Retete "peste"


Sufleu de peste cu lapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara,

detalii rețetă—

Vrabioara de vaca cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe vrabioara impreuna cu morcovul taiat felii, in putina apa si sare, acoperit. Legumele, fierte separat si

detalii rețetă—

Ciorba de peste cu hrean

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cind ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati

detalii rețetă—

Gulas de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se topeste untura intr-un vas mare, se pune carnea taiata in bucatele si se lasa sa se aureasca. Dupa ce au prins o

detalii rețetă—

Peste cu sos de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamiie. Slanina se taie in bucatele si se pune intr-o tigaie

detalii rețetă—

Salata de heringi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb cartofii si sfecla, dupa care se taie in felii. Pestele se rupe in fisii foarte mici, cepele se taie

detalii rețetă—

Peste "a Suisse"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara

detalii rețetă—

Salata de banane cu suc de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se curata bananele, se taie in felii, se stoarce portocala peste ele si se amesteca cu zaharul pudra.

detalii rețetă—

Bors de stiuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul,

detalii rețetă—

Rulada cu varza rosie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a diluat putin otet. Se da prin masina de

detalii rețetă—

Salata de caise cu vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Caisele se curata de coaja, li se scot simburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra,

detalii rețetă—

Ceai de sunatoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pune apa la fiert si, cind da in clocot, se toarna peste florile de sunatoare. Se acopera si se lasa sa stea

detalii rețetă—