Galbenusurile se freaca impreuna cu untul moale, zaharul si putina sare. Se adauga apoi nucile tocate, rahatul taiat cuburi...
Chec cu nuca si rahat
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si un ou intreg. Se adauga apoi cacaua, coaja de lamaie si un praf de sare. Se...
Biscuiti cu cacao
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga apoi putina sare si un ou intreg si se amesteca in continuare. Se pun...
Piscoturi cu nuci
Galbenusurile se freaca impreuna cu uleiul, apoi se adauga zaharul, un praf de sare, zahar vanilat si faina, in ploaie. Se...
Piscoturi simple
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in zeama de...
Piscoturi cu marmelada
Faina se amesteca impreuna cu untul frecat spuma cu zaharul tos si patru galbenusuri. Se adauga putina sare, albusurile...
Piscoturi cu gem
Untura se freaca impreuna cu zaharul si galbenusurile incorporate pe rand. Se adauga coaja rasa de lamaie, se stoarce zeama...
Piscoturi cu lamaie
Untul moale se freaca spuma impreuna cu zaharul si sare. Se adauga apoi o lingura de rom, nucile macinate si faina in ploaie....
Cornulete cu nuca
Faina se amesteca impreuna cu laptele clocotit, sarea, drojdia de bere, coaja de lamaie si untura topita. Aluatul se framanta...
Cornulete cu magiun de prune
Margarina se freaca spuma, apoi se adauga untura, un praf de sare si borsul, amestecand continuu. Peste crema obtinuta se...
Cornulete cu bors si rahat
Untura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful de copt...
Cornulete cu gem de caise
Untura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un...
Cornulete cu smantana si nuci
Faina se amesteca impreuna cu galbenusurile fierte si zdrobite, sarea, untul topit si zaharul dizolvat in 50 ml apa si coaja...
Biscuiti
Untul se freaca spuma cu zaharul si 4 galbenusuri. Separat, se bat albusurile spuma tare si se adauga peste crema. Se adauga...
Biscuiti simpli
Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de unt si 100 ml cu vin alb. Aluatul se framanta bine si se...
Prajitura simpla cu unt
Untul se freaca impreuna cu ouale intregi si zaharul. Se adauga apoi in crema coaja de lamaie, sarea si faina, in ploaie....
Gogosi vieneze cu nuci si stafide
Untul se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza ouale pe rand, smantana, sarea si drojdia de bere. Se omogenizeaza...
Prajitura Greta Garbo
Se bate smintina cu telul, se adauga uleiul trsptat, apoi S2 adauga cite o lingura de zahar, continuind operatia. Se amesteca
Prajitura cu smantana
Se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile, albusurile batute spuma si prafuld e copt,...
Prajitura cu nuci si curmale
Margarina moale, se freaca spuma. Se adauga apoi apa clocotita cu sare, o lingura de zeama de lamaie, sare si se amesteca...
Cornulete cu margarinaSalam de biscuiţi reţetă. Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit, pana devin...
Salam de biscuiţi reţetă cu biscuiti crocantiTiramisu reţetă cu frisca Pregatim o tava de 17 X 24 cm, cu peretii inalti. Intai vom pregati stratul inferior de piscot....
Tiramisu reţetă cu friscaSe curata legumele. Cartofii se taie in cubulete potrivite, ceapa se taie solzisori, ardeiul gras fasii subtiri. Rosiile se...
Tocanita cu ardei grasSe face o maia din drojdie si 2-3 linguri cu apa calda. Intr-un castron se pune faina si se face o gaura la mijloc,unde se...
Painici cu maslineAluat pentru eclere este chiar usor de preparat. Odata ce il faci vei vedea ca poti sa-ti prepari niste eclere cu ciocolata...
Eclere cu ciocolataSe curata ceapa si se spala. Carnea de pui se spala si se usuca cu un prosop absorbant. Se rumeneste carnea de pui pana...
Tocanita de ceapa cu puiSe mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie. Untul se topeste impreuna cu laptele,si se toarna peste compozitia de oua....
Prajitura cu mereSe curata de codite si se spala spanacul. Se pune intr-o oala si se opareste. Intre timp se toaca ceapa marunt si se pune la...
Mancarica de spanacSe pun macaroanele la fiert cu un praf de sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg, apoi se pun...
PastisioVarza se taie marunt si se freaca cu 1 lingura rasa de sare. Intre timp se feliaza kaizerul cat de gros doreste fiecare si...
Varza cu kaiserSe alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se caleste morcovul, se adauga...
Pilaf cu legumeDaca vrei sa oferi familiei tale aperitive delicioase, pregateste saratele cu mac si susan. Aceasta reteta este foarte usor...
Saratele cu mac si susan
Faina se amesteca impreuna cu smantana, apoi se adauga trei linguri de unt foarte moale. Se adauga vinul, vanilia, un praf de...
Prajitura cu crema
Untul se freaca spuma impreuna cu un pahar de zahar tos. Se adauga un praf de sare, galbenusurile, apoi albusurile batute...
Prajitura cu crema de cacao si frisca
Margarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se...
Prajitura cu cacao
Untul moale, se freaca bine, se incorporeaza galbenusurile unul cate unul, apoi se adauga zaharul, smantana, albusurile...
Prajitura cu marmelada de caise
Margarina se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile pe rand. Se amesteca bine si se adauga un praf de copt, stins cu...
Prajitura cu nuciPlacinta cu branza dulce de vaci este un desert usor de pregatit si delicios. Desertul poate fi pregatit pentru o delicioasa...
Placinta cu branza dulce
Aceste pateuri cu branza si cascaval sunt excelente. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de faina, branza, cascaval,...
Pateuri cu branza si cascaval
Faina se amesteca cu smantana si jumatate din cantitatea de margarina topita. Se adauga un praf de sare, ouale intregi si se...
Pateuri cu ciuperci
Jumatate din cantitatea de faina se framanta cu untura si un praf de sare, apoi se lasa la rece. Faina ramasa se amesteca cu...
Pateu cu carne
Faina se amesteca cu putina sare si o ceasca de apa calda. Se adauga jumatate din cantitatea de unt si se framanta bine...
Biscuiti cu gem si nuci
Margarina se freaca spuma cu un praf de sare, apoi se adauga un ou intreg si un galbenus. Se adauga faina, praful de copt...
Prajitura cu gem de prune
Untul se freaca spuma, se adauga smantana, apoi romul si o lingura de zahar. Se adauga faina, in ploaie si se framanta bine...
Prajitura cu gem de porumbe
Untul frecat spuma se amesteca impreuna cu zaharul. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi faina, cernuta in...
Fursecuri simple
Untul topit se freaca spuma zece minute. Se adauga apoi smantana si zaharul si se freaca in continuare. Se pun galbenusurile...
Placinta cu branza si stafide
Margarina spuma, se amesteca impreuna cu galbenusurile, smantana si se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina. Aluatul...
Placinta cu carne
Faina se amesteca impreuna cu sarea, smantan, doua oua si jumatate dinc antitatea de margarina moale. Aluatul obtinut se tine...
Placinta cu dovleac
Se amesteca uleiul cu laptele, se adauga un ou crud si drojdia de bere frecata cu o lingura de zahar. Se pune faina si se...
Placinta cu magiun, mere si nuci
Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de margarina topita si smantana. Se framanta bine, apoi se...
Placinta cu ciuperci si carne
De pe o masa festiva nu pot lipsi pateurile. Aceasta reteta de pateuri cu branza este delicioasa.
Pateuri cu branza si smantana
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane