Pentru friptura de porc in aluat frantuzesc sarati si piperati bucata de carne, puneti-o la fiert la foc potrivit, cu ceapa,...
Friptura de porc in aluat frantuzescPentru muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturi taiati fileul de porc pe lungime si bateti-l cu un ciocan special, pana...
Muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturiPentru tocana delicioasa de carne de vita sau porc se alege carnea de la piept, mai grasa, sau carne cu coaste. Se taie...
Tocana delicioasa de carne de vita sau porcPentru friptura de porc in aluat cu smantana si nucsoara se desprind oasele de carne. Se pipereaza carnea si se pune la...
Friptura de porc in aluat cu smantana si nucsoaraPentru pirjoale moldovenesti cu legume si verdeata se alege carnea (de vita, porc sau miel) mai grasuta, se spala, se scurge...
Pirjoale moldovenesti cu legume si verdeataDovleceii umpluti cu carne de porc reprezinta o reteta delicioasa de vara, cand gasim dovlecei proaspeti.
Dovlecei umpluti cu carne de porcReteta de papricas de pui este foarte usor de preparat, si poate fi servita langa diverse garnituri. Pentru papricas...
Papricas ardelenesc de pui delicios cu smantanaPentru frigarui de vita si de porc cu ciuperci si legume muschiul de porc si de vaca se taie in bucati potrivite, ceapa,...
Frigarui de vita si de porc cu ciuperci si legumePentru sarmale traditionale cu carne si bulion se ia carne amestecata de porc si de vaca. Se da carnea prin masina de tocat,...
Sarmale traditionale cu carne si bulionPentru carne de porc delicios cu usturoi si rosii carnea taiata in bucati potrivite, se rumeneste in ulei incins. Se adauga...
Carne de porc delicios cu usturoi si rosiiPentru tocana delicioasa cu rosii si ardei se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se taie...
Tocana delicioasa cu rosii si ardeiPentru bame cu carne de porc si vin se taie carnea in bucati potrivite, se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata...
Bame cu carne de porc si vinPentru carnati de porc simpli cu sos de rosii se taie carnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra...
Carnati de porc simpli cu sos de rosiiMuschi de vita cu portocale este o mancare delicioasa cu o aroma deosebita. Muschiul de vita este mult mai sanatos decat...
Muschi de vita cu portocalePentru budinca de varza cu carne de porc si costita carnea se spala si se trece prin masina de tocat impreuna cu costita....
Budinca de varza cu carne de porc si costitaPentru galuste de cartofi cu carne de porc sau vita si sos picant fierbeti cartofii cu coaja, bine spalati, cand sint gata,...
Galuste de cartofi cu carne de porc sau vita si sos picantPentru ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc...
Ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturiPentru ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi se spala oasele de porc, se sparg pe lung, se pun la fiert intr-o oala...
Ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturiPentru ciorba de carne de porc cu oua si zarzavaturi se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie...
Ciorba de carne de porc cu oua si zarzavaturiPentru aperitiv delicios cu carne de porc carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa se curata si se toaca, apoi se pune in...
Aperitiv delicios cu carne de porcPentru crochete cu creier de porc si sos alb pregatiti un aluat obisnuit de clatite, cu conditia sa fie mai gros, in care...
Crochete cu creier de porc si sos albMurseddu, placinta traditionala cu carne de porc (ficat) este unul din cele mai notabile feluri de mancare din zona Calabria.
Murseddu (placinta italiana cu carne)Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porcPentru caltabosi cu orez si stafide carnea de porc se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se...
Caltabosi cu orez si stafidePentru cotlet de porc la tava carnea se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie...
Cotlet de porc la tavaPentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina...
Muschi de porc impanat cu slanina si usturoiPentru pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi carnea se curata, se spala si se sareaza. Morcovii, ceapa, usturoiul se...
Pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoiPentru fasole verde cu carne de porc carnea se portioneaza in 5 bucati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de porcPentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca...
Tochitura cu carne de porc si puiPentru fasole boabe cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza. Fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in...
Fasole boabe cu carne de porcPentru fasole boabe cu ciolan de porc fasolea boabe se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se...
Fasole boabe cu ciolan de porcPentru crochete din carne de porc cu sos de tomate ceapa se curata, se spala, se taie felii, se inabusa in 25 g untura sau...
Crochete din carne de porc cu sos de tomatePentru escalop de porc cu sos de vin carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Faina...
Escalop de porc cu sos de vinPentru escalop de porc cu sos picant carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Painea...
Escalop de porc cu sos picantPentru escalop de porc Zingara carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Sunca se taie...
Escalop de porc ZingaraPentru cotlet de porc cu sos de lamaie (a la grec) ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie. Cotletul se...
Cotlet de porc cu sos de lamaie (a la grec)Pentru cotlet de porc pane carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Ouale se trec sub jet de apa rece,...
Cotlet de porc panePentru cotlet de porc gradinaresc carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se sareaza si se bat putin. Morcovii se...
Cotlet de porc gradinarescPentru cotlet de porc cu varza alba murata carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu varza alba murataPentru cotlet de porc cu legume si rosii carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu legume si rosiiPentru cotlet de porc vanatoresc morcovii se curata si se spala; jumatate se taie fasii lungi, restul felii. Slanina se taie...
Cotlet de porc vanatorescPentru cotlet de porc cu legume si smantana carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se...
Cotlet de porc cu legume si smantanaPentru cotlet de porc cu sos picant si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Patrunjelul...
Cotlet de porc cu sos picant si patrunjelPentru cotlet de porc cu sunca si piure de cartofi bucatile de carne se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa si se...
Cotlet de porc cu sunca si piure de cartofiPentru cotlet de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat si se sareaza. Cotletele...
Cotlet de porc cu sos de smantanaPentru cotlet de porc cu cartofi si smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata,...
Cotlet de porc cu cartofi si smantanaPentru cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb cotletul se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Patrunjelul...
Cotlet de porc cu pasta de tomate si vin albPentru cotlet de porc cu carnati carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Carnatii afumati se taie in bucati...
Cotlet de porc cu carnatiPentru cotlet de porc cu creier si piure de cartofi carnea se spala, se scurge de apa si se sareaza. Creierul se spala, se...
Cotlet de porc cu creier si piure de cartofiPentru cartofi inabusiti cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati egale, care se bat putin si se...
Cartofi inabusiti cu cotlet de porcPentru castraveti cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Castraveti cu carne de porc