Batem feliile de cotlet de porc si le presaram cu sare si piper. Pisam ouale cu furculita – usor – si adaugam maslinele...
Rulade fantezie
Spalam somnul si il taiem in felii de 5 cm latime. Le presaram cu sare si le lasam sa stea pana preparam sosul. Taiem marunt...
Peste somn cu usturoi
Spalam bine nucile – atunci sunt bune cand sunt moi pe interior – si le gaurim cu o andrea. Le punem intr-o oala, le...
Compot de nuca
Punem murele intr-o sita, le spalam cu apa rece si le strecuram. Le stratificam cu zaharul in borcane si le acoperim cu apa....
Compot de mure
Taiem pieptul de pui in 4 bucati. Batem putin feliile. Le presaram cu condimente si le prajim in ulei. Pieptul de pui astfel...
Piept de pui in stil hawaian
Curatam ratele si le presaram cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Le umplem cu gutaile taiate felii, pe...
Friptura de rata cu gutai
Fierbem spaghetele in apa fierbinte sarata, le clatim si le strecuram. Calim ceapa taiata marunt in ulei fierbinte, adaugam...
Spaghete cu ficat de pui si crema de ardei
Spalam gaina, o uscam si facem loc pentru umplutura cu degetele. Frecam cu sare, piper atat pe interior cat si pe exterior si...
Supa de gaina umpluta
Calim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa....
Tocanita de vitel cu galuste cu ou
Indepartam pielea si dezosam pieptul de pui, batem putin feliile. Pe jumatatile feliilor de carne punem o felie de sunca si o...
Piept de pui in folie de aluminiu
Incalzim untura in tigaie. Calim in ea ceapa taiata marunt si adaugam slanina taiata fasii si le calim impreuna 5 minute....
Fasii de piept de pui
Taiem carnatul in bucati de 2 cm, slanina in fasii subtiri, iar cartofii in bucati. Batem ceafa, o ungem cu un strat subtire...
Rulada de carne
Punem praful de gelatina intr-o craticioara si turnam nectarul de piersici. Incalzim pe foc mic, si amestecam cateva minute,...
Tort de jeleu cu piersici
Curatam pestele, nu taiem capul si coada, aruncam doar maruntaiele. Creastam oblic ambele parti exterioare ale pestelui si il...
Peste prajit
Se bate o spuma din 4 galbenusuri de ou, cu 1 ulcica de zahar tos si cu 125 g margarina, apoi adaugam faina, nuca macinata si...
Prajitura gustoasa cu nuca
Razuim ciocolata pe razuitoarea mare. Pregatim 2 buc. De suport pentru gheata si 2 folii de marimea suportului pentru gheata....
Cubulete de parfe
In afara de piscoturi, se amesteca toate ingredientele, aprox. 25 minute deasupra aburului. Se pun piscoturile intr-o tavita...
Ciocolata gustoasa
Punem apa intr-o oala mai mare si o punem la fiert, adaugam sare. Preparam aluatul astfel incat sa fie gata pe cand apa...
Galuste cu ou
Batem putin feliile de carne si le condimentam, le punem la rece cateva ore. Apoi le rulam in faina si le prajim repede in...
Costita de porc
Crestam pieptul de pui pe mijloc. Il condimentam. Il prajim in ulei. Punem feliile de ciuperci intr-o tava si le asezam....
Piept de pui cu ciuperci si carnat
Ungem cu usturoi slanina afumata impreuna cu pieptul de gasca, presaram cu sare si piper si le punem la frigider o zi. Le...
Piept de gasca in vin rosu cu prune uscate
Bate spuma albusurile, adauga zaharul, migdalele, sucul de lamaie, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si faina. Intinde...
Desert cu scortisoara
Decongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i peste ceapa...
Felii de peste cu ciuperciPentru a pregati inghetata de branza cu zmeura si coacaze se spala si lasa la scurs coacazele. Pune deoparte 100-100 g de...
Inghetata de branza cu zmeura si coacaze
Sfarama piscoturile si stropeste-le cu rom si suc de portocale. Lasa-le asa aproxmativ 20 de minute, timp in care le invarti...
Piscoturi cu budinca
Taie castanele, pune-le in apa rece si fierbe-le 10 minute dupa ce au inceput sa fiarba. Fierbe laptele impreuna cu zaharul,...
Piure de castane
Framanata ingredientele pentru aluat si coace 3 foi. Fierbe budincile in lapte si cand s-a racit, adauga 200 g de margarina...
Prajitura cu scortisoara
Taiem carnea astfel incat sa obtinem un paralelipiped mare. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu boia, putina...
Rulada de carne cu usturoi
Ingredientele de baza in afara de apa minerala, se scutura cu toata puterea, in shaker impreuna cu gheata, si se strecoara in...
Cocktail cu suc de mere
Ingredientele impreuna cu gheata sparta se amesteca foarte bine in blender. Punem in pahare racite de tip Collins si ornam cu...
Suc mixt
Ingredientele impreuna cu gheata se scutura foarte bine in shaker si strecunam in pahare sour racite peste cuburi de gheata.
Cocktail cu suc de ananas
Ingredientele, in afara de Grenadine se scutura in shaker , impreuna cu gheata si strecuram in pahare tip longdrinks racite,...
Cocktail cu frisca
Bate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele,...
Cotlet de porc cu sunca si ciuperci
Bate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele,...
Cotlet de porc cu sunca si ciuperci
Prepara frisca si pune-o in frigider. Curata kiwi si taie-l rondele. Pune deoparte 4 felii si sfarama restul cu o furculita....
Crema de fructe in forma
Untul se bate spuma cu 100 g zahar, 1 lingura de zahar vanilat si sare, se adauga rand pe rand 2 oua, faina si amidonul...
Tort cu mere frantuzesc
Feliile sareaza si se pipereaza. Se frig in ulei incins pe amandoua partile , numai chiar sa-si schimbe culoarea, se presara...
Friptura de vita
Se scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se...
Pulpe de pui cu piersici
Ingredientele de baza in afara de apa minerala, se scutura cu toata puterea, in shaker impreuna cu gheata, si se strecoara in...
Cocktail de fructe
Ingredientele de baza in afara de bautura energizanta, se scutura foarte bine, in shaker impreuna cu gheata, si se strecoara...
Bautura energetica
Ingredientele de baza se scutura foarte bine, in shaker impreuna cu gheata sparta, se strecoara in pahare hurrican racite. Se...
Cocktail cu suc de portocale si cocos
Punem gheata sparta, in paharul musafirului si punem baututurile in ordinea de mai sus. Amestecam cu o lingura de bar,...
Cocktail de cirese
Bitterul Angostura si sucul de limete impreuna cu gheata se scutura cu toata forta in shaker si strecuram in pahare racite de...
Bitter digestiv
e curata bine ciolanul, se spala. Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa...
Ciolan in coca cu bere
Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun...
Mancare italiana
Branza se zdrobeste bine, se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare si atata zahar pudra (sau...
Placinte cu crema
Carnea taiata in fasii de cca un deget se prajeste in ulei. Se stinge cu 200 – 300 ml de apa, se potriveste gustul cu...
Friptura in sos cu oregano
Se scoate miezul fructului, se taie felii, se pun in inapoi in coaja, se stropesc cu miere, se condimenteaza, se introduce...
Grepfrut cu miere si busuioc
Cele doua feluri de ciuperci se curata, palariile si cozile se taie felii. Untul se incinge, se pun ciupercile la prajit...
Piept de pui cu ciuperci prajite
Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc