Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos alb II

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune untul intr-o cratita emailata si se inmoaie usor pe foc mic. Se pune faina in ploaie si se omogenizeaza

detalii rețetă—

Sos cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se taie marunt prazul sau ceapa verde, se caleste, se frige in continuare cu sunca taiata felii. Se adauga mustar

detalii rețetă—

Sos de faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba

detalii rețetă—

Sos de faina cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se spala si se taie ciupercile in felii subtiri. Se pun sa se inabuse pe foc cu 1/2 lingura de unt. Separat

detalii rețetă—

Sos de usturoi cu faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face rantasul alb din unt cu faina. Se stinge cu zeama de carne sau de zarzavat sau chiar cu apa. Se

detalii rețetă—

Sos de marar cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un rantas alb din unt cu faina. Se stinge cu o ceasca de lapte. Se adauga smantana, mararul tocat fin, sare

detalii rețetă—

Sos de marar cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, faina in unt. Se stinge cu zeama de carne. Se pune mararul taiat fin.

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Din faina si unt pregatiti un sos alb: auriti putin faina in grasime, apoi stingeti-o cu supa de pasare ori cu

detalii rețetă—

Sos cu parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Taiem marunt verdeata de patrunjel, usturoiul il dam prin presa de usturoi, si amestecam foarte bine cu restul

detalii rețetă—

Sos de capere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o cratita,pe foc mic,acoperita cu un capac si se lasa sa fiarba pana

detalii rețetă—

sos de marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

se prepara un sos alb din unt si faina,stins cu apa calduta.Se amesteca in sos mararul tocat,zeama de lamaie si

detalii rețetă—