Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Oua de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune smantana si mierea intr-o cratita, la foc potrivit. Adaugati untulo si rupta in bucati. Fierbeti

detalii rețetă—

Trufe cu Cous-Cous

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-o cratita se amesteca apa, laptele de soia, mierea si sarea si se pune pe foc. Cand a inceput sa clocoteasca

detalii rețetă—

Bomboane din martipan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Bomboanele cu martipan sunt un desert delicios. Pentru prepararea bomboanelor de martipan aveti nevoie de migdale,

detalii rețetă—

Caramele de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Zaharul impreuna cu smantana groasa, cacaua, mierea si untul se pun pe foc mare, la fiert. Se fierbe amestecul pana

detalii rețetă—

Desert din martipan cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Miezul de migdale se macina, cu tot cu coja interioara. Se bat cele 4 albusuri, apoi adaugam mierea si fierbem

detalii rețetă—

Bomboane cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Inmuiem visinele fara samburi impreuna cu putin rom alimentar si miere si le tinem asa aprox. o zi amestecand din

detalii rețetă—

Bomboane cu miere si nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pune mierea la fiert, la foc mic, adaugandu-se zeama de lamaie. Se toarna frisca lichida, amestecandu-se

detalii rețetă—

Bomboane in cutie de miere

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se incepe cu bomboanele. Cantitatea ingredientelor nu este specificata fiindca se decide de masa aluatului

detalii rețetă—