Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Sosul de ciuperci cu smantana este foarte delicios si usor de preparat. Aveti nevoie si de o ceasca de zeama de

detalii rețetă—

Sos Madeira

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rumeneste faina in 50 gr unt. Se stinge totul cu vinul alb si cu 2 pahare de zeama de carne. Se fierbe sosul o

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt

detalii rețetă—

Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din 50 gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne. Nu se lasa sa se ingroase tare, se

detalii rețetă—

Sos de macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala frunzele de macris, se toaca marut si se prajesc in unt. Se pune faina in ploaie, se amesteca incet, se

detalii rețetă—

Sos de faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba

detalii rețetă—

Sos de faina cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc

detalii rețetă—

Sos de usturoi cu faina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face rantasul alb din unt cu faina. Se stinge cu zeama de carne sau de zarzavat sau chiar cu apa. Se

detalii rețetă—

Sos de marar cu ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, faina in unt. Se stinge cu zeama de carne. Se pune mararul taiat fin.

detalii rețetă—

Sos Adobo Delicioso

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc,

detalii rețetă—

Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga

detalii rețetă—

Sos frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un rantas din 1/2 lingura de unt cu una de faina. Se stinge cu 2 cesti de zeama de carne. Se lasa sa fiarba

detalii rețetă—

Extracte de oase

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 16m 

Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se

detalii rețetă—

Sos de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se prepara un sos alb cu unt si doua linguri de faina si se stinge cu lapte clocotit. Se poate adauga putina zeama

detalii rețetă—