Articole "peste"


Tonul este un peste din familia macroului si este, in intreaga lume, cel mai folosit peste pentru conserve. ...

citește—

In functie de tipul de peste pe care il ai - mai mic sau mare, salau sau cega, pastravi sau nisetru - poti ...

citește—

Moale ca untul, delicata ca o adiere: aceasta este crema de branza. Isi are originile in Statele Unite si este ...

citește—

Placerea gustului pentru mancarea un pic mai condimentata o puteti avea doar din preparatele mexicane. Facand ...

citește—

Asa cum reiese din nume, uleiul de peste este extras din tesutul unsuros si este des folosit in dietele pentru ...

citește—

Pestele trebuie sa fie foarte proaspat. Se recunoaste dupa ochii bulbucati, urechile de un rosu viu si carnea ...

citește—

Codul, de exemplu, este aproape in primejdie de disparitie, din cauza pescuitului excesiv. Si atunci ce ramane ...

citește—

Urmeaza dieta si cateva reguli simple si vei slabi pana la 2 kilograme pe saptamana.Reguli:- bea multa apa- nu ...

citește—

Hreanul are o istorie de peste 3000 de ani si era utilizat in special in Anglia, de catre clasa muncitoare. ...

citește—

Planeta noastra este in proportie de 72% acoperita de ape, deci industria prelucrarii pestelui este una dintre ...

citește—

Pestele contine proteine de calitate si multi nutrienti ca: vitaminele B, zinc, iod si seleniu. In plus este ...

citește—

   In duminica Floriilor se sarbatoresc cei care au nume de floare si este dezlegare la peste, ...

citește—