Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Spuma de iaurt cu sirop de rubarba

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Spuma de iaurt cu sirop de rubarba este un desert usor de vara. Spuma delicata se potriveste perfect cu sirpoul

detalii rețetă—

Crema catalana cu sirop de salcam

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Crema catalana sau creme brulee? E o intrebare fara raspuns, francezii si spaniolii sustinand ca celalalt a furat

detalii rețetă—

Crema pariziana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema pariziana, 5 oua se bat spuma, apoi, separat, se face un sirop dintr-o cana de zahar si jumatate de

detalii rețetă—

Crema alba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema alba se fierb 150 ml apa si 300 g zahar pana se face un sirop gros. Este delicioasa.

detalii rețetă—

Crema de cafea cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema de cafea cu unt se face la fel cu crema de unt, adaugand in apa pentru sirop cafeaua concentrata. Veti mai

detalii rețetă—

Crema de cozonac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru crema de cozonac se moaie o felie de cozonac uscat cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se

detalii rețetă—

Crema de unt cu vanilie si galbenus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru crema de unt cu vanilie si galbenus se pune sa fiarba intr-o cratita apa cu zaharul. Se adauga in siropul

detalii rețetă—

Serbet de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la fiert zaharul cu apa si se ia de pe foc, dupa ce siropul s-a legat. Se lasa la racit si se freaca cu o

detalii rețetă—

Peltea de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Gutuile si merele se taie bucati si se pun apoi la fiert in apa, cat sa le acopere. Se lasa la fiert, dupa care se

detalii rețetă—

Serbet de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zeama de la visinele proaspat stoarse se pune cu apa, zaharul vanilar si zaharul intr-un vas, la fiert. Se lasa pe

detalii rețetă—

Serbet de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe in cratita de dulceata apa cu zaharul, pana se topeste. Se adauga zeama de lamaie, ciocolata rasa si se

detalii rețetă—

Crema dietetica de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata capsunile, se trec prin sita si se stoarce piureul prin tifon pentru a obtine sucul din fructe. Se face

detalii rețetă—

Jeleu dietetic de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un sirop din apa si zahar, se fierbe cateva minute si se pun in el caisele spalate si taiate in jumatati.

detalii rețetă—

Crema de nuca de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu

detalii rețetă—