Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Chifle mediteraneene aromate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru chifle mediteraneene aromate cernem faina, pe margine punem sarea, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia

detalii rețetă—

Chifle mediteraneene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru chifle mediteraneene cernem faina, pe margine punem sarea, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia

detalii rețetă—

Paine cu lapte ornata cu mac si susan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru paine cu lapte ornata cu mac si susan intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul, mierea, jumatate din

detalii rețetă—

Paine prajita cu ou, zahar si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru paine prajita cu ou, zahar si vanilie se bat ouale bine. Se adauga apoi zaharul, zaharul vanilat, putina

detalii rețetă—

Paine alba impletita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Painea alba impletita este o reteta de paine de casa excelenta. Pentru a o prepara aveti nevoie de faina, drojdie,

detalii rețetă—

Turte moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru turte moldovenesti se inmoaie drojdia cu zaharul apoi se adauga apa calduta si se toarna peste faina

detalii rețetă—

Paine cu patrunjel uscat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Paine cu patrunjel uscat este o reteta delicioasa de paine pentru care aveti nevoie de faina,drojdie,

detalii rețetă—

Paine traditionala rapida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:20m 

Paine traditionala rapida este mult mai sanatoasa si mai gustoasa decat painea din comert. Pentru aceasta reteta de

detalii rețetă—

Paine de casa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Intr-un bol se dizolva drojdia cu apa, sarea si zaharul si se lasa se 10-15 minute sa dospeasca. Intr-un bol mai

detalii rețetă—

Paine cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Faina, ouale, sarea si laptele praf se pun intr-un bol mare.Drojdia si zaharul se dizolva in laptele caldut si se

detalii rețetă—

Painica Fufendata

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Se amesteca pliculetul de drojdie cu lingurita de zahar si cateva linguri de apa calda, dupa care se lasa la

detalii rețetă—

Covrigul urias

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se face o maia din putin lapte caldut, zahar si drojdie. Se adauga ouale, sarea, untul si laptele si se framanta

detalii rețetă—

Paine integrala de secara

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Zaharul brun se pune intr-o craticioara. Se caramelizeaza, apoi se stinge cu apa si se lasa pe foc pana se formeaza

detalii rețetă—

Baghete din aluat de Ciabatta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

In 100 ml de amestec apa-lapte sau lapte se dizolva drojdia si zaharul cu 2 ls. faina si se lasa sa stea 10 min.

detalii rețetă—