Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Desert cremos la pahar cu mure si piersici

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

• pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical Breville Hand Blender, adaugati apoi peste ele crema

detalii rețetă—

Piure de castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Piureul de castane este delicios. Se poate ingheta pentru a-l pastra peste iarna, se poate consuma ca atare cu

detalii rețetă—

Terina cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Foile de gelatina se rup in bucati mici si se pun la inmuiat cu apa. Se toarna zeama de la lamaie peste zmeura si

detalii rețetă—

Mousse au chocolat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Mousse au chocolat este un desert frantuzesc foarte simplu de realizat. Pentru reteta de mousse au chocolate se

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Crema de zahar ars se poate folosi la prajituri sau alte deserturi si este foarte delicioasa. Se arde putin

detalii rețetă—

Crema Maia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema Maia se pun la topit 250 g zahar, apoi separat, se bat 5 oua cu 200 g zahar, dupa care se adauga peste

detalii rețetă—

Crema delicioasa la cesti cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru crema delicioasa la cesti cu vanilie se pune laptele sa fiarba cu vanilie si zahar. Se bat intr-un castron

detalii rețetă—

Crema de vanilie caramelizata (crema caramel)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru crema de vanilie caramelizata (crema caramel) se pun intr-o cratita laptele, vanilia si zaharul. Se tine la

detalii rețetă—

Crema de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema pe baza de fondant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—