Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de usturoi Delaco

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Crema de usturoi Delaco este un acompaniament de nadejde pentru mancarurile ce au nevoie de un sos alaturi cat si

detalii rețetă—

O mie de insule

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

O mie de insule este un delicios sos pentru salate. Pentru a prepara aceasta reteta de sos aveti nevoie de

detalii rețetă—

Sos de smantana cu ceapa prajita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sosul de smantana cu ceapa prajita este delicios. Pentru a prepara acest sos aveti nevoie de smantana, ceapa,

detalii rețetă—

Marinata de iaurt pentru pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Marinata de iaurt este excelenta pentru carnea de pui, dar si de miel, facand-o mai frageda, mai suculenta si mai

detalii rețetă—

Sos de castraveti cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se

detalii rețetă—

Sos alb din lapte (Bechamel)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb din lapte (Bechamel) faina cernuta se dizolva in 50 ml de lapte rece. Restul de lapte se fierbe.

detalii rețetă—

Sos alb rumenit Morney

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb rumenit Morney cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se

detalii rețetă—

Sos alb din supa de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb din supa de pasare faina se cerne si se dizolva in 50 g supa de pasare. Lamaia se spala, se stoarce

detalii rețetă—

Sos alb cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb cu vin lamaia se spala si se stoarce. Faina se cerne. Untul (60 g) se topeste intr-o cratita si se

detalii rețetă—

Sos alb Chaud-Froid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb Chaud-Froid faina se cerne. Gelatina se inmoaie in apa rece (150 ml), se adauga 100 ml supa si se

detalii rețetă—

Sos tartar rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sosul tartar este delicios. Pentru a prepara acest sos tartar aveti nevoie de ou, ulei, otet, arpagic, capere.

detalii rețetă—

Sos Bechamel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune intr-o oala untul sa se topeasca, se adauga faina si se caleste putin amestecand bine cu telul de sosuri sa

detalii rețetă—

Extracte de oase

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 16m 

Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se

detalii rețetă—

Sos Bechamel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se pune intr-o oala untul sa se topeasca, se adauga faina si se caleste putin amestecand bine cu telul de sosuri sa

detalii rețetă—