Carnea se taie in felii subtiri. Acestea se bat cu batatorul de carne, se sareaza, dupa care se dau prin faina, oul batut si...
Snitel de porcCarnea se taie in bucatele mici care se infig in frigare, alternati cu feliile de ceapa. Se pun frigaruile deasupra jarului...
Frigarui de porcPieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt,...
Antricot de porc cu capereUntul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca,...
Cotlete de porc la gratar cu sos picantSe indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora. Gratarul...
Cotlete de porc la gratarCotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se...
Cotlete de porc pane, la gratarIn 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate...
Friptura de miel paneInima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin masina de...
Inima umplutaCastanele se curata si se pun la fiert in zeama de carne, dupa care se paseaza cu o furculita. Carnea de porc si cea de vitel...
Curcan umplut cu castaneSe pun castanele la copt in cuptor, apoi se curata, dupa care se amesteca impreuna cu carnea de porc tocata. Gasca se spala,...
Mancare din carne de gasca cu castaneSe face aluatul din faina si tarate cu 1/2 cana apa fierbinte in care am dizolvat drojdia. se lasa la odihnit 30 min. Intre...
Placinta cu carne tocata de porc montiTaiem marunt ceapa, o amestecam cu ouale, carnea si sarea. Facem bilute si le dam prin susan. Se prajesc in mult ulei.
Chiftelute din carne de porc cu susanSe pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se adauga dupa...
Ciorba de porc montiSe opareste scarita de porc, iar intre timp se pun la fiert, intr-o oala separata, legumele tocate marunt. Se scoate scarita...
Ciorba cu scarita de porc afumataCarnea spalata si taiata cubulete potrivite se pune la fiert in apa rece. Intre timp curatam, spalam legumele si le taiem...
Ciorbita de porcSe spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si...
Costita de porc la cuptorSe taie ouale in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana,...
Oua umplute cu pate BucegiAsezati faina amestecata cu piper intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.Taiati calupurile de carne din fiecare...
Snitel pane din carne de porc BucegiTaiati cate un capacel in partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o...
Rosii coapte, umplute cu carne de porc BucegiInabusiti in cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt...
Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofiPentru a obtine o marinata delicioasa amestecam usturoiul pisat, vinul, sosul de soia cu piper si ghimbir macinat. Feliem...
Muschi de porc la gratarLuam ficatul de porc si il curati m foarte bine de pielite. O data curatit il dai prin masina de tocat si-l calesti in...
Sufleu de ficatCu aceasta reteta imi doresc sa sfarm doua mituri: 1. Ca alaturi de friptura de porc trebuie sa stea neaparat o garnitura de...
Friptura de porc cu nectarineSe pun cele doua cotlete la macerat cu sare si piper si baga la frigider de pe o zi pe alta. Se spala si curata ficateii de...
Mancare cu legume mexicane, cartofi, ficatei si cotlet de porcSe cresteaza bucata de carne, dar nu de tot, pe partea cu soriciul, la distanta de 15-20 mm. Preparati un amestec din ceapa...
Piept de porc la tava cu ciuperciSpalam ficatul de pui bine apoi il punem la fiert. Ii punem la calit intr-o tigaie in care s-a incins un pic de ulei....
Legume mexicane cu ficatei, cartofi si cotlet de porcSe spala carnea, se pune la fiert intr-o oala de 4 litri si se inlatura spuma. Morcovii, ardeiul si ceapa tocate marunt se...
Ciorba de porc cu telinaSe dau carnea si ficatul prin masina de tocat, de 3-4 ori, impreuna cu slanina si usturoiul, se adauga untul, sarea, piperul...
Pateu de porcTaiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in...
Ciorbita de porcSe taie muschiul de porc astfel inact sa se poata itercala cu legumele coapte. Se curata vinetele, dovleceii si ardeii, se...
Muschi de porc su legumeCostitele de porc se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia iute si dulce, se ung cu ulei pe toata suprafata si se...
Costite de porc la gratarSpalati prunele, taiati-le in jumatate si scoateti-le samburii. Taiati jumatatile de pruna in cubulete cu latura de 1 cm....
Rulouri japoneze de porc cu prunePreincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Cu doua-trei bucati de sfoara, legati carnea de porc. Nu trebuie...
Porc in vin alb cu usturoi, fenicul si rozmarinZdrobiti jumatate din salvie intr-un mojar (puteti folosi un facalet si un castron de metal). Adaugati usturoiul si...
File de porc splendid marinat, copt cu rubarbaPreincalziti cuptorul la 220°C (treapta 7 la cel pe gaz). Crestati pe toata lungimea, din centimetru in centimetru, pielea...
Spate de porc cu piersici la cuptorFrecati bine cotletele de porc cu marinata de rozmarin si lasati-le asa, in mod ideal, timp de 1-6 ore, pentru a le permite...
Cotlete de porc la tava cu cartofi, pastarnac si plante aromaticeTaiati rosiilor cate un capacel in partea superioara, apot scobti-le cu grija sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati...
Rosii coapte, umplute cu carne de porcSe spala carnea, se taie bucati potrivit de mari care se pun la fiert cu apa rece. Se spumuieste cand da in clocot, dupa care...
Bors din carne de porcSe pune o bucata de carne de porc la fiert si se lasa pana cand intra furculita in ea. Atunci se adauga o ceapa taiata in...
Pateu de ficatSe pun limbile sa fiarba in apa rece, iar cand sunt gata se curata de pielita de deasupra si se taie felii groase de 2 cm. Se...
Limba de porc inabusitaSe toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de...
Crochete din carne de porcPicioarele de porc se parlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in mai multe ape....
Rasol cu sos de hreanSe taie pielea pana la carne la o distanta de jumatate de cm intre ele. Atentie insa, sa nu feliati carnea! Se presara cu...
Cotlet de porc crocantSe fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste carnea...
Cotlet de porc cu sos de mustarSe spala carnea si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se maruntesc. Se spala rosia si ardeiul si taie...
Tocanita din cotlet de porcSe taie pielea pana la carne la o distanta de jumatate de cm intre ele. Atentie insa, sa nu feliati carnea! Se presara cu...
Cotlet de porc crocantSe fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste carnea...
Cotlet de porc cu sos de mustarSe spala carnea si se taie cubulete potrivite. Se curata ceapa si usturoiul, iar apoi se maruntesc. Se spala rosia si ardeiul...
Cotlet de porcSpala si sterge carnea. Curata usturoiul si taie cateii in lungime de ½ cm grosime. Infige bucatile de usturoi in carne cu...
Pulpa de porc cu oregano si usturoiInabuse ficatul sub capac, in ulei cu ceapa tocata marunt, acoperit cu slanina. (Nu este nevoie de apa.) Nu adauga condimente...
Ficat de porc cu slaninaSe curata doi dovlecei, se tai in doua, si se scoate cu grija miezul. Din 300 g carne de porc si 150 g orez pregatim...
Dovleac umplut