Aperitive cu peste

Aperitiv cu ton si porumb
Romania

Aperitiv cu ton si porumb

Pentru aperitiv cu ton si porumb se amesteca continutul conservelor de ton si de porumb intr-un vas de sticla, se adauga...

Aperitiv cu ton si porumb
Ansoa
Romania

Ansoa

Pentru ansoa se scor samburii de la masline, apoi acestea se taie bucatele. Se amesteca toate ingredientele cu mixerul.

Ansoa
Rondele de clatite cu somon si crema de branza
Romania

Rondele de clatite cu somon si crema de branza

Rondelele de clatite cu somon sunt niste aperitive foarte aspectuoase si gustoase, potrivite pentru o masa de sarbatoare.

Rondele de clatite cu somon si crema de branza
Icre de crap sau stiuca cu ceapa si masline
Romania

Icre de crap sau stiuca cu ceapa si masline

Icrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara pentru a se...

Icre de crap sau stiuca cu ceapa si masline
Icre tarama
Romania

Icre tarama

Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si se taie...

Icre tarama
Rosii umplute cu sardele
Romania

Rosii umplute cu sardele

Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se...

Rosii umplute cu sardele
Crema de branza cu somon
Romania

Crema de branza cu somon

Reteta de crema de branza cu somon este o gustare rafinata si usor de preparat, care poate fi servita atat la mese festive,...

Crema de branza cu somon
Rosii umplute cu icre si peste afumat
Romania

Rosii umplute cu icre si peste afumat

Rosiile umplute cu icre si peste afumat este un aperitiv simplu si delicios. Salata de icre se face dupa reteta clasica....

Rosii umplute cu icre si peste afumat
Maki sushi
Romania

Maki sushi

Maki sushi este un aperitiv delicios. Pentru a prepara suschi aveti nevoie de 10 foi de nori 2 castraveti de sera, taiati in...

Maki sushi
Pasta de ton
Romania

Pasta de ton

Pasta de ton este un aperitiv rapid si foarte delicios. Se introduc toate ingredientele in robot. Daca nu e destul de groasa...

Pasta de ton
Clatite de cartofi cu somon afumat
Romania

Clatite de cartofi cu somon afumat

Clatitele de cartofi cu somon afumat sunt delicioase. Pentru a prepara aceste clatite aveti nevoie de cartofi, ceapa, ou,...

Clatite de cartofi cu somon afumat
Tarta cu ton si rosii
Romania

Tarta cu ton si rosii

Tarta cu ton si rosii este o mancare delicioasa si sanatoasa. Umplutura o faceti cam asa : Puneti pe foc 150 ml lapte si...

Tarta cu ton si rosii
Sandviciuri cu salata de icre
Romania

Sandviciuri cu salata de icre

Sandviciurile cu salata de icre sunt aperitive festive delicioase ce se prepara in doar 25 de minute. Se amesteca untul cu...

Sandviciuri cu salata de icre
Sandviciuri cu sardele
Romania

Sandviciuri cu sardele

Sandviciurile cu sardele se pot servi ca si aperitive festive. Se aplica untul pe paine, dupa care sardelele se aseaza in...

Sandviciuri cu sardele
Pasta delicioasa de peste
Romania

Pasta delicioasa de peste

Pasta delicioasa de peste se face foarte simplu. Puteti folosi ton, ansoa sau sardele. Care va place mai mult.

Pasta delicioasa de peste
Salata de icre imitate
Romania

Salata de icre imitate

Icrele de peste reprezinta un ingredient costisitor. Salata de icre imitate reprezinta o varianta mai putin costisitoare, dar...

Salata de icre imitate
Scrumbii marinate cu sos de mustar
Romania

Scrumbii marinate cu sos de mustar

Scrumbii marinate cu sos de mustar reprezinta o reteta cu o complexitate medie, dar rezultatul e impresionant. E un adevarat...

Scrumbii marinate cu sos de mustar
Scrumbii marinate cu frunze de dafin
Romania

Scrumbii marinate cu frunze de dafin

Scrumbiile marinate cu frunze de dafin repezinta un aperitiv cu nuante exotice, e o reteta simpla si delicioasa.

Scrumbii marinate cu frunze de dafin
Chiftelute de ton cu sos
Romania

Chiftelute de ton cu sos

Chiftelute de ton cu sos sunt delicioase si perfecte pentru micul-dejun. Ingredientele retetei sunt: ton, apa, sos.

Chiftelute de ton cu sos
Tort aperitiv cu somon
Romania

Tort aperitiv cu somon

Tortul aperitiv cu somon este un preparat culinar delicios. Ingredientele pentru reteta sunt: crema de branza, ceapa verde si...

Tort aperitiv cu somon
Placinta simpla cu carne de peste
Romania

Placinta simpla cu carne de peste

Placinta cu peste este o reteta usoara pentru week-end. Se prepara cu: peste, oua si ceapa.

Placinta simpla cu carne de peste
Tolba ciobanului
Romania

Tolba ciobanului

Tolba ciobanului este o reteta delicioasa care are ca baza aluatul pentru clatite. Pentru umplutura se foloseste macrou sau...

Tolba ciobanului
Pasta de somon
Romania

Pasta de somon

Pasta de somon

Pasta de somon
Pachetele de somon
Romania

Pachetele de somon

Pachetele de somon este un aperitiv cu peste delicios. Pentru a face aceasta reteta cu somon aveti nevoie de ton, somon...

Pachetele de somon
Tarta cu sardine
Romania

Tarta cu sardine

Tarta cu sardine este un aperitiv foarte gustos si satios. Gasiti aceasta reteta de tarat pe culinar.ro, alaturi de alte...

Tarta cu sardine
Rulouri de somon fume
Romania

Rulouri de somon fume

Rulourile de somon fume cu creveti si maioneza sunt un aperitiv delicios. Gasiti pe culinar.ro aceste aperitive cu peste,...

Rulouri de somon fume
Rulouri de peste
Romania

Rulouri de peste

Aceste delicioase rulouri festive de peste se prepara rapid si usor. Pe culinar.ro gasiti si alte retete de peste sau...

Rulouri de peste
Rulouri de hering marinat
Romania

Rulouri de hering marinat

Pentru reteta de rulouri de hering marinat aveti nevoie de heringi, varza, morcovi, ceapa, ardei, ulei, otet si foi de dafin.

Rulouri de hering marinat
Aperitiv cu peste si castraveciori murati
Romania

Aperitiv cu peste si castraveciori murati

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de peste, castraveciori murati, oua, condimente, lamaie, verdeata si baghete.

Aperitiv cu peste si castraveciori murati
Aperitiv cu peste si morcovi
Romania

Aperitiv cu peste si morcovi

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de hering marinat, varza, ceapa, morcovi, ardei, ulei, otet, salata verde si condimente.

Aperitiv cu peste si morcovi
Chiftele de peste in susan
Romania

Chiftele de peste in susan

Chiftelele cu peste in susan sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara usor si rapid si nu necesita multe ingrediente.

Chiftele de peste in susan
Icre cu cartofi
Romania

Icre cu cartofi

Se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca apoi cu increle si se adauga treptat uleiul. Se...

Icre cu cartofi
Pasta de sardele
Romania

Pasta de sardele

Se freaca untul moale impreuna cu sardelele maruntite. Se adauga dupa gust, sarea, piperul si zeama de lamaie, dupa care se...

Pasta de sardele
Pasta cu peste
Romania

Pasta cu peste

Se fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana de vine...

Pasta cu peste
Crabi pe paine
Romania

Crabi pe paine

Crabii se fierb in apa cu sare, ardeiul tocata marunt si cativa catei de usturoi. Cand se desprinde carnea, se ia si se...

Crabi pe paine
Crabi cu grepfruit si dovlecei
Romania

Crabi cu grepfruit si dovlecei

Dovleceii se curata de coaja si apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu crabii si se lasa compozitia la frigider o ora....

Crabi cu grepfruit si dovlecei
Bulete pufoase de cod
Romania

Bulete pufoase de cod

Codul se tine in apa cu sare timp de 15-20 minute, se pune apoi la fiert 5 minute. Se scurge de apa se limpezeste si se...

Bulete pufoase de cod
Sushi
Romania

Sushi

Se fierbe orezul in apa cu sare. Se amesteca apoi fructele de mare crude cu orezul si se stropeste totul cu otet.

Sushi
Sashimi
Romania

Sashimi

Se curata pestele de solzi, capete, cozi, aripioare si organe. Se scot oasele si se taie feliute foarte subtiri.

Sashimi
Tarta cu fructe de mare
Romania

Tarta cu fructe de mare

Se prepara din unt, sare, apa minerala si faina, aluatul pentru tarta. Se tapeteaza o forma rotunda si se pune aluatul la...

Tarta cu fructe de mare
Aperitiv cu crustacee
Romania

Aperitiv cu crustacee

Se scot crustaceele din conserva si se taie felii. Se pun pe pat de frunze salata verde, se stropesc cu zeala de lamaie si se...

Aperitiv cu crustacee
Bagheta cu crabi
Romania

Bagheta cu crabi

Baghetele se taie in doua pe lung, apoi in 2-3 bucati, pe lat. Se amestecamaioneza cu hreanul, se sareaza si se pipereaza....

Bagheta cu crabi
Calamar pane
Romania

Calamar pane

Calamarul se spala si se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Cand este gata, se scoate, se raceste si se taie...

Calamar pane
Tartine cu icre
Romania

Tartine cu icre

Grisul se fierbe in apa si se lasa la racit apoi. Ceapa se taie marunt, iar maslinele se spala, se curata d samburi si se...

Tartine cu icre
Carpaccio de caracatita
Romania

Carpaccio de caracatita

Se pune la fiert o oala cu apa, vinul, otetul, frunzele de dafin si boabele de piper. Cand incepe sa fiarba se adauga...

Carpaccio de caracatita
Salata din peste marinat
Romania

Salata din peste marinat

Pentru inceput se pune intr-un vas sfecla rosie la fiert iar in altul cartofii. Pestele se taie cubulete mici, dupa ce am...

Salata din peste marinat
Aperitiv cu ansoa
Romania

Aperitiv cu ansoa

Este foarte simplu sa faci un aperitiv deliocios. Prima data trebuie sa scoateti samburii de masline, apoi ii taiati bucatele...

Aperitiv cu ansoa
Raci umpluti cu legume
Romania

Raci umpluti cu legume

Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine racii si se...

Raci umpluti cu legume
Tartine cu somon
Romania

Tartine cu somon

Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie,...

Tartine cu somon
Raci umpluti cu orez
Romania

Raci umpluti cu orez

Orezul se fierbe inabusit. Se toaca o ceapa marunt si se adauga in orez. Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate...

Raci umpluti cu orez
Chiftelute marinate din peste oceanic
Romania

Chiftelute marinate din peste oceanic

Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa...

Chiftelute marinate din peste oceanic
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
1
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Prajitura foaie peste foaie
2
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Salata de fasole verde
3
Romania

Salata de fasole verde

Se fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...

Salata de fasole verde
Plachie de crap
4
Romania

Plachie de crap

Plachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.

Plachie de crap
Lichior de menta
5
Romania

Lichior de menta

Lichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...

Lichior de menta