Pentru friptura de porc cu ciuperci pulpa de porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Friptura de porc cu ciuperciPentru friptura de porc cu ghiveci bulgaresc pulpa de porc se spala, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Friptura de porc cu ghiveci bulgarescPentru friptura din carne de porc cu rosii pulpa se porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se...
Friptura din carne de porc cu rosiiPentru friptura din carne de porc marinareasca ceapa se curata si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea...
Friptura din carne de porc marinareascaPentru galuste cu rinichi de porc carnea se taie in doua, se inlatura capsula, se tin in apa cu otet 15 minute, se curata, se...
Galuste cu rinichi de porcPentru ficat de porc impanat cu slanina carnea se spala si se portioneaza. Slanina se taie fasii. Faina se cerne. Bucatile de...
Ficat de porc impanat cu slaninaPentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina...
Ficat de porc cu sos de smantana si macaroanePentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri....
Ficat de porc cu sos MeunierePentru ficat de porc tirolez usturoiul se curata; jumatate din cantitate se taie felii, restul se piseaza. Ficatul de porc se...
Ficat de porc tirolezPentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ficat papricat de porcPentru friptura de porc cehoslovaca morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa de porc se spala si se...
Friptura de porc cehoslovacaPentru ficat de porc cu ceapa carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Ficat de porc cu ceapaOkonomiyaki este un fel de pizza japoneza cu umpluturi dintre cele mai diverse, de la muschiulet de porc la fructe de mare...
Okonomiyaki – pizza japonezaPentru rulada de porc cu legume curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul...
Rulada de porc cu legumePentru varza dulce aromata cu carne de porc se pun la calit legumele (tocate marunt) 2-3 min,se pune o cana de apa,apoi se...
Varza dulce aromata cu carne de porcPentru muschi de vita umplut cu carne si legume carnea se spala si se scoate miezul. Carnea de porc se spala, se curata, se...
Muschi de vita umplut cu carne si legumePentru sarmale in foi de varza cu carne de vita si porc se scot cotoarele de la varza, se aleg foi pentru sarmale, iar restul...
Sarmale in foi de varza cu carne de vita si porcPentru perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in untura....
Perisoare cu carne de vita si porc cu verdeataPentru rosii umplute cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie si se opareste. Carnea de vita si de porc se spala,...
Rosii umplute cu carne de vitaPentru ardei umpluti cu carne de vita si porc ardeii (10 bucati) de marime egala se spala, se curata de cotor si seminte....
Ardei umpluti cu carne de vita si porcPentru biftec berlinez cu ceapa prajita carnea de vita si de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala...
Biftec berlinez cu ceapa prajitaPentru castraveti umpluti cu carne de vita si porc carnea se spala si se toaca marunt. Castravetii murati se spala, se taie...
Castraveti umpluti cu carne de vita si porcPentru ciorba taraneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul...
Ciorba taraneasca cu carne de porcPentru ciorba cu carne de porc (a la grec) carnea de porc se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul...
Ciorba cu carne de porc (a la grec)Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ciorba ardeleneasca cu carne de porcPentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea...
Supa de oase de vita sau porcDrobul din maruntaie de porc este un aperitiv delicios si traditional. Ficatul, plamanii, limba, splina de porc se spala si...
Drob din maruntaie de porcRuloul din carne de porc si ciuperci este un aperitiv delicios si consistent. Carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati,...
Rulou din carne de porc si ciuperciCreierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de...
Creier de porc cu ciuperciCreierul pane de vita sau porc este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se curata, se...
Creier pane de vita sau porcPentru pate din ficat de porc carnea se spala, se curata de pielite, se taie bucati, se introduce in apa cu sare si se...
Pate din ficat de porcPentru ciuperci cu carne de vita sau porc ciupercile se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Ceapa se...
Ciuperci cu carne de vita sau porcPasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se...
Pasta din carne de porcPateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Pate din ficat de porc cu coniacPentru limba de porc in aspic limba de porc si picioarele se spala foarte bine si se lasa 15 minute in apa rece sa iasa...
Limbă de porc în aspicPentru limba de porc cu sos de smantana limbile de porc se spala foarte bine si se lasa 15 minute in apa rece sa iasa...
Limbă de porc cu sos de smântânăFicatul de porc cu ciuperci si sos de mere servit cu garnitura de orez si stafide in cosulete de gogosari la otet este o...
Ficat de porc cu ciuperci si sos de mere servit cu garnitura de orez si stafide in cosulete de gogosari la otetPentru limbă de porc rece cu ceapa şi măsline spalam foarte bine limbile cu un spalator mai aspru.Le lasam circa jumate de...
Limbă de porc (mâncare rece) cu ceapa şi măslinePentru mâncare din pulpă de porc cu castraveţi muraţi se taie carnea cubulete potrivit de mari si cat de cat egale in...
Mâncare din pulpă de porc cu castraveţi muraţiVarza calita cu carnati de porc este o mancare romaneasca ce se pregateste in zilele de iarna cu carnati proaspeti de porc,...
Varza calita cu carnatiPlacinta din aluat fraged cu ficat de porc este un aperitiv festiv si foarte delicios. Intai incepem sa facem aluatul de...
Placinta din aluat fraged cu ficat de porcPentru porc chinezesc cu orez cu ou carnea se taie fasii de 3-4 cm si se rumeneste in putin ulei, apoi se scoate pe o...
Porc chinezesc cu orez cu ouPentru cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascaval carnea se bate ca pentru snitele, se sareaza si se pipereaza, apoi se...
Cotlet de porc cu ceapa, maioneza si cascavalCotletele de porc in sos de boia dulce sunt o reteta minunata de friptura ce poate fi servita alaturi de taitei din orez.
Cotlet de porc in sos de boia dulce cu fidea de orezPentru piftie de porc cu usturoi se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc. Picioarele se taie in doua...
Piftie de porc cu usturoiPentru toba de porc traditionala cureti stomacul de porc de membrana interioara. Cel mai usor se curata cu sare grunjoasa. Il...
Toba de porc traditionalaPentru carnati dupa reteta traditionala se spala bine intestinele de porc si se razuie cu dosul unui cutit. Se taie canea de...
Carnati dupa reteta traditionalaPentru carne, costite si carnati la garnita carnea de porc cruda se sara bine si se lasa cateva zile la rece. Apoi se afuma....
Carne, costite si carnati la garnitaSlanina fiarta de porc in zeama de varza este o curiozitate culinara, o mancare de porc deosebita.
Slanina fiarta in zeama de varzaSarmale cu afumatura, mancare traditionala cu carne de porc, "updatata" cu fumatura.
Sarmale cu afumaturaReteta culinara muschiulet de porc cu ciupercute si pere aromate este delicioasa si usor de preparat.
Muschiulet de porc cu ciupercute si pere aromate