Pentru conopida pane aveti nevoie de oua, pesmet, alune, parmezan, faina, cimbru, ceapa verde si bineinteles, conopida.
Conopida pane cu parmezanCrostini cu tofu si vinete este o gustare-aperitiv ce se prepara incredibil de usor, este foarte aromata si sanatoasa. Pentru...
Crostini cu tofu si vinete
Pentru aceste chiftele aveti nevoie de piept de pui, masline, oua, paine, ceapa, lapte, faina, malai, patrunjel si ulei...
Chiftele de puiPentru aceasta reteta aveti nevoie de ciuperci, bere, faina, oua, ulei si sare.
Ciuperci in aluat de bereAceasta crema de branza constituie un aperitiv foarte gustos. Se prepara din smantana, branza de vaci si condimente.
Crema de branza de vaci
Crochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.
Crochete sarbesti
Chiftelele cu peste in susan sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara usor si rapid si nu necesita multe ingrediente.
Chiftele de peste in susan
Aceasta pasta se prepara usor din unt, branza de vaci, ulei de masline, cascaval, sardele si condimente. Este un aperitiv...
Pasta italianaAcest drob moldovenesc se prepara cu urmatoarele; oua, ficat de pasare, marar, patrunjel, praz, usturoi si condimente.
Drob moldovenesc din ficat de pasare
Acesti coltunasi sunt delicioasi si numai buni de servit ca aperitiv. Se prepara din aluat de pizza, branza si praz.
Coltunasi cu branza si praz
Bulgarasii de orez constituie un excelent aperitiv. Se prepara din orez, smantana, oua, cascaval si unt.
Bulgarasi de orezBruscheta cu ciuperci este un aperitiv grozav care se face foarte rapid din paine, cascaval, ciuperci si ulei de masline
Bruschete cu ciuperci
Gustarea taraneasca necesita pentru preparare cartofi, untura, ceapa, sare, carnaciori, oua si lapte.
Gustare taraneasca
Rulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada aveti...
Rulada cu sorici si carne de porc
Checul cu ficatei este o reteta usor de preparat. Aveti nevoie de faina, oua, ficatei de pasare, verdeata, usturoi si putina...
Chec cu ficatei
Pifttelele de cartofi pot fi servite oricand. Se prepara din cartofi, oua, ceapa, usturoi, patrunjel, faina si condimente.
Piftele de cartofi
Budinca de conopida este foarte usor de preparat. Contine unt, faina, lapte, oua, cascaval, sunca si smantana.
Budinca de conopida
Rulourile de pui cu prune sunt delicioase. Mai contin cascaval, vin rosu, bulion, scortisoara, faina si condimente.
Rulouri de pui cu prune
Ciupercile umplute, la cuptor se prepara rapid si usor. Pe langa ciuperci, mai aveti nevoie de cascaval, marar si patrunjel.
Ciuperci umplute la cuptor
Pentru cosuletele de legume ai nevoie de faina, oua, ulei, lapte, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac si cartofi.
Cosulete de legume
Chiflele turcesti se prepara din lapte, zahar, drojdie, piure de cartofi, faina, carne tocata, ceapa, pasta de tormate si ardei.
Chifle turcesti
Checul cu dovleac este un aperitiv usor de preparat. Aveti nevoie de faina, unt, oua, cascaval, smantana, seminte de dovleac.
Chec cu dovleac servit cu inghetata
Conopida cu pesmet si smantana este o reteta simpla. Pentru acest aperitiv aveti nevoie de conopida, pesmet, smantana, lapte...
Conopida cu pesmet si smantana
Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat.
Coltunasi cu branza si marar tocat
Placinta cu ceapa si ficatei este un aperitiv delicios. Se prepara din ficatei, ceapa, marar, ciuperci, condimente si faina.
Placinta cu ceapa si ficatei
Mascaroane maramuresene este o reteta traditionala gustoasa si hranitoare. Pentru a prepara mascaroane maramuresene aveti...
Mascaroane maramuresene
Chiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.
Chiftele cu zacusca
Retete de corabioare din piept de pui este usor de preparat. Aveti nevoie de piept de pui, andive si cartofi.
Corabioare din piept de pui
Purcelusii sunt aperitive rapide si gustoase. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de faina, unt, cartofi, branza...
Aperitive rapide - purcelusi
Sufleul de creier este o reteta foarte usor de preparat. Ca orice sufleu contine oua, faina, lapte, unt, pesmet si condimente.
Sufleu de creier
Ruladele fantezie sunt un aperitiv rapid si simplu de preparat. Aveti nevoie de file de curcan, felii de sunca, cascaval,...
Rulade fantezie
Chiftelele din soia sunt ideale pentru perioada postului. Mai contin pe langa soia, fulgi de ovaz, cartofi, ceapa, usturoi si...
Chiftele din soiaChiftelele de linte pot fi servite in zilele de post. Acestea contin paine, ceapa, condimente, faina, usturoi, morcovi si...
Chiftele de linte cu usturoiHumus reţetă. Humusul se prepara rapid. Ai nevoie de naut, pasta de susan, usturoi, ulei de masline, muguri de pin,...
Humus reţetă cu muguri de pin
Snitelele de porc cu ciuperci pot fi servite ca aperitiv. Se prepara din carne de porc, ciuperci, langa care mai adaugati...
Snitele de porc cu ciuperci
Conopida pane este un aperitiv usor de pregatit. Aveti nevoie doar de conopida, faina, oua, piper si delikat.
Conopida pane delicioasaQuiche Lorraine este o reteta cu specific francez. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, foi placinta, legume.
Quiche Lorraine cu aluat de foietaj
Sandviciurile asortate mai contin pe langa unt, pate, icre si salam, masline, castraveti si gogsari murati, telemea si rosii...
Sandviciuri asortate
Se curata broccoli, apoi se desface in bucatele si se oparesc impreuna cu cotoul taiat cubulete in apa fierbinte cu sare, 5...
Mini-tarte cu broccoli
Se curata vinetele, apoi se taie in cubulete. Rosiile se scufunda in apa fierbinte, apoi se curata de pielita si se taie...
Crostini (aperitive) cu tofu si vinete
Se intinde aluatul de foietaj si se taie in patratele.Se ung formele de tartine cu ulei si se imbraca cu patratele de...
Tartine cu ciuperci
Se desface drojdia in iaurt, apoi se adauga faina si se lasa la crescut la cald, timp de 30-40 de minute. Se iau din...
Gogosele aperitiv
Se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca apoi cu increle si se adauga treptat uleiul. Se...
Icre cu cartofi
Carnea se inabusa timp de 1-2 minute in ulei si cateva linguri de apa. Se adauga 100 ml apa fierbinte, condimentele, dupa...
Lipii cu sos bolognez
Se toaca carnea prin masina de tocat, apoi se adauga ceapa, painea inmuiata in lapte si faramitata, 3 linguri ulei, piperul,...
Chifetele moldovenesti
Se sparg ouale si se amesteca cu o furculita. Se taie bucati crenvustiul, salamul si cascavalul si se adauga peste oua. Se...
Omleta lipoveneascaSe face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20 minute sa creasca. Se intinde apoi in foaie si se...
Briose pizzaCartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza. Se adauga apoi...
Aperitiv pentru bere
Se dau morcovul si cartoful pe razatoarea mica. Se scurg bine de zeama si se amesteca impreuna cu carnea, oual, patrunjelul,...
Chiftelute de pui cu fulgi de porumb
Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se...
Suberec cu pui
Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se...
Specialitate cu pui, somon si cascaval
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori