Se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si mierea. Se adauga faina, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie...
Rulada cu gem
Se bat albusurile spuma tare, dupa care se adauga zaharul, putin cate putin, batand in continuare. Se adauga galbenusurile,...
Rulada cu gem, nuca si cacao
Se bat intr-un vas albusurile cu un praf de sare, obtinand o spuma tare. Cand sunt gata, se adauga treptat zaharul si vanilia...
Pandispan cu nuci
Se bat intr-un vas albusurile cu zaharul si vanilia, obtinand o spuma tare. Se amesteca galbenusurile si se inglobeaza incet...
Pandispan cu stafide
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se adauga treptat faina si cacaua. Se amesteca bine si se...
Rulada cu crema de ciocolata
Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a prepara aceste dulciuri avem nevoie de cateva ingrediente simple.
Coltunasi cu branza de vaci si vanilie
Se fierbe apa cu untul intr-un vas iar cand apa clocoteste se da drumul la faina. Se ia vasul de pe foc si se freaca bine...
Choux a la cremeMai intai incalzim cuptorul la 180 de grade celsius si pregatim forma. Se unge o forma, cu diametru 20 cm, cu unt si se...
Prajitura cu banane, cocos si afineProfiterolul este un desert delicat cu aluat oparit, gogosele delicioase umplute cu crema de ciocolata sau frisca, servit...
ProfiterolBatem untul cu zaharul si esenta de lamai pana devine o pasta omogena. Se adauga ouale, unul cate unul amestecand bine dupa...
Prajitura de lamaie cu smantana
Inmuiati stafidele in apa sau in rom daca nu serviti copiilor. Bateti margarina spuma cu mixerul, puneti oul si zaharul. De...
Prajitura Plazma sarbeascaDin ingrediente facem un aluat care se imparte in 4 parti egale. O parte se amesteca cu 1 lingura cacao si se modeleaza bete...
Prajitura cu bulinePrajitura cu ricotta si nuci este o delicioasa reteta de prajitura de casa, in care branza dulce se combina perfect cu aroma...
Prajitura cu ricotta si nuciSe monteaza cutitul de plastic la robot. Se pun ingredientele pentru blat si se amesteca la turatie mare pana cand aluatul se...
Tarta racoritoare cu nuca, sos caramel si branzaSe monteaza cutitul de plastic la robot. Se pun ingredientele pentru blat si se amesteca la turatie mare, pana cand aluatul...
Tarta cu piersici si crema de vaniliePrajitura cu prune este desertul preferat al toamnei. Savuros si rapid de preparat. Se amesteca untul, la temperatura...
Prajitura cu pruneCheesecake-ul poate fi pregatit si sub forme individuale, ca si cele de briose, nu-i obligatoriu sa faci unul mare. In plus...
Cheesecake tip briosaSe incepe prin separarea oualor. Galbenusurile impreuna cu 4 linguri de zahar se bat in bain marie, pana ce ouale se gatesc...
Tarta Caramel
Se curata fructele de codite si de samburi, dupa ce s-au spalat in mai multe ape reci. Se amesteca cu zahar tos si se pun pe...
Coltunasi cu visine
Se spala ouale, se sterg cu un prosop curat si se sparg, separindu-se galbenusurile. Albusurile se bat spuma tare pe marginea...
Rulada cu ciocolata
Se amesteca martipanul cu doua galbenusuri. Se adauga restul de galbenusuri, zaharul pudra, apa, coaja de lamaie, amidonul,...
Prajitura cu migdale
Se amesteca bine margarina cu zaharul. Se adauga nucile pisate, faina, pudra cacao, praful de copt si esenta se rom. Aluatul...
Prajituri in forma de migdaleSe amesteca untul cu 65 g zahar pudra, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Incetul cu incetul se adauga si galbenusurile,...
Prajitura cu mere si branza
Se amesteca bine toate ingredientele (pentru aluat) si se formeaza doua ‘franzele’. Se prepara umplutura: merele...
Prajitura cu mere
Se amesteca ingredientele necesare blatului si se pun la frigider 1-2 ore. Intre timp se prepara umplutura: se amesteca macul...
Prajitura cu mac
Se curata merele, se taie bucatele si se pun la fiert impreuna cu zaharul. Cele trei plicuri de praful de budinca se amesteca...
Prajitura cu crema de vanilie si mere
Se amesteca bine untul cu zaharul pudra, se adauga pudra de cacao si scortisoara amestecata cu faina, nucile macinate, se...
Prajituri migdale
Se plamadesc ingredientele necesare blatului si se baga la frigider 1-2 ore. Intre timp se prepara umplutura: se amesteca...
Prajitura cu mac
Se amesteca untul cu 65 g zahar pudra, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Incetul cu incetul se adauga si galbenusurile,...
Prajitura cu mere si branza
Se plamadesc bine toata ingredientele (pentru aluat) si se formeaza doua ‘franzele’. Se prepara umplutura:...
Prajitura cu mere
Se amesteca martipanul cu doua galbenusuri. Se adauga restul de galbenusuri, zaharul pudra, apa, coaja de lamaie, amidonul,...
Prajitura cu migdale
Se amesteca bine margarina cu zaharul. Se adauga nucile pisate, faina, pudra cacao, praful de copt si esenta se rom. Aluatul...
Prajituri in forma de migdale
Se curata merele, se tai bucatele si se pun la fiert impreuna cu zaharul. Prafurile de budinca se amesteca cu 300 ml apa...
Desert cu mere
Piscoturile se amesteca cu ananasul si se pune deoparte. Frisca se bate spuma, se adauga smantana, zaharul, esenta de rom,...
Desert de ananas
Mod de preparare aluat: Se amesteca ingredientele si se adauga spuma batuta din albusul celor 6 oua. Se toarna intr-o tava...
Prajitura cu banane
Se pregateste un aluat din lapte, sare, oua, zahar, drojdie si unsoare, in final se adauga si faina. Se pune intr-o tava...
Placinte dospite
La bain marie se topeste margarina si zaharul pudra, cand sunt gata topite se adauga cele 2 pachete de budinca de ciocolata,...
Napolitane cu budinca de ciocolata
Se plamadesc toate ingredientele si se imparte in doua. Intr-o jumatate se pun 2 linguri de cacao, iar in cealalta esenta de...
Biscuiti cu ciocolata
Fa un aluat din faina, 60 g de zahar, nuca macinata, 1 ou si unt, intinde aluatul de o grosime de 1 cm si coace-l intr-o tava...
Prajitura cu nuca si ciocolata
Se bat ouale, zaharul si untul topit pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de...
Briose de ciocolata
Amestecam ingredientele intr-un castron, cu exceptia laptelui, bicarbonatului de amoniu si de sodiu. Din faina se utilizeaza...
Prajitura cu miere
Se amesteca ingredientele pentru aluat in vederea obtinerii unui aluat tare. Se tine cca 10minute. Se ia o tava de cel putin...
Placinta simpla cu branza
Rade merele, amesteca-le cu zahar, scortisoara, coaja rasa de lamaie si lasa compozitia sa stea. Amesteca ingredientele...
Prajitura cu mere
Pentru a obtine aluatul amesteca zahar pudra, bicarbonat de sodiu, margarina, faina si smantana. Cand e gata framantata...
Prajitura cu miere si branza
Fierbe amoniacul in lapte si amesteca cu celelalte ingrediente (faina, zahar si oua). Coace 3 foi di aluatul rezultat. Freaca...
Prajitura cu visine si budinca
Prima data prepara aluatul alb. Pentru asta bate albusurile spuma si cand e apropoape gata adauga zaharul. Amesteca nuca de...
Prajitura Raffaello
Intinde foietajul si taie 8 patrate de 10 x 10 cm. Decojeste merele, taie-le in doua, indeparteaza miezul si taie-le...
Foietaj cu mere
Intinde foietajul si taie 8 patrate de 10 x 10 cm. Decojeste merele, taie-le in doua, indeparteaza miezul si taie-le...
Foietaj cu mere
Ouale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de...
Briose de ciocolata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori