Varza dulce se taie subtire si se pune intr-un vas cu apa si sare, sa fiarba 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate si se...
Cotlet de porc pe pat de varza dulce
Se alege fasolea, se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Se varsa apa si se pune fasolea in apa care fierbe pe foc si se...
Carne de porc cu fasole boabe
Carnea se taie bucatele si se pune la prajit cu 3-4 linguri de ulei fierbinte. Se acopera cu un capac sis e lasa carnea la...
Mancare de carne de porc cu varza dulce
Carnea se taie bucatele mici si se pune la rumenit in untura sau ulei impreuna cu ceapa maruntita. Se lasa totul la fiert,...
Tocanita din carne de porc
Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-un vas cu 3-4 linguri de ulei fierbinte, pe foc mare....
Friptura de porc la cuptor
Carnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se...
Friptura de porc combinata
Fleica si muschiul se taie bucati mici si se asaza intr-un vas cu putina untura. Se frig pe foc mic, amestecand des pana se...
Tochitura moldoveneasca
Carnea se taie in bucatele mici care se infig in frigare, alternati cu feliile de ceapa. Se pun frigaruile deasupra jarului...
Frigarui de porc
Muschiul se curata de pielite, se unge cu putin unt, se sareaza si se lasa asa aproximativ o ora. Se pune apoi intr-o tava cu...
Muschi cu sos de ciuperci
Jambonul se pune la fiert in supa strecurata de legume, cu boabe de piper si foaie de dafin, timp de o ora. Ceapa taiata...
Jambon cu sos de ciuperci
Se curata si se spala purcelul. Se unge apoi cu amestecul de grasimi, rom, zeama de la o lamaie si se sareaza. Se lasa...
Friptura de purcel
Purcelul se curata, se spala si se unge cu grasimile. Se infinge apoi intr-o frigare si se asaza deasupra jarului. Se invarte...
Purcel la frigare
Pieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt,...
Antricot de porc cu capere
Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca,...
Cotlete de porc la gratar cu sos picant
Se indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora. Gratarul...
Cotlete de porc la gratar
Cotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se...
Cotlete de porc pane, la gratar
50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte,...
Cotlete in sosSe pune orezul rosu in 4 cantitati de supa, se adauga putin cardamon, sare, piper si cand incepe sa fiarba se acopera cu o...
Orez rosu si alb cu legume si creveti
Se pune carnea de berbec la oparit, dupa care se scoate din apa si se pune intr-un alt vas impreuna cu ceapa tocata, 2...
Tocanita de berbec
Se spala momitele, dupa care se infig in betele de frigarui. Se pun la fript, pe gratar, invartind vergeaua si ungand...
Frigarui din momite de berbec
Carnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se...
Tas Kebap
Se taie bucatele mici carnea, se pune la inabusit in ulei, pe foc mic, cu un capac deasupra. Se toarna apa, cand carnea...
Mancare de miel cu spanac
Carnea se spala, se taie bucatele, si impreuna cu ceapa maruntita se pune intr-un vas, cu ulei fierbinte, pe foc. Cand incep...
Mancare de miel cu orez
Carnea de miel se taie felii mai groase de 2 cm, care se pun intr-un vas, cu ulei, la inabusit, pe foc mic. Se toarna apoi...
Anghemaht de miel
Carnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga morcovii, fasolea...
Ghiveci cu carne de berbecSe spala si se taie macroul in felii groase de aproximativ doua degete. Se sterge cu un prosop si se condimenteaza. Se trece...
Macrou in sos de rosii
Carnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe...
Stufat de miel
Se curata carnea de miel, de pielite, se taie bucatele si se trece prin masina de tocat. Se toaca marunt si ceapa, se pune la...
Sarmalute din carne de miel, invelite in foi de stevie
Carnea taiata bucatele mici se amesteca cu boabe de piper, ceapa tocata, sare si se pune apoi intr-un vas, cu ulei, pe foc...
Mancare din carne de miel
Carnea de miel se taie bucati si se pune intr-un vas cu ulei fierbinte si cu cateva cepe mici. Se asaza pe foc mic sa se...
Carne de miel cu mazare
Cotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele unse cu unt...
Cotlete de miel la gratarPestele taiat bucati potrivite se prejesc in putin ulei. Ceapa tocata o calesti cu orezul in uleiul ramas de la peste si...
Macrou cu orez
Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata...
Pulpa de miel umpluta cu tocatura
In 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate...
Friptura de miel pane
Mielul se taie in doua pe lungime, se sareaza si se lasa asa 20-30 minute. Se pune apoi intr-o tava, se unge bine cu unt iar...
Friptura de miel
Se cuata rinichii de grasimi, dupa care se taie in doua si se pun la oparit. Se taie apoi felii, se sareaza, pipereaza si se...
Rinichi cu ceapa la gratar
Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se scot din apa fierbinte si se spala cu apa rece. Se taie apoi felii si se pun cu...
Rinichi de vaca inabusiti
Rinichii se curata, se taie in doua si se tin apoi in apa rece cateva ore. Se scot, se sterg si se taie felii subtiri, care...
Rinichi sote cu rosiiLegumele se toaca marunt si carnea se taie bucatele. Cartofii se taie felii potrivite si se tin in apa. Se caleste ceapa si...
Mancare de cartofi cu afumatura
Ficatul se tine timp de o ora in lapte rece, apoi se curata de pielita si se taie felii. Acestea se presara cu piper, se dau...
Ficat sote
Se taie felii subtiri ficat si se unge cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se lasa in repaus cateva minute. Se...
Ficat de vitel la gratarPieptul de pui se taie bucati si se trece prin masina de tocat sau se marunteste la robot. Se adauga usturoiul, sarea si...
Crochete de pui
Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un vas, pe foc,...
Rinichi de vaca soteCeapa se toaca marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, ardeiul se toaca cubulete, rosiile se paseaza, iar puiul se...
Mancare de mazare cu pui
Inima se spala, se taie in jumatate si se curata bine, dupa care se spala si se taie bucatele foarte mici. Se pune intr-un...
Inima cu sos
Inima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin masina de...
Inima umplutaPuiul se spala putin dupa care se sterge cu un prosop curat. Usturoiul se piseaza in mojar impreuna cu chimenul si ghimbirul....
Pui condimentat la cuptorSe toaca ceapa, morcovul si ardeiul. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti...
Mancare de fasole cu afumatura
Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul...
Inima sote
Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se...
Rasol de limba cu varzaCeapa, albitura si ardeiul se toaca marunt. Ghimbirul curatat se taie felii subtiri. Morcovul se da prin razatoarea mica si...
Orez asortat cu legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori