Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua norisori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Daca vrei sa incerci o reteta mai deosebita decat clasicele oua ochiuri sau oua fierte, aceasta este solutia.

detalii rețetă—

Tarta de ou si parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma tare. Amestecam parmezanul cu pesmetul, sarea

detalii rețetă—

Oua cu kaizer in paine, friganele cu cas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Procesul tehnologic: - friganelele sunt din miezul painii si albusul oualor ramase afara din feliile scobite

detalii rețetă—

Omleta sanatoasa cu cas

complexitate reteta Redusa 

Pentru omleta sanatoasa cu cas galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile

detalii rețetă—

Ou aperitiv cu sos picant

complexitate reteta Redusa 

Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se

detalii rețetă—

Oua fierte partial

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul

detalii rețetă—

Oua moi delicioase

complexitate reteta Redusa 

Pentru oua moi se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat.

detalii rețetă—

Gogosele din albus de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se bat bine, pana devin spuma tare. Se adauga sare, zeama de lamaie si se mai bat putin. Se introduce in

detalii rețetă—

Oua mimoza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale se fierb tari, apoi se curata de coaja. Se taie in jumatate, pe lungime, se curata de galbenusuri si se umplu

detalii rețetă—

Oua umplute cu pasta de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale se fierb tare, apoi se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se pregatesc albusurile pentru

detalii rețetă—

Galuste din gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga grisul turnand in ploaie. Compozitia trebuie sa aiba consistenta unei

detalii rețetă—

Omleta dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se sparg ouale si se separa albusul de galbenus in vase separate. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu

detalii rețetă—

Omleta dorohoiana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se sparg ouale si se separa galbenusurile de albusuri in vase separate. Galbenusurile se freaca cu sare, piper si

detalii rețetă—

Omleta cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toarna laptele rece peste faina, batand continuu cu telul. Se adauga galbenusurile, branza si se bate bine, iar

detalii rețetă—