Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bilute de ciocolata de casa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

Bilutele de ciocolata de casa sunt delicioase. Pentru prepararea lor aveti nevoie de zahar, lapte praf, cacao,

detalii rețetă—

Bomboane Rafaello cu alune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru bomboane Rafaello cu alune se freaca untul pana se scoate apa din el. Se amesteca cu zaharul pudra, apoi

detalii rețetă—

Ciocolata Geta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciocolata Geta se prepara rapid si este delicioasa. Aveti nevoie de 2 oua, 2 cani de zahar, ½ de pachet de lapte

detalii rețetă—

Prajitura Rafaello cu nuca de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru prajitura Rafaello, 50 g apa se fierb cu o cana de zahar, iar cand se ingroasa putin se adauga 300 g lapte

detalii rețetă—

Bomboane din martipan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Bomboanele cu martipan sunt un desert delicios. Pentru prepararea bomboanelor de martipan aveti nevoie de migdale,

detalii rețetă—

Raffaelo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe un sirop din apa si zahar. Se ia de pe foc si se amesteca cu margarina, se raceste. Se adauga laptele

detalii rețetă—

Batoane de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se topeste zaharul intr-o cana de apa si se pune la fiert, pana se formeaza un sirop legat. Se amesteca laptele

detalii rețetă—

Bilute din nuca de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:40m 

Se amesteca apa cu zahar pana da in clocot, iar dupa ce s-a racit putin, adaugam margarina, laptele praf, nuca de

detalii rețetă—