Retete "peste"


Cas cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Bucatile de cas se asaza intr-un vas rezistent la caldura uns bine cu unt. Peste feliile de cas se toarna ouale

detalii rețetă—

Supa cu specific francez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Piinea se taie in cubulete mici care se pudreaza cu zahar si se prajesc intr-o tigaie. Se pun apoi intr-un castron

detalii rețetă—

Peste cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Intr-o cratita cu unt topit se pun slanina taiata in bucatele si cepele tocate marunt. Indata ce incep sa capete o

detalii rețetă—

Jumari cimpenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se taie cartofii, rosiile si ciupercile in bucati. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun cartofii care se prajesc

detalii rețetă—

Cocteil de sampanie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul peste care se toarna si restul ingredientelor si se serveste cu cuburi de

detalii rețetă—

Salata de castraveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Castravetii curatati, taiati felii subtiri, sarati si dupa 10-15 minute storsi, se pun in salatiera, impreuna cu

detalii rețetă—

Supa de conopida cu unt si smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala bine conopida, se curata de frunze si se rupe buchetele, apoi se pune cu apa si sare la foc. Se topeste

detalii rețetă—

Ciorba de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Aceasta ciorba se poate prepara din peste marunt sau din capul si 2-3 bucati de la coada unui peste. Se pune intr-o

detalii rețetă—

Oua cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierb ouale tari, se taie in doua, se scot galbenusurile si se amesteca cu pasta de peste. Se umplu albusurile,

detalii rețetă—

Salata de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Pestele fiert se scoate de pe oase si se toaca cu cutitul. Se amesteca cu uleiul, zeama de lamiie, sarea si

detalii rețetă—

Supa crema de legume si zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la foc. Cind totul este bine fiert, se strecoara, apoi se

detalii rețetă—