Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de ciuperci cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sos de ciuperci cu smantana este o garnitura de vara foarte gustoasa si usor de preparat. Se poate servi alaturi de

detalii rețetă—

Bait pentru carne de iepure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar.

detalii rețetă—

Sos usor de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul de hrean poate fi servit la diverse mancaruri. Aveti nevoie de smantana si hrean.

detalii rețetă—

Sos de maioneza economic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul maioneza economic se pregateste simplu si rapid. Aveti nevoie de o cana de lapte indoit cu apa si de faina.

detalii rețetă—

Sos tzaziki cu castraveti murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sos tzaziki cu castraveti murati este un sos care se poate servi cu orice fel de friptura. Ingredientele sunt:

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt

detalii rețetă—

Sos fin acrisor pentru friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa.

detalii rețetă—

Sos Adobo Delicioso

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc,

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

In sosul scurs de la friptura, de la care s-a ridicat grasimea, se adauga doua linguri de smintina, amestecata cu

detalii rețetă—