ii taiati bucatele...
Aperitiv cu ansoaRacii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine racii si se...
Raci umpluti cu legumeSe curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie,...
Tartine cu somonOrezul se fierbe inabusit. Se toaca o ceapa marunt si se adauga in orez. Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate...
Raci umpluti cu orezSe foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa...
Chiftelute marinate din peste oceanicRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaGogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.
Gogosari in otet pentru iarnaEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presataCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiO reteta rapida, usoara, hranitoare, ideala pentru serile reci de iarna
Supa crema de conopidanu mi-am imaginat ca feniculul e atat de gustos! E prima data cand gatesc mancare cu fenicul si sunt tare multumita de...
Mancare de pui cu feniculDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa